"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa bu arada sevalim yok nerdeki gelmemiş sanırsam canı sıkkındı anlatmak istemedi ama inş çözülmeyecek bişey değildir..
gökçe bu havada ne temizliği anam izmir donuyor resmen o kadar soğukki anlatamam.
benim bu gün misafirim geldi evi temizledim ikram falan derken akşam oldu..
bide bana porselen bi tencere hediye getirmişler çoook sevindiim çocuk gibi :lepi: hediye getiren misafirleri çook seviyorum :utangac:
canım yaa burda hava soguk deil ki daha karda yagmadı temizlige biraz ara verdim akşama misafirim vardı yemege 11 gibi gittiler şimdide ondan yorgunum datluş
hoşgeldin gökçemmm..
yaf şu ebrarımı ayna ayna topicinden bi toparla getir hele çagırdım görmedi delü karı:oklava:
hoşbulduk cano yaa ebroş kk ya gelmiş bile ben çagırmama gerek kalmadan nasılsın canım
gökce delüsüü gelbakıyım sen nerelerdesin anlat hele...
geldim delüm yaaa misafirim vardı yemege ondan gelemedim hiç sen nasılsın olumunekankayizsmile
sevilim dogum yapmış ismi soy olmuş biraz şaşurdumm hayırlı olsun gözü aydın :nazar:

ebrarcım buarada hamileyim yazısını görünce bi an düşündüm sen die cnm inşallah tez zamanda sendende güsel haberler alırıs cnmm

derinim valla cesaret itiyo galiba .yinede sen bilirsin cano.ben koyamam heralde.ama güzel birtopic hoşuma gitti..

cano çok zevkli ya koptuk geçen gece gülmekten:))ama o topikken çekebiliyodun hemen siliyodun yani.buna silinemedigi için cesaret edemedim ben..amann koymam napam.

derinim bence eylül çok güzel arkadaşımın kızının ismi kendide ismi gibi çok güzel maşallah.sanada nasip olur inşallah..
ezelde çok hoş ama buara dizi olduğu için çok koyuluyor galiba....

sen naptın kız gökçemmm...misafirlerin hiç bitmiyo kız senin..galiba aranızda en rahat benim bu konuda..benim normalde çok olmasada olur gelen giden arkadaslarımız geceleri o da...ama çalışmaya başladıgımdan beri pek yok gelen.

valla derinim ezel biraz agrı bi isim yaa boşver onu başka bişey bırak olmaz mı?
zorcum sen nasılsın fıstıkım
bulutcum hoşgeldin canım naber

ay bence ezel ismi güzel birde ezel abisine benzerse dahada süperr ahh ahhboshayallersmile

ebrarcım buarada hamileyim yazısını görünce bi an düşündüm sen die cnm inşallah tez zamanda sendende güsel haberler alırıs cnmm

ahh zorum inşallah yaa .valla ben bile tuhaf oldum .inşallah hepimizden böyle güzel haberler alırız..
ebrarnur yazıp gitti galiba .gelsede anlatsa yaa..

derinim bence eylül çok güzel arkadaşımın kızının ismi kendide ismi gibi çok güzel maşallah.sanada nasip olur inşallah..
ezelde çok hoş ama buara dizi olduğu için çok koyuluyor galiba....

valla o zamanda öyle düşünürdüm yani eylül ismini duyunca bi hoş oluyo içim..masumluk gleiyo aklıma.ne biliyim sonbaharı da çok severim..iyi duygular uyandırıyo bende..bide yagmur çok severim ama abimin kızının adı:)))
evet ezeli kesin çok koyan vardır şimdi.sırnaşık şey

saol gökçecim napalım cnm aynı şeyler cnm seninde keyifler yerinde umarımm

derinim hiç deme yaa bu ara misafirden başımı kaşıyamıyom yaa artık yemekdi çaydı meyveydi kolaydı derken aboo kollarım agrımış artık ama bi yandan da keyifli oluyo muhabbet ettik kocişle tek kalsak bol bol tv :)

valla derinim ezel biraz agrı bi isim yaa boşver onu başka bişey bırak olmaz mı?
zorcum sen nasılsın fıstıkım
bulutcum hoşgeldin canım naber
agrı mı diyon cano...çok güsel ama yaaa.:)))
ay bence ezel ismi güzel birde ezel abisine benzerse dahada süperr ahh ahhboshayallersmile

hee dimi:))olsun babasına benzerse ezel abisinden yakuşuklu olarrrsırnaşık şey

saol zorcum nolsun işte keyifler maşalah iyi diyelim bu ara bi rahatım ki sorma gitsin bebek için çalışmada yapmıyom dr ilaç verince kafama takmıyom artık senin ne alemde çalışşmalar :)

ii kızlar benim beklenmeyen tarih 28 ocak ovulasyon tespitim 16 ocaktı
kanda veya idrarda ne zaman belli olur fikriniz var mı

derinim hiç deme yaa bu ara misafirden başımı kaşıyamıyom yaa artık yemekdi çaydı meyveydi kolaydı derken aboo kollarım agrımış artık ama bi yandan da keyifli oluyo muhabbet ettik kocişle tek kalsak bol bol tv :)

dimi yaaa.bi ara arkdaslar çok gelirdi bize...kaynanamla oturmaya başlayınca herkes elini etegini çekti.bende öyle başımı kşaşıyamazdım.sabahlara kadar otururduk bazen.
şimdi hatırı sayılırı iki üç arkadasımız var evliler onlarda.arada onlar gelir biz gideriz..benimki geç çıkıyo bide herzaman toplanamıyoruz.

agrı mı diyon cano...çok güsel ama yaaa.:)))

hee dimi:))olsun babasına benzerse ezel abisinden yakuşuklu olarrrsırnaşık şey

kız agrı mı yazmışımkaydirigubbakcemile3 agır bi isim gibi geldi aslında güzel ya sen bilirsin gönlünden ne geçiyosa onu bırak canım benim ama kız ismi daha tatlı geliyo kulaga eylül ü severim bende:)

Back
X