Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım buraya mı gelcenizzz görüşürüz inş yaa senlede tanışmak isterim canım biliyosun semayla tanıştık biz umarım karşılarız senlede haa bu arada moral yerinde demi tatlımslm kızlar nasılsınız
nurum kızmam meraketme gez sen bakemklava::roflol:
derınım bacım sen cok gec gelıyosun galıba ah bacım ya sen cık su ısten gel gündüzlerıde:roflol:saka bıyana yakalıca senı bıgünolumunekankayizsmile
buarada su preesed hakkında banada bılgı verın ya bı yan etkısı falan oluyomu
asumancıgım hosgeldın cnm aramıza umarım burası sana ugur getırıra.s.
gökcem nyapıyosun bacım sende ıyısındır umarım martta yanına gelcem ha gezı varmıs sızın orayaboshayallersmile
makbus ıslerın varmıs beklıyorum seker senı ısımız var senle sen anladın onudelikafaduldenopuyorumnanaktan
bıde kızlar bısıy sorcam ben 2 3aydır 34 günde bır regl oluyorum anormal bı durummu sızce
doktora gıtmeme gerek varmı öncede 30 yada 31 gunde bır oluyodum
oyy canım bende seni özledim haa geldim gene sen yoksun ne yapıyon gel konuşak loooay tatlımm ben çıkmışım sen gelmişsin yaa özledim delü karu senle muhabbeti
riçim anladım o dediğini canım şimdi annemdeyim ancak akşam girerim sanada haber ederim emi
canım özlettin kendini bundan sonra daha sık gel
sanada selam ablacımmm iyisindir inşallahopuyorumnanaktan
kız bende sen gibiyim adet bugün olcaktıda daha olmadım bi ayagım wc de kaldı üşüttüm mü acaba die bende düşünüyomöyle sayılır cnm ya ben usuttum galıba rahmım ıcı yanıyo gıbı sıksık da tuvalete cıkıyorummafoldumben akıntım da var baya olmdı galıbe bu ay:sinifsinif:
kız sende adanalısın öle mi kocişte osmaniyeli benim o zaman hemşeri sayılırız senlencanım çok güzel geçti düğün biliyorsun biz adanalıyız orda düğün olmadı damat buralı olunca burda yaptılar anlayacağınız tüm sülale bizdeydi.perşembe iş başı yapacağım o günde yumurta takibine başlıyoruz tekrarhayırlısı bakalım güzel hamişimiz makberin günleri nasıl geçiyor acaba kendine dikkat etsin
kız adete 5 gün yok mu?ben ona göre konuştum tatlım:))yani 27 günde oluyosan geçen yumurtlama dönemide tuttuysa diyelim hesap et işte yafff:))
yaf kız sendede bişeler var haaaa yoksa nie yumurtlamadın ki sen cano
inşallah ebrarım..valla akıntı da başladı beyaz..demekkşi yumurtlamaya başladım ufaktan:)
derın evet okudum mesajlarını gercekten suphelı yanııı hıc normal degıl
richim hoşgeldin tatlım..
buarada derinim bende şüpelendim hatta yazmıycaktım dedim şimdi havalı diycekler yazdım ama saçmalıyo biraz
hoşgeldin canımm nasılsınnnŞenizselammmm canlarımmmm yakaladımmmm sizleri holeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aynen canım hatırladın bak sende.derinim okudum şimdide bence önceki şahıs yazış şekli aynı