"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya her zamanki şeyler işte bebek konusu daha ne olsun...
seval yok nereye gittiki acep canı sıkkındı onunda ???

hım anladım nuruncum baktım sen cevap yazmıyon diger topiclere ugradımda geldim canım ya ben dogudayım canım o yüzden bayagı uzagız yani:( ama insan kuş misali demi belli mi olur bigün belki rastlaşırız :)
ya sevale de üzüldüm ama inş toparlanmıştır simdi annesi gitti mi yaa belkide ondan üzgündür

güle güle afiyet olsun bellimi olur...
yok tedavi falan demedim yani yakınlarda öyle bişey yok ama dr 3 ay sonra gel dedi ya bakayım zaten filmden sonra iiyice düzenim bozuldu ovulasyon günümü bile bulamıyom bıraktım oluruna işte böyle...

oyy oyy eltim yaa gelmişsin kaçırdım seni duan için saol datluş inş rabbim bizede yaşatır o duyguyu sende saglıkla kucaklarsın ya cinsiyeti belli oldumu bide tedavi mi yaptın gelde anlat yaaaaaaaaaaaa
he yaaaa kaçırmışız birbirimizi neyse rastlaşırız daha datlum
ben daha 1 hafta önce test yaptım öğrendim canım hemen sizinle paylaştım daha doktora bile gitmedim kese görünmez diye ancak 3-4 haftalıktır teyzesi 1 hafta daha geçsin gitcem inşallah bi sorun çıkmaz içimde de bir endişe yok değil ama bu günlerimin tadını çıkarmaya çalışıyorum
o kadar umutsuzdum ki anne olmayı tamamen silmiştim artık ama oldu sonunda
biliyosunuz benim inatçı yumurtalar bi türlü büyümüyodu 7 aydır doktora git gel iyice psikolojim bozuldu olmadı artık iğnelerle tedaviye başladık o iğnelere 1 milyardan fazla ödedik maddi olark da çökmek üzereydik artık zoooooorla bi tanecik yumurtam oldu o da tuttu rabbime çok şükür
inşallah sizin de böyle haberlerinizi alacaz canım

arkadaşım hayırlı olsun bebeğin allah sonuna dek sağlıkla devam ettirsin darısı bizlere...

slm canlar
benim için halay çeken tebrik eden iyi dileklerde bulunan tümmmm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Allah ım tatlı eltime derinime sevalime ebroşuma adını aklıma getiremediğim tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşat
makberim sen de hamişsin galiba canım yeni öğrendim en az kendim kadar sevindim canım bu halay da senin için:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
artık daha sık görüşürüz canlarım öpüyorum sizleri
ay bitanem sen bilmiyomuydun maşallah teyzesi 3 ayı doldurduk bile biz sen daha hastaneye bile gitmemişsin aslında iyide ediyorsun gittimmi kalbinide duyar gelirsin inşallahh
canlar test sonucum progesteron 11,67 çıktı.nasıl sizce doktorum çok ii olduğunu yumurtladığımı söyledi ohaoldumsmile derinim sen nasılsın hala ses seda yokmu makbuşum iyi beslen bak bir kadın doğum hemşiresi olarak kızarım sana:):) ebrarcım çok geçmiş olsun canım acil şifalar.kızlar işteyim çok geçmişi okuyamadım öptüm hepinizi geleceğin güze anneleri:9
kızma masalcım iyi besleniyorum ama arada bir canım istiyor diye yiyordum gevreği..artık ağzıma sürmem.seninde sonuç çok iyi çıkmış canım inşallah tez zamanda gelir meleğin

neyse ben kaçıyorum annemdeyim selim bey hamam keyfi yapmaya gitti :))) o gelince gideriz artık öpüyorum sizi

