canım yaa burda hava soguk deil ki daha karda yagmadı temizlige biraz ara verdim akşama misafirim vardı yemege 11 gibi gittiler şimdide ondan yorgunum datluşyaa bu arada sevalim yok nerdeki gelmemiş sanırsam canı sıkkındı anlatmak istemedi ama inş çözülmeyecek bişey değildir..
gökçe bu havada ne temizliği anam izmir donuyor resmen o kadar soğukki anlatamam.
benim bu gün misafirim geldi evi temizledim ikram falan derken akşam oldu..
bide bana porselen bi tencere hediye getirmişler çoook sevindiim çocuk gibi :lepi: hediye getiren misafirleri çook seviyorum
hoşbulduk cano yaa ebroş kk ya gelmiş bile ben çagırmama gerek kalmadan nasılsın canımhoşgeldin gökçemmm..
yaf şu ebrarımı ayna ayna topicinden bi toparla getir hele çagırdım görmedi delü karıklava:
geldim delüm yaaa misafirim vardı yemege ondan gelemedim hiç sen nasılsın olumunekankayizsmilegökce delüsüü gelbakıyım sen nerelerdesin anlat hele...
derinim valla cesaret itiyo galiba .yinede sen bilirsin cano.ben koyamam heralde.ama güzel birtopic hoşuma gitti..
ebrar tebrikler darısı başımıza sat tarihini
ovulasyon tarihini ve bhcg değerini yazar mısın
ebrarcım buarada hamileyim yazısını görünce bi an düşündüm sen die cnm inşallah tez zamanda sendende güsel haberler alırıs cnmm
derinim bence eylül çok güzel arkadaşımın kızının ismi kendide ismi gibi çok güzel maşallah.sanada nasip olur inşallah..
ezelde çok hoş ama buara dizi olduğu için çok koyuluyor galiba....
agrı mı diyon cano...çok güsel ama yaaa.:)))valla derinim ezel biraz agrı bi isim yaa boşver onu başka bişey bırak olmaz mı?
zorcum sen nasılsın fıstıkım
bulutcum hoşgeldin canım naber
ay bence ezel ismi güzel birde ezel abisine benzerse dahada süperr ahh ahhboshayallersmile
ay bence ezel ismi güzel birde ezel abisine benzerse dahada süperr ahh ahhboshayallersmile
derinim hiç deme yaa bu ara misafirden başımı kaşıyamıyom yaa artık yemekdi çaydı meyveydi kolaydı derken aboo kollarım agrımış artık ama bi yandan da keyifli oluyo muhabbet ettik kocişle tek kalsak bol bol tv :)
agrı mı diyon cano...çok güsel ama yaaa.:)))
hee dimi:))olsun babasına benzerse ezel abisinden yakuşuklu olarrrsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?