"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

benim ovulasyondan sonra çok ağrım oldu sağ kasıkta
sarı krem kıvamında akıntım oldu kokusuz
vücut sıcaklığım 37.5in altına inmedi

yaf derinim daha burda kar yagmadı havada fazla soguk deil bizde kar yagsa die bekliyoruz arada rüzgar çıkıyo sadece yoksa bahar gibi:)
yapma yaaa:))olsun ygar yagar inşallah..kar severim ben yaa.bide sogugu olmasa:))
derinim sorma yaa acayip soğuk var .allahım dışarda olanlara yardım etsin inşallah.karda başldı yine yağmaya...
ya cano yumurtlama günlerini nasıl hesaplayım görüyosun düzensizliği.sadece akıntıyı takip ediyorum işte.gerçi daha bitmedi adetde...
haklısın canım sende benim gibi işte..
ovulasyon testi alsan aslında ebuşum?
derincim senin testler ne durumda buarada silik çıkıodu en son kan testi yaptırmıcakmısın cnm?

valla zorum testleri sorma.dün anlattıgım gibi işte.
dün akşam yaptım aferdersin çok damlatmışım..bekle bekle bi yarım saat bişey olmadı sulu kaldı bi acaip oldu yüzeyi.sonra peçete bastım damlattıgım yere .fazlalıgını aldım..pembeleşti heryeri testin..
1 saati geçmişti netleştiginde.
ikinci çizgi çıktı baya bi pembe hemde ama güvenmiyorum canım bu testlere..çok sonra çıktı bide.hemen çıksaydı heyecan yapardım ama.

derinim işe yararmı acaba yaa .bende düşündümde ben bütün çubukları bitiririm yumurta çatlıyasıya kaydirigubbakcemile3

derinim yaa git kan yap be güzelim bak bişey varsada iş yerinde durmadan agır işler yapıyon bişey olur allah korusun cano tedbirli olursun testlere bakma sen
kızlar ben kaçıyorumm artık kociş yatalım diyo sabah erken kalkıcam işe gitcek:( hepinize iyi geceler diliyorum tatlı rüyalar görüşürüz........

yok ovulasyon akıntısı değil bu birkaç gün sonra oldu ben ovulasyonu testle tespit ettim bu akıntı daha farklı

derinim adetim 8 şubat sanırım tüpten sonra dengesi şaşırdı iyice bu ara yumurtlama dönemindeyim ama çalışma yapmıyorum ayrıca çok sıkıldım çünküüüüüüüüüüüüüü
neyse hadi kaçar ben görüşürüz öptm

derinim yaa git kan yap be güzelim bak bişey varsada iş yerinde durmadan agır işler yapıyon bişey olur allah korusun cano tedbirli olursun testlere bakma sen
kızlar ben kaçıyorumm artık kociş yatalım diyo sabah erken kalkıcam işe gitcek:( hepinize iyi geceler diliyorum tatlı rüyalar görüşürüz........

canım merak etme dikkat eidyorum..dükkan içinde agır işim yok kıss..sepetleri de babam indirip bindiriyo bana iş kalmıyo..ama üşütüyo olabilirim hep karnım agrıyo çünkü:((
kanda şimdi baktırmıcam biraz daha beklicem canım...
tamam git datluş bende yatıcam şimdi.kociş geç kalma dedi..uykumda var zaten...sizi gördüm de kaldım şöyle bi bakıp kapıyacaktım yoksa.

derinim valla hepsini dşündüm ama düşünmekle kaldı buara rahat bırakıcam .gerçi bıraksan neolucakda.hayırlısı canom yaa..
gökcem çıkıyonmu ..hadi iyi uykular daha hiç muhabbet edemedik .valla buara hepinize ceza kesicem .hadi öptüm seni...

derinim hadi hayırlısı inşallah.allahım burda haykırmayı nasip etsin..topic olarak bayram yapıcaz..

yok ovulasyon akıntısı değil bu birkaç gün sonra oldu ben ovulasyonu testle tespit ettim bu akıntı daha farklı
anladım canım..hayırlısı inşallah...
derinim valla hepsini dşündüm ama düşünmekle kaldı buara rahat bırakıcam .gerçi bıraksan neolucakda.hayırlısı canom yaa..
gökcem çıkıyonmu ..hadi iyi uykular daha hiç muhabbet edemedik .valla buara hepinize ceza kesicem .hadi öptüm seni...

evet canım yaa bırak sal kendi haline Allah büyük..elimizden geleni yapıyoruz sonuçta.olacagı varsa olacak inşallah...ay bendek açıcam banada kızıcan şimdik:kedi:

derinim yokya kızmam çalışıyosun sonuçta bende çok kalmam zaten.hadi öptüm seni.yarın dikkat et cano buz olmuş heryer.allaha emanet ol.iyi uykular..

haklısın derinim ama biliyosun nemucizeler okuduk biz kkda .rabbim bizlerede nasip eder inşallah..

ya bilmiyorum kızlar ama bu ay kendimi bi acaip hissediyorum.kasıklarım bi garip agrıyor..adet agrısı da olabilir bu..ama böylee derinn bi sancı vuruyo sol kasıgıma hep..degişik yani anlatamıyorumda.

Back
X