"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım dur hemen endişelenme farklı yerlerde yaptırdığından olabilir.birkaç gün sonra yine yaptırırsın bakalım artıyormu.şuanda değerin çok düşük değil inşallah yükselir canım ama stres yapma ve bol bol su iç.benim değerim birinde 4 hafta değildi daha 282 di
diğerinde 5. haftada 638 di.yani belli olmuyo aslında daha yeni olduğu için..

teşekkür ederim kızlar.. inşallah bir sorun yoktur. olmazsa ilk kantahlili yaptırdığım yere tekrar gideyim...

canancım sen şimdi testi tekrarlarsan ilk yaptırdığın yerde değilde bu yaptırdığın yerde yaptır öyle daha mantıklı olur bence..

ne mutlu sana allahım senı cok yormadan göndermıs melegını maslacıgım darısı bızlere ınsallah

ya bir aksilik yoktur değilmi normal sınırlarda değilmi ayyyy inanamıyorum rabbim sizlerede versin en kısa zamanda :teytey: :teytey:

kız hala ınanmıyorum dıyorsun kız sen hemsıre degılmısın sen bızden ıyı bılırsın hamılesın ıste:emir_bebek:

evet masalcım sen buişin içindesin hamişsin canım inan artık.ordaki bebişler gibi sende 9 ay sonra kucağına alıcaksın minişini..

demi masalcım öyle olurmuş terzi sökük misali.ama rabbimin izniyle hamişsin.darısı hepoimize inşallah..

derinnn nerelerdesin kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun ama hala regly sancım var biliyormusunuz

derın daldın yıne gel bacım cıkıcaz zaten sımdı aaaaasempatiksalakcinni

Back
X