"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

haklısın derinim ama biliyosun nemucizeler okuduk biz kkda .rabbim bizlerede nasip eder inşallah..

aminn canım inşallah o mucizeleri rabbim bizlerede gösterir..bak kardeşimin mucizesi 1 yaşında oldu bile..zaman ne çabuk gçiyor..tuanamız salı günü kısmetse 1 yaşını bitiriyo teyzesi:emir_bebek:

ya bilmiyorum kızlar ama bu ay kendimi bi acaip hissediyorum.kasıklarım bi garip agrıyor..adet agrısı da olabilir bu..ama böylee derinn bi sancı vuruyo sol kasıgıma hep..degişik yani anlatamıyorumda.

canım yaa inşallah hamişlikten bu değişiklik ...allahım inşallah..

msn kapalı cano kkda olunca yetişemiyorum ikisine birden oyüzden açmadım hiç.
hayırdır cano açıyımmı msn?

iyi akşamlar arkadaşlarr...bende 3hafta önce bebeğimi kaybettim...3ayım dolmuştu ama kalbi durmuş aldılar bebeğimi...dr.um 2ay zaman verdi tekrar hamile kalmak için. inşallah bu sefer olur.
canım geçmiş olsun çok üzüldüm :teselli:Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah
hamileyimmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv:
tebrikler canım Allah sağ salşm kucağınada almayı nasip etsin..

nan çenesi düşük karular ne çok konuşmuşunuz yaaalsanaalsanasmileneyse yatmadan bakıyım dedim belim kopuyor resmen yarın görüşürüz nasipse iyi geceler

herkese günaydınnnnopuyorumnanaktaniyi bir pazar günü geçirmenizi diliyorum canlarımmmŞenizişe gitmeden bi bakayım dedim..hemde haber vereyim dedim.karın agrılarımın kasık batmalarımın sebebi belli oldu bu sabah regl oldum kıslarr..sizi de meraklandırdım testi söyleyerek...anammm bi agrım varki şuanda sormayın gitsin.kafamçokkarıştıama çok bekletmeden geldi ya şükür valla.iki ay olmadıgım da oluyo normalde...şimdi bu adetle birlikte sogan kürü yapıcam kızlar kistleri iyicenek söksünzemuszemusbebişe temiz yatak kalsın dimi ama:emir_bebek:

herkese günaydınnnnopuyorumnanaktaniyi bir pazar günü geçirmenizi diliyorum canlarımmmŞenizişe gitmeden bi bakayım dedim..hemde haber vereyim dedim.karın agrılarımın kasık batmalarımın sebebi belli oldu bu sabah regl oldum kıslarr..sizi de meraklandırdım testi söyleyerek...anammm bi agrım varki şuanda sormayın gitsin.kafamçokkarıştıama çok bekletmeden geldi ya şükür valla.iki ay olmadıgım da oluyo normalde...şimdi bu adetle birlikte sogan kürü yapıcam kızlar kistleri iyicenek söksünzemuszemusbebişe temiz yatak kalsın dimi ama:emir_bebek:

canim hakkinda hayirlisi olsun insallah dedigin gibi kistler temizlenir bebise güzel bir yer acilirhihoyyythihoyyythihoyyyt

iyi pazarlar kızlarr derinim küre devam bebeğe selammm kistleri eritecek ohhhh
kızlar dün benimde ağrım vardı korktum bi ara sonra geçtii dua edin kızlar zamanında gelsin meleklerimm
kimseciklerde yok pazar nede olsa
makbuşum senden naber kızlar gitti mi balayı başladı mı heeee

gökçemm ebroş derin gün seval sena zor rich ve ismini syamadığım bütün kızlar en kısa zamanda rabbim meleklerinizi gönderecek inş
her sabah namazında aklıma geldikçe isminizi vererek dua ediyommm
derinim unutmadan diyim canım bende pressed aldımm 2 veya 3 tanesinin kullandım spnra kullanmadım öylece duruyo içerde amerikadan getirttim eğer kullanırsan sana yollıyım kuşummm
tarihi geçmesin bi işe yarasınnnn bana haber verrr

demek geldi kırmızılar hayırlısı olsun derinim ya bu ay baya umutlandık ama kısmet..testlerde anormalleşti artık :1hug:
iyi pazarlar kızlarr derinim küre devam bebeğe selammm kistleri eritecek ohhhh
kızlar dün benimde ağrım vardı korktum bi ara sonra geçtii dua edin kızlar zamanında gelsin meleklerimm
kimseciklerde yok pazar nede olsa
makbuşum senden naber kızlar gitti mi balayı başladı mı heeee
semoşum özledim kız seni yok gitmediler daha analarının keyfini bekliyorlar

Son düzenleme:
slm tatlışlar
derincim hayırlısı canım hayırlısıküre başlaman iyi olur bencede
ben de 2 gündür çok hastayım kızlar yaaa onun için giremiyorum:çok üzgünüm:
burun tıkanmış öksürük halsizlik çok kötü oldum
ilaç da kulanamıyorum ıhlamurlarla kuşburnuyla dinlenmeyle iyileşmeye çalışıyorum
bugün biraz daha iyi gibiyim
hepinize güzel pazarlar diliyorum canlarım görüşürüzopuyorumnanaktan

inanmıyorum yaa bu testler harbi kafayı yemiş demekki .hay allahım yaa cano hayırlısı olsun inşallah üzüldüm ama yapıcak bişey yok yinede gelmeside güzel .düzene girmeye başladı canım.inşallah dediğin gibi temizlenirde bebiş için hazır olur..
gökçemm ebroş derin gün seval sena zor rich ve ismini syamadığım bütün kızlar en kısa zamanda rabbim meleklerinizi gönderecek inş
her sabah namazında aklıma geldikçe isminizi vererek dua ediyommm
derinim unutmadan diyim canım bende pressed aldımm 2 veya 3 tanesinin kullandım spnra kullanmadım öylece duruyo içerde amerikadan getirttim eğer kullanırsan sana yollıyım kuşummm
tarihi geçmesin bi işe yarasınnnn bana haber verrr
semoşum benim çok saol allah razı olsun .rabbimde seni evlatlarına bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah vakitleri geldiğinde.öptümmm
slm tatlışlar
derincim hayırlısı canım hayırlısıküre başlaman iyi olur bencede
ben de 2 gündür çok hastayım kızlar yaaa onun için giremiyorum:çok üzgünüm:
burun tıkanmış öksürük halsizlik çok kötü oldum
ilaç da kulanamıyorum ıhlamurlarla kuşburnuyla dinlenmeyle iyileşmeye çalışıyorum
bugün biraz daha iyi gibiyim
hepinize güzel pazarlar diliyorum canlarım görüşürüzopuyorumnanaktan
canım esmacım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.ay nezor yaa hamiş olupta hasta olmak .neyse inşallah hemen iyi olursun.öpüyorum senide...
slm arkadaşlarr...
selam canım .nasılsın?
hayirli pazarlar kizlaropuyorumnanaktan

ablam sanada güzel bir pazar diliyorum.öptüm senide...

selam hanımlar güzel bir pazar diliyorum.herşey güzel gönlünüzce olsun.
burda kar hala devam ediyo ve inanılmaz soğuk var.allahım evi barkı olmayanlara yardım etsin...

Back
X