"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın kıslarrrrrr ilk mesajda bende olsun
cumanız miarek olsun
gönlünüzdeki tüm dileklerin kabul olması dileği ile dualrınız kabul olsun :Saruboceq:

hayirli cumalar kizlar dün neler yaptiniz ben dün evde kuran okuttum bayagi kalabalkiti aksam erkenden uyumus kalmisim yorgunluktan tabi tatli bir yorgunluk sonra görüsürüzboshayallersmile:a015:

canım bende kızlara katılıyorum değerine göre daha çok yeni gebeliğin böyle yavaş yavaş artmasıda normal..sen bi kaç gün sonra tekrarla testi ama sabretopuyorumnanaktan
sorma derinim ya takmış adam vazgeçiremiyorum sankim ben ona uzağa gidelim dedim..iyi olacağına emin değilim çocukların sorunu çok olucak yine anaları almak isticek getir götür offf karışık biraz
mrb kızlar.....derinim güzel bir isim nisa inşallah koymak nasip olur tez zamanda....ben de yarın aşılamamı yaptırıyorum dua edin bana....sonra memlekete gideceğiz....umarım güzel haberlerle dönerim...
senam demek bugün aşılaman oluyor hayırlısı olsun canım Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasın inşallah dualarım seninle
hayirli cumalar kizlar dün neler yaptiniz ben dün evde kuran okuttum bayagi kalabalkiti aksam erkenden uyumus kalmisim yorgunluktan tabi tatli bir yorgunluk sonra görüsürüzboshayallersmile:a015:
canım kuran okuttun demek Allah kabul etsin inşallah...

askmeskde uğramış inşallah oda hamiştir..daha sık gel canım benimopuyorumnanaktan

günaydın güzeller hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh

Kizlar günaydın herkese hayırlı cumalar ya herkes testi neden erken yaptigımı merak edıyor.ıs degisikligi durumum var ona göre ıstıfa edecegim.bu arada yarın regl gunum.bugün ıdrar testı yaptım negatıf.hafıf pembelik bıle yok

bende dün değil ondan önceki gün yapacaktım: test almaya fırsatım olmadı: dün sabah bi kalktımki regl olmuşum: Allah yardımcın olsun: inşallah meleğine kavuşursun.

hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar kimsecikler yok ama umarım iyisinizdir bu akşam yemeğe misafirim var az önce haberim oldu deli gibi koşturuyorum ordan oraya marketede yürüyerek gittim bi ıslandımki
her şey dilediğinizce olsun RABBıM dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin bizlere bu imtihanı verdiği gibi sabrınıda versin yellovda gelmedi ne olduki acaba canı çok sıkkındı hadi görüşürüz...

aaa topiğimiz kaçıncı sıraya düşmüş üzüldüm ya kimsecikler gelmemiş herkese iyi akşamlar..

günaydın kıslarrrrrr ilk mesajda bende olsun
cumanız miarek olsun
gönlünüzdeki tüm dileklerin kabul olması dileği ile dualrınız kabul olsun :Saruboceq:
canım allah razı olsun seninde cuman mübarek olsun...
canım allah kabul etsin niyetini dileklerini inşallah.negüzel demi insan huzurlu oluyo kuran okutunca..
canım seninde cuman mübarek olsun .nasılsın datlum?
canım bak daha çok erken idrarda bile belli olmamış umarım herşey yolundadır ve hamişsindir .
bende dün değil ondan önceki gün yapacaktım: test almaya fırsatım olmadı: dün sabah bi kalktımki regl olmuşum: Allah yardımcın olsun: inşallah meleğine kavuşursun.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biran önce meleğine kavuşursun sende..

nurcum kolay gelsin datlum .misafirin var demek.benimde bugün vardı .güzel vakit geçirdik şimdide mutfağımı halledp oturdum pc başına..öptüm seni canım..

selam hatunlar bakıyorum yine kimsecikler yok .bende bugün giremedim misafirim vardı.neyse umarım akşam toplaşabiliriz..
ceylanım hiç gelmez oldu özledim onuda inşallah iyidir..
senamda aşılama olucaktı inşallah busefer meleği sıkı sıkı tutunur..
gökcemde memleketine gitti galiba net yokki giremedi özledim delüyüüü.

kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim çok şükür ama maalesef size iyi haber veremiycem
kırmızılar geldi bugün ama yinede şükür düzenli oluyorum neyse sizleri çok özledim bu ay ilk defa çok rahattım hiç gün hesaplamadım gebelik testi filan uğraşmadım takmama kararım devam ediyo sadece sizi habersiz bırakmamak için ara sıra giricem hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

nurcum kolay gelsin datlum .misafirin var demek.benimde bugün vardı .güzel vakit geçirdik şimdide mutfağımı halledp oturdum pc başına..öptüm seni canım..[/QUOTE]

ebrarcım sağol misafirim gitti eşimin memleketten akrabasıydı eee konu onlar olunca her zamankinden fazla özeniyom sengözlerimebaksanab yemeklerimide beğendiler tüm yorgunluğum geçti kimseler yok konuşamıyoruz kendine iyi bak canım..

slm kızlar nhb neler yapıyorsunuz derincim çok geçmiş olsun.kendi derdime düştüm sizi unuttum.artık umudum yok gibi yaaaa kızlar ayyy bir umut olması bile güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…