"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm kızlar nasılsınız
nurum kızmam meraketme gez sen bakem:oklava::roflol:
derınım bacım sen cok gec gelıyosun galıba ah bacım ya sen cık su ısten gel gündüzlerıde:roflol:saka bıyana yakalıca senı bıgünolumunekankayizsmile
buarada su preesed hakkında banada bılgı verın ya bı yan etkısı falan oluyomu
asumancıgım hosgeldın cnm aramıza umarım burası sana ugur getırıra.s.
gökcem nyapıyosun bacım sende ıyısındır umarım martta yanına gelcem ha gezı varmıs sızın orayaboshayallersmile
makbus ıslerın varmıs beklıyorum seker senı ısımız var senle sen anladın onudelikafaduldenopuyorumnanaktan
bıde kızlar bısıy sorcam ben 2 3aydır 34 günde bır regl oluyorum anormal bı durummu sızce
doktora gıtmeme gerek varmı öncede 30 yada 31 gunde bır oluyodum
ay canım buraya mı gelcenizzz görüşürüz inş yaa senlede tanışmak isterim canım biliyosun semayla tanıştık biz umarım karşılarız senlede haa bu arada moral yerinde demi tatlım
ay tatlımm ben çıkmışım sen gelmişsin yaa özledim delü karu senle muhabbeti

riçim anladım o dediğini canım şimdi annemdeyim ancak akşam girerim sanada haber ederim emi

canım özlettin kendini bundan sonra daha sık gel

sanada selam ablacımmm iyisindir inşallahopuyorumnanaktan
oyy canım bende seni özledim haa geldim gene sen yoksun ne yapıyon gel konuşak looo
öyle sayılır cnm ya ben usuttum galıba rahmım ıcı yanıyo gıbı sıksık da tuvalete cıkıyorummafoldumben akıntım da var baya olmdı galıbe bu ay:sinifsinif:
kız bende sen gibiyim adet bugün olcaktıda daha olmadım bi ayagım wc de kaldı üşüttüm mü acaba die bende düşünüyom
canım çok güzel geçti düğün biliyorsun biz adanalıyız orda düğün olmadı damat buralı olunca burda yaptılar anlayacağınız tüm sülale bizdeydi.perşembe iş başı yapacağım o günde yumurta takibine başlıyoruz tekrar:( hayırlısı bakalım güzel hamişimiz makberin günleri nasıl geçiyor acaba kendine dikkat etsin
kız sende adanalısın öle mi kocişte osmaniyeli benim o zaman hemşeri sayılırız senlen
kız adete 5 gün yok mu?ben ona göre konuştum tatlım:))yani 27 günde oluyosan geçen yumurtlama dönemide tuttuysa diyelim hesap et işte yafff:))

yaf kız sendede bişeler var haaaa yoksa nie yumurtlamadın ki sen cano
inşallah ebrarım..valla akıntı da başladı beyaz..demekkşi yumurtlamaya başladım ufaktan:)

ebroşş senden naber datluşşşş

derın evet okudum mesajlarını gercekten suphelı yanııı hıc normal degıl

richim hoşgeldin tatlım..
buarada derinim bende şüpelendim hatta yazmıycaktım dedim şimdi havalı diycekler yazdım ama saçmalıyo biraz

evet kıslar bencede şüpheli.bizi de aptal sanıyo heralde...tamam dua edilir de sürekli aynı şeyi yollamak ne bilim..yorumlar bi acaip.yok bunaldım odam çok sıcak falan...
ben o kişi degilim diyosun da ben emin olamıyorum nedense.