merhaba kızlar nasılsınız dün açmsıdm dükakaın he hastaydım hemde bazı sorunlarım vardı çok özledim siz i
ebrpşum kıymsmam san dün tek aklmışsın cano
kızalr her şeyin hayırlsın evladında çocuğunda gerçekten ben artık bu fikri çıkardım bir süre erteledim
her şey gönlünüzce oslun
aaa loçkama bak nooldu canım benim yaa:((umarım çok can sıkıcı bişey degildir..sıkma canını ne zaman istersen konuşuruz loçkamŞeniz
derin kaç gün geçti senin ya inş bebek vardır..
ebrarcım hadi hayırlısı bu ay bebek olacak o yuzden gecikeceksin..
seval ya geçmiş olsun canın sıkkın cicim ya neyin var ???
kimseler yok bende bi bakınayım ...
canım 14 gün geçti.daha da geçer.demin de test yaptımkaydirigubbakcemile3 fosss yine..bekliyorum daha..ay sonuna kadar olmazsam yine doktorun yolunu tutup farlutal isticem.
hayırlı cumlar kızlarr rabbim dularınız kabul etsin inşş
çok yorgunum bugünde evi temizledim belkim kaynanatör gelebilir oy üzden akşamda biton iş yapcam beyazlar ütülencek perdeler yıkancak vs vsssss.. neyse bi slm veriyim dedim
silminse hayırlı olsun canım allah saglıkla kucaklamanı nasip etsin
delü hamiş semoşum gelmişsin ama gitmem gerek kollarımı bile kaldıramıyomm kib öp yegenlerime ii bak
nuruncum sende kib öptm canım
sevalim lütfen canını sıkma bizler burdayız ne olursa olsun anlatabilirsin tatlım:)
hadi gökce kaçar......
gökçemmm yorulmuşsundur şimdi canom çok yorma kendini kaynanatör için:)))
selam hanımlar .hepiniz iyisinizdir umarım..
bugün annem rahatsız onunla ilgileniyorm doktora götürdüm şimdi istirahat ediyo.haber veriyim dedim.geçmişi okuyamadım vaktim yok .hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..
ahebroşum çok çok geçmiş olsun bitanem umarım annecigin hemen iyileşir canım benim.:Saruboceq:
slm canlar
benim için halay çeken tebrik eden iyi dileklerde bulunan tümmmm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Allah ım tatlı eltime derinime sevalime ebroşuma adını aklıma getiremediğim tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşat
makberim sen de hamişsin galiba canım yeni öğrendim en az kendim kadar sevindim canım bu halay da senin için:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
artık daha sık görüşürüz canlarım öpüyorum sizleri
oyy oyyy sarışın datlu hamiş karu gelmişşşş hoşgelmişsinn.sık sık ugra artık canım benim.tekrar tebrikler esmam minigine iyi bak.Şeniz:emir_bebek:
canlar test sonucum progesteron 11,67 çıktı.nasıl sizce doktorum çok ii olduğunu yumurtladığımı söyledi ohaoldumsmile derinim sen nasılsın hala ses seda yokmu makbuşum iyi beslen bak bir kadın doğum hemşiresi olarak kızarım sana:):) ebrarcım çok geçmiş olsun canım acil şifalar.kızlar işteyim çok geçmişi okuyamadım öptüm hepinizi geleceğin güze anneleri:9
masalım ben anlamıyom progesterondan bebiş yaa :sinifsinif:bu konuda yorum yapamıcam üzgünüm tatlım..ama gökçem iyi deimş o anlar o işlerdensositosositoinşallahhhh bu ay gelecektir melegin canım benim.ben demin test yaptım..yukarda nura da yazdım foss diye ama sana gelip yazana kadar teste bi haller oldu.şimdi yine baktım ikinci çizginin yeri çizgi desen degil.yatay bi pembe çizgi ve ikinci çizginin oldugu yerde pembe silikleşti ama ilk çizgiye yakın birazsırnaşık şeyayy ne salak testler alıyom ben yaaaaa.

yaa neden kimseler yok kendim yazdım kendim okudum ohaoldumsmile

selam nurumm ben geldim canım.bayanssulusmile

ben geldim
elticigimmmm kızz sen dr agitmemişsin yaa neyse makbuşun dedigi gibi az daha bekle kalp atışınıda duyarsın inş canım bulantılar felan başladı mı peki

oyy oyyy sarışın datlu hamiş karu gelmişşşş hoşgelmişsinn.sık sık ugra artık canım benim.tekrar tebrikler esmam minigine iyi bak.Şeniz:emir_bebek:

uğrarım bebeğim
tekrar teşekkür ederim
bundan sonrası için de dualarınıza ihtiyacım var
öptm canm

ay bitanem sen bilmiyomuydun maşallah teyzesi 3 ayı doldurduk bile biz sen daha hastaneye bile gitmemişsin aslında iyide ediyorsun gittimmi kalbinide duyar gelirsin inşallahh
eveeeet bilmiyodum üç aydan fazladır girmiyodum çünkü
Allah sağlıklı bi şekilde doğum yapmayı nasip etsin canım

ya derinim sende test yapmışsın ama ne mannak testler aldıkların haa bari ikinci çizgi ya tam çıksın yada hiç yaa insanı heveslendiriyo :) ya bide temizlik yapmam gerekti yaa her zaman yapıyorum ama dipten bucaktan tam temizlemiyom evi artık başlayım dedim canım :)

elticimmm aslında doktora gitmek için can atıyorum ama hesaplarım göre daha dördüncü haftadayız
gidip de keseyi göremezsem çok stres yaparım onun için biraz daha bekliycem annem de öyle diyo
Allah ne ederse o olur artık
insan araştırdıkça strese giriyo yok dış gebelik yok boş gebelik yok mol gebelik yok kan pıhtılaşması.....
bir sürü kafa karıştırıcı şey en iyisi beklemek tatlım

ayrıca mide bulantım yok sadece et kokusundan tiksiniyorum ama midem bulanmıyo belki daha erken olduğu içindir bilemiyorum hamilelik belirtilerinden sadece göğüslerin aşırı hassaslaşması var bi de uykuya düşkünlük başka bişey yok

Back
X