"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah bugün fırsatım olmadı giremedim hiç.
günüm uğramışsın tüpe karar vermişsiniz hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
richim hele şükür nerelerdesin datlum yaa özledim seni..
makbuşum inşallah kocişini razı edersin cano herşey gönlünce olsun ..
derinim nerelerde girmemiş galiba bugün??
gökcem senlede karşılaşamadık iyisin değilmi canom...
nurcum selam canım senin niye moralin bozuk hayırdır?sorun yok inşallah ...
sevalimi merak etmeye başladım inşallah herşey yolundadır ve iyidir...

Kızlar hemen cevaplayın reglyme 3gün var.beta hcg 9.2 çıktı.bu değere göre 3-4haftalık diyoooo.bu arada 16ocak yumurtlama zamanımdı.acil cevap kızlarrrr

masalcım hoşgeldin canım.geçen tahlil sonucunu yazmışsın bence bişeyler var sende normalde 0 çıkması gerekti...

Kızlar hemen cevaplayın reglyme 3gün var.beta hcg 9.2 çıktı.bu değere göre 3-4haftalık diyoooo.bu arada 16ocak yumurtlama zamanımdı.acil cevap kızlarrrr

canım hadi gözün aydın hamişsin sen az öncede yazmıştım .
hadi halaya başlıyalım ..çok tebrikler canım inanılmaz sevindim yaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar masalcık hamile koşun halaya...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben geldım ebrar yakaladım senı cnm
aaaa masal hamılemısın cnm tebrık ederım kız kacıncı ayındı

merhaba kızlar benim sizlere bir sorum olacaktı......
en son 26 aralıkta regl oldum. ve şuanda 4 hafta 2 günlük gebeyim.... ama sanki yolunda gitmiyor:(
bana yardımcı olursanız sevinirim.......
24 ocakta ilk kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç bana göre biraz düşüktü 101.19 du doktor 2 gün sonra tekrarla 2 ye yakın katlaması gerekiyo dedi . 2 gün sonra yani bugün tekrar kan testi yaptırdım ve sadece 133.3 olmuş. yalnız bu sefer başka bir yerde yaptırmıştım. doktora sordum az değil mi bu değer diye oda normalde 200 civarı olmalıydı ama farklı yerlerde yaptırdığın için makinelerin hassasiyetleri de farklı olabilir dedi. ama bence bukadar fark olmazdı yine....
sizlerin 4-5 haftadaki kan değerleriniz neydi? acaba dış gebelik yada düşük olma ihtimali nedir? ağrım,kanamam falan yok. korkuyorum kızlar bebişimi kaybetmekten..
bilgisi olan bilgilendirise çok sevinirim....

en son 26 aralıkta regl oldum. ve şuanda 4 hafta 2 günlük gebeyim.... ama sanki yolunda gitmiyor:(
24 ocakta ilk kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç bana göre biraz düşüktü 101.19 du doktor 2 gün sonra tekrarla 2 ye yakın katlaması gerekiyo dedi . 2 gün sonra yani bugün tekrar kan testi yaptırdım ve sadece 133.3 olmuş. yalnız bu sefer başka bir yerde yaptırmıştım. doktora sordum az değil mi bu değer diye oda normalde 200 civarı olmalıydı ama farklı yerlerde yaptırdığın için makinelerin hassasiyetleri de farklı olabilir dedi. ama bence bukadar fark olmazdı yine....
sizlerin 4-5 haftadaki kan değerleriniz neydi? acaba dış gebelik yada düşük olma ihtimali nedir? ağrım,kanamam falan yok. korkuyorum kızlar bebişimi kaybetmekten..

canim benim hicbir fikrim yok bu konuda sen yinede doktoruna güven ve ikigün sonra tekrar test yaptir ozaman daha iyi anlasilir insallah hersey yolundadir :Saruboceq::Saruboceq:

canım dur hemen endişelenme farklı yerlerde yaptırdığından olabilir.birkaç gün sonra yine yaptırırsın bakalım artıyormu.şuanda değerin çok düşük değil inşallah yükselir canım ama stres yapma ve bol bol su iç.benim değerim birinde 4 hafta değildi daha 282 di
diğerinde 5. haftada 638 di.yani belli olmuyo aslında daha yeni olduğu için..

ıyıyım zeyncıgım evet bayadır gıremıyodum kk ye sende ne var ne yok kızın dımı cok tatlıymıs masallah

Back
X