hatuşlarrr bu kalp seni unutur mu onu izliyorum da orda 2 çiftin çocukları olmuyo hayret doğrusu bi dizide de bu soruna parmak bastılar hemde 2 çift şaşırtıcı doğrusu ama çok fena oldum ağlaya ağlaya izliyodum aklıma kk düştü geldim

selammmm canlarımmmm yakaladımmmm sizleri holeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hoşgeldin canımm nasılsınnnŞeniz
derinim okudum şimdide bence önceki şahıs yazış şekli aynı yaa..
aynen canım hatırladın bak sende.
ay canım buraya mı gelcenizzz görüşürüz inş yaa senlede tanışmak isterim canım biliyosun semayla tanıştık biz umarım karşılarız senlede haa bu arada moral yerinde demi tatlım

oyy canım bende seni özledim haa geldim gene sen yoksun ne yapıyon gel konuşak looo

kız bende sen gibiyim adet bugün olcaktıda daha olmadım bi ayagım wc de kaldı üşüttüm mü acaba die bende düşünüyom

kız sende adanalısın öle mi kocişte osmaniyeli benim o zaman hemşeri sayılırız senlen

kıss delüü hoşgeldin dedükalsanaalsanasmile

ne yaşlanması gayet guzel bı yastasın gebelıgın yasanacagı rn guzel yaslar 20-40 arasıdır sen tam ortasndasın ne guzelopuyorumnanaktan ıns en kısa surede hamıs kalırsın da bulantılardan duramıyorum mesajlarınla karsılasırız ne guzel beddua ama dıymı:roflol:
gerçekten çok güzel bir dua inşallah hepimiz görürüz ogüzel günleri..buarada saol canım ama yaş geçiyo işte umarım biran önce gelir minişde .

hoşgeldin canım..

hatuşlarrr bu kalp seni unutur mu onu izliyorum da orda 2 çiftin çocukları olmuyo hayret doğrusu bi dizide de bu soruna parmak bastılar hemde 2 çift şaşırtıcı doğrusu ama çok fena oldum ağlaya ağlaya izliyodum aklıma kk düştü geldim

yaa hayret cidden:)dizilerde genelde hep pat diye kalıyolar dimi:))
aglama kuşum canım benimmmŞeniz

hosgeldın bersum
evet gökcem martta 3günlük ınsallah bende cok ısterım cnm ınankı:lepi:buarada ıyı olmaya calısıyorum
aynı seylerı yasıyoruz cevre baskısı yüzünden böyleyım bılıyosun hep aynı seyler ıste:çok üzgünüm:

gökcem bende iyiyim datlum .sen neler yapıyosun anlat bakalım..
derinim evet yazdıkları şeyler çok tuhaf hem ben o değilim diyor ama yalan söylüyor..

richim valla nedesem boş aynı dert bizdede var biliyosun.hem 30 gün neki yaa benim biliyosun nerdeyse iki ay..

ya ebrarım ben herseyı strese baglıyorum kac gündür göğüsüm agrıyo kalbım sıkısıyo korkuyorum doktora gıtcem annemler üzülür dıye evıme dönmeyı beklıyorum

cnm sen hamıs olabılırsın bugun regl gununse gelmedıyse ayy hadı ıns oyledıropuyorumnanaktan
evet kıslar bencede şüpheli.bizi de aptal sanıyo heralde...tamam dua edilir de sürekli aynı şeyi yollamak ne bilim..yorumlar bi acaip.yok bunaldım odam çok sıcak falan...
ben o kişi degilim diyosun da ben emin olamıyorum nedense.
valla hıc normal degıl konusmalar derya dıye bırının adı gecmıs ama gorulen gecmıs zamanlı konusulmus celıskılı yanı ucuncu sahıstan bahsederken karıstırmıs gıbı her topiğe aynı mesaj gonderılmıs odam cok sıcak bunaldım bı bayan gebelık topiklerine neden yazsıns kı?:umursamaz:
gerçekten çok güzel bir dua inşallah hepimiz görürüz ogüzel günleri..buarada saol canım ama yaş geçiyo işte umarım biran önce gelir minişde .

hoşgeldin canım..
inş görürüz bebişim gelsın de ben bulantı cekmeye de razıyımboshayallersmile

yok ben ebrarım keske dıcem ama yok sanmam belırtı yok calısma yok denıcek kadr az falan da falan bılıyosun ıste nedenlerı umarım gelır yrn:oklava:

Back
X