Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapma yaaa:))olsun ygar yagar inşallah..kar severim ben yaa.bide sogugu olmasa:))yaf derinim daha burda kar yagmadı havada fazla soguk deil bizde kar yagsa die bekliyoruz arada rüzgar çıkıyo sadece yoksa bahar gibi:)
haklısın canım sende benim gibi işte..derinim sorma yaa acayip soğuk var .allahım dışarda olanlara yardım etsin inşallah.karda başldı yine yağmaya...
ya cano yumurtlama günlerini nasıl hesaplayım görüyosun düzensizliği.sadece akıntıyı takip ediyorum işte.gerçi daha bitmedi adetde...
derincim senin testler ne durumda buarada silik çıkıodu en son kan testi yaptırmıcakmısın cnm?
hayırlısı zorcum bekliyicem artık geldigi vakit geç olmaz inşş sende boşver kafan rahat olsun canım
benim ovulasyondan sonra çok ağrım oldu sağ kasıkta
sarı krem kıvamında akıntım oldu kokusuz
vücut sıcaklığım 37.5in altına inmedi
derinim işe yararmı acaba yaa .bende düşündümde ben bütün çubukları bitiririm yumurta çatlıyasıya kaydirigubbakcemile3
derinim yaa git kan yap be güzelim bak bişey varsada iş yerinde durmadan agır işler yapıyon bişey olur allah korusun cano tedbirli olursun testlere bakma sen
kızlar ben kaçıyorumm artık kociş yatalım diyo sabah erken kalkıcam işe gitcekhepinize iyi geceler diliyorum tatlı rüyalar görüşürüz........
anladım canım..hayırlısı inşallah...yok ovulasyon akıntısı değil bu birkaç gün sonra oldu ben ovulasyonu testle tespit ettim bu akıntı daha farklı
derinim valla hepsini dşündüm ama düşünmekle kaldı buara rahat bırakıcam .gerçi bıraksan neolucakda.hayırlısı canom yaa..
gökcem çıkıyonmu ..hadi iyi uykular daha hiç muhabbet edemedik .valla buara hepinize ceza kesicem .hadi öptüm seni...
derinim hadi hayırlısı inşallah.allahım burda haykırmayı nasip etsin..topic olarak bayram yapıcaz..