"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende sizleri yeni yeni tanımaya çalışıyorum kimlerin çocuğu var kimler hamile kimler çocuk istiyor bnm gibi okumaya çalıştım umarum herşey gönlünüzce olur kızlar

kızlar bende bugün kanda test yaptırdım NEGATİF.bu arada 16ocakta yumurtladım ve 30ocak regly tarihim umarım yanlış çıkmıştır kızlar yaaa.gökçecim günüm geçmedi maalasef

makbuşumm bebegemm nerdesinnn:(((
bebeeemmm ben geldim ama sen yoksun şimdi :)))
eveeeet bilmiyodum üç aydan fazladır girmiyodum çünkü
Allah sağlıklı bi şekilde doğum yapmayı nasip etsin canım
amin bitanemm sanada inşallah
bende sizleri yeni yeni tanımaya çalışıyorum kimlerin çocuğu var kimler hamile kimler çocuk istiyor bnm gibi okumaya çalıştım umarum herşey gönlünüzce olur kızlar
canım hoşgeldin aramıza topicimiz anne olmak isteyenlerin topici dilerim sanada uğurlu gelir:Saruboceq:
makber slm canım nasıl gidiyo hamişlik
selam canım iyi gidiyor maşallah sağol..nasılsın görüşmeyeli
kızlar bende bugün kanda test yaptırdım NEGATİF.bu arada 16ocakta yumurtladım ve 30ocak regly tarihim umarım yanlış çıkmıştır kızlar yaaa.gökçecim günüm geçmedi maalasef
canım benim erken yaptırmışsın testi inşallah yanlıştır keşke bekleseydin biraz daha

selam hanımlar yeni geldim eve hepinize teşekkür ediyorum annem biraz daha iyi çok şükür.gerçi aklım onda kaldı.rabbim bütün hastalara şifa versin...
ESMACIM tekrardan tebrik ederim tatlım .hayırlısıyla minişin kalp atışınıda duyarsın inşallah.duaların için çok saol canım .öptümmm..
GÖKCEMM kaynananmı geliyo kuzum oyy benim datlum yorulmuş kıyamam .görüşemedik hiç yaa .öptümm..
DERıNıM testler yine mannaklık yapıyo haa .cano inşallah bidahaki testin çift gösterirde coşarız topic olarak.belirtiler baya çok hadi hayırlısı inşallah...
SEVALıM seninde keyfin yokmuş hayırdır bitanem .inşallah çok önemli bişey değildir .üzülme tatlım kıyamam yaa..
MAKBUŞUM sen nasılsın canım.yiğenimizde iyi dimi .öpüyorum senide..
NURCUM sen nasılsın canım .seninde pek keyfin yok galiba .üzülme cano enyakın zamanda gelicek inşallah minişin..
SEDACIM sen nasılsın canım ?herşey yolundadır inşallah...öpüyorum senide..
MASALCIM progesteron iyi çıkmış hadi gözünaydın canım belkide minişin seninle .öpüyorum senide herşey gönlünce olsun bitanem...

kızlar yine kaçırdım sizleri bide karşılaşsak yaa.:gitme:

canım önemli bir konu vardı onu için yaptırdım ama umarım yanlıştır döllenmeden sonra 10 gün geçince kanda belli olurmuş yaa:)bu arada ümitliydim kasıklarımda özellikle sol kasığımda batmalar oluyordu

oo ben yazasıya kimler gelmiş .selam tatlışlar iyisiniz inşallah..
masalcım daha çok erken tatlım yaa .bence çıkmaz şimdiden.hayırlısı canım...
sedacım ,makbuşum nabersiniz ?

makbuşum saol cano yaa iyi olmaya çalışıyorum.annem biraz rahatsızdı onunla ilgilendim bugün.şimdide aklım onda ama napalım eve geldim.
sen neler yaptın tatlım?

kızlar umarım öyledir daha 6.günde yaptırdım biliyorum erken ama şimdide işte bir ihtimal diyorum

yaa geçmiş olsun bitanemm anneciğine Allah şifa versin..bende annemdeydim işte az önce eve geldik baya kaçırmışım yemeği heralde karnım davul gibim oldu kaydirigubbakcemile3

masalcım senin için kolay canım bhcg bakmak .adet olmazsında hemen tekrarlarsın inşallah.keşke bizimde öyle imkanımız olsa .bitest 35 tl burda..zaten 9 yıldır testlere neparalar döktüm..

saol makbuşum yaa allah razı olsun..
dobişko olcan makbuşum artık göbüş değil bebiş var çok şükür.ye bitanem yee yarasın minişimize :nazar:

valla makbuş hemde neköşe yaa .neyse sağlık olsun başka türlü harcamıyalımda parayı..
sedacım sesin çıkmıyo canım .nevar neyok anlat

sendende bitanemm...
yaw sorma göbişim vardı zaten biraz karnımda çıktı hemen şaşırdım nasıl bu kadar çabuk çıktı diye

hoşgeldin aramıza umarım tez vakitte minişine kavuşursun tatlım..

olmazmı güzelim bak benim adeti 5 gün geçmişti kanda 350 küsür çıktı düşün gerisini sen stres yapma

Back
X