aa süperr bayılırım dubleks evlere hadi hayırlısı tatlım yaa..kira ödemek acaip zor ya.Allah herkesi ev sahibi etsin..beni de tabi:)))[/QUO
amin canım allah herkese versin .gerçi tapuyu vermezler bize herhalde ama kira vermem en azından gerçi, eşim ailesine yardım ediyo her ay .sağol canım.sorma ayın 1 i hemen geliyo bide burası kalıcı konut merkeze biraz uzak bide yaz kış aidat veriyoruz zor oluyo tek maaşla idare etmeye çalışıyoz
canım hayırlı olsun güle güle otur inşallah huzurla,sağlıkla eee tabi bebişle...
amin canım ya inşallah.derinim inşallah sende enkısa zamanda güzel bir ev alırsın allahım gönlüne göre versin tatlım.gerçekten zor kirada oturmak.olsun yaa sağlık olsunda ..
aa süperr bayılırım dubleks evlere hadi hayırlısı tatlım yaa..kira ödemek acaip zor ya.Allah herkesi ev sahibi etsin..beni de tabi:)))[/QUO
.
amin canım allah herkese versin .gerçi tapuyu vermezler bize herhalde ama kira vermem en azından gerçi, eşim ailesine yardım ediyo her ay .sağol canım.sorma ayın 1 i hemen geliyo bide burası kalıcı konut merkeze biraz uzak bide yaz kış aidat veriyoruz zor oluyo tek maaşla idare etmeye çalışıyoz
evet çok zor..çalış çalış elalemin eline say..koyuyo insana valla
kıslar size doyum olmuyor ama yatmalıyım..yarın iş var..iyi olmazsam gitmicem..bugün zaten sinirim de bozuldu..kardeşim ben yokken kazak almaya gitmiş tuanaya..bizden alacagı vardı zeynonun.16 tl.
aldıgı kazak 18 tl..iki lirayı bile almış kızdan.müşteriye bile 15e veriyoruz kazakları...ben yokum ya ohh..
kıslar size doyum olmuyor ama yatmalıyım..yarın iş var..iyi olmazsam gitmicem..bugün zaten sinirim de bozuldu..kardeşim ben yokken kazak almaya gitmiş tuanaya..bizden alacagı vardı zeynonun.16 tl.
aldıgı kazak 18 tl..iki lirayı bile almış kızdan.müşteriye bile 15e veriyoruz kazakları...ben yokum ya ohh..
hadi yaa allahım gözlerini doyursun sinrlenme boşver cano güzel birdille söylersin rahatsız olduğunu..
hadi yat canım bende kaçıcam zaten.öpüyorum seni iyi uykular ..
dikkat et kendine canım görüşürüz yine inşallah iii geceler öptümmmm:teytey:
bitoş ablamm iyi geceler dilemeye gelmişşşş ilk ben diliyim sana..iyi geceler ablammmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz
bitoş ablam sanada iyi geceler hayırlı cumalar şimdiden...öpüyorum ablammmm
ebrar canım bende kaçım sabah erken kalkıp temizlik yapıcam öğlen istanbula anneme gidicem ...
iyi uykularrr canım bi halayda sana :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?