canim sekerlerim bende öptüm cok hepinizi en güzel dileklerle mutluluklar sizin oolsun insallah :Saruboceqpuyorumnanaktan
saol güzel ablam benim.hepberaber inşallah...opuyorumnanaktan
canım bende kızlara katılıyorum değerine göre daha çok yeni gebeliğin böyle yavaş yavaş artmasıda normal..sen bi kaç gün sonra tekrarla testi ama sabretopuyorumnanaktankızlarmoralim bozuk.bugün beta hacg yaptırdım 11,3çıktı.reglyme 2 gün var doktorum çok anlamlı değil dedi.2 kat artması lazımmış benimki sadece 2 sayı arttı.ne yapacağım gerçi her ihtimale karşı kimseye söylememiştim.kızlar böyle ılanınız varmııı
sorma derinim ya takmış adam vazgeçiremiyorum sankim ben ona uzağa gidelim dedim..iyi olacağına emin değilim çocukların sorunu çok olucak yine anaları almak isticek getir götür offf karışık birazçok sagol canım benim...içtim sıcak bişeyler merak etme..bitki çayımı içiyorum günde iki defa..regl için de iyi oluyor işte...sen naptın canım iyisin inşallah?
sagol gökçem benim..valla napiyim cano ev,iş bide hastalık yordu beni bugünlerde.atlatıcam inşallah.
sagol bitanem...
yaa aramışın canım benim.kaynanaya gittik ögleden sonra.biraz hava alayım dedim.hem korayın işi vardı..7 gibi geldik eve.çagrı atmak istemedim müsait degilsindir diye.
ya şaşırdım bide demek tayin istedi..hayırlısı inşallah ya..bişeyde diyemiyorum ki..belki bölyesi daha hayırlıdır.rabibm ne verirse en hayırlısını verir..içini rahat tut..ama bana kalırsa daha iyi olcak canom niye dersen ailesinden uzakta olcan kafan rahat olucak...kendi aileni özleyecen tabiki orasına bişey diyemem offf yaa valla zor bi karar.ama seninki kararı vermiş baksana.hayırlısı inşallah.
canım yaa nurun dedigi gibi günün bile geçmedi dur bakalım rahat ol biraz..günün geçince degerler yükselir merak etme..boş yere stres oluyosun bak...bekle 2-3 gün daha masalım.degerler yükselir inşallah.
offfk ıslarr...ögleden sonra kocişle kaynanama gittik.bişeyler yedik hazırlamış annem sagolsun.kaldırmadı yerimden.orada da dinlendim.sigara kokusu biraz bozdu yine ama neyse...kocişte kredi çekmek istiyo o işlerle ugraştı .akşam geldi beni aldı eve geldik.biraz daha iyi gibiyim ebrarım sagol hayatımŞenizbi bkaınayım dedim sizlere.
senam demek bugün aşılaman oluyor hayırlısı olsun canım Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasın inşallah dualarım seninlemrb kızlar.....derinim güzel bir isim nisa inşallah koymak nasip olur tez zamanda....ben de yarın aşılamamı yaptırıyorum dua edin bana....sonra memlekete gideceğiz....umarım güzel haberlerle dönerim...
canım kuran okuttun demek Allah kabul etsin inşallah...hayirli cumalar kizlar dün neler yaptiniz ben dün evde kuran okuttum bayagi kalabalkiti aksam erkenden uyumus kalmisim yorgunluktan tabi tatli bir yorgunluk sonra görüsürüzboshayallersmile:a015:
canım allah razı olsun seninde cuman mübarek olsun...günaydın kıslarrrrrr ilk mesajda bende olsun
cumanız miarek olsun
gönlünüzdeki tüm dileklerin kabul olması dileği ile dualrınız kabul olsun :Saruboceq:
canım allah kabul etsin niyetini dileklerini inşallah.negüzel demi insan huzurlu oluyo kuran okutunca..hayirli cumalar kizlar dün neler yaptiniz ben dün evde kuran okuttum bayagi kalabalkiti aksam erkenden uyumus kalmisim yorgunluktan tabi tatli bir yorgunluk sonra görüsürüzboshayallersmile:a015:
canım seninde cuman mübarek olsun .nasılsın datlum?canım bende kızlara katılıyorum değerine göre daha çok yeni gebeliğin böyle yavaş yavaş artmasıda normal..sen bi kaç gün sonra tekrarla testi ama sabretopuyorumnanaktan
sorma derinim ya takmış adam vazgeçiremiyorum sankim ben ona uzağa gidelim dedim..iyi olacağına emin değilim çocukların sorunu çok olucak yine anaları almak isticek getir götür offf karışık biraz
senam demek bugün aşılaman oluyor hayırlısı olsun canım Rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasın inşallah dualarım seninle
canım kuran okuttun demek Allah kabul etsin inşallah...
askmeskde uğramış inşallah oda hamiştir..daha sık gel canım benimopuyorumnanaktan
günaydın güzeller hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh
canım bak daha çok erken idrarda bile belli olmamış umarım herşey yolundadır ve hamişsindir .Kizlar günaydın herkese hayırlı cumalar ya herkes testi neden erken yaptigımı merak edıyor.ıs degisikligi durumum var ona göre ıstıfa edecegim.bu arada yarın regl gunum.bugün ıdrar testı yaptım negatıf.hafıf pembelik bıle yok
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah biran önce meleğine kavuşursun sende..bende dün değil ondan önceki gün yapacaktım: test almaya fırsatım olmadı: dün sabah bi kalktımki regl olmuşum: Allah yardımcın olsun: inşallah meleğine kavuşursun.
hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar kimsecikler yok ama umarım iyisinizdir bu akşam yemeğe misafirim var az önce haberim oldu deli gibi koşturuyorum ordan oraya marketede yürüyerek gittim bi ıslandımki
her şey dilediğinizce olsun RABBİM dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin bizlere bu imtihanı verdiği gibi sabrınıda versin yellovda gelmedi ne olduki acaba canı çok sıkkındı hadi görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?