"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kıslar size doyum olmuyor ama yatmalıyım..yarın iş var..iyi olmazsam gitmicem..bugün zaten sinirim de bozuldu..kardeşim ben yokken kazak almaya gitmiş tuanaya..bizden alacagı vardı zeynonun.16 tl.
aldıgı kazak 18 tl..iki lirayı bile almış kızdan.müşteriye bile 15e veriyoruz kazakları...ben yokum ya ohh..

derinim inşallah sende enkısa zamanda güzel bir ev alırsın allahım gönlüne göre versin tatlım.gerçekten zor kirada oturmak.olsun yaa sağlık olsunda ..
amin canım ya inşallah.

hadi yaa allahım gözlerini doyursun sinrlenme boşver cano güzel birdille söylersin rahatsız olduğunu..
hadi yat canım bende kaçıcam zaten.öpüyorum seni iyi uykular ..

dikkat et kendine canım görüşürüz yine inşallah iii geceler öptümmmm:teytey:

hadi yaa allahım gözlerini doyursun sinrlenme boşver cano güzel birdille söylersin rahatsız olduğunu..
hadi yat canım bende kaçıcam zaten.öpüyorum seni iyi uykular ..

evet..millet paragöz olmuş valla...hatır denen bişey kalmadı artık kimsede.
tamam cano kaçtım..sizlerde yatın yorulmayın pc başında.öptüm hoşçakal bitanemŞeniz

bitoş ablamm iyi geceler dilemeye gelmişşşş ilk ben diliyim sana..iyi geceler ablammmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz

ebrar canım bende kaçım sabah erken kalkıp temizlik yapıcam öğlen istanbula anneme gidicem ...

iyi uykularrr canım bi halayda sana :teytey:

askmeskim sen buralardamısın tatlım bende izninle kaçıyorum .iyi geceler sık sık gel olurmu.öptüm senide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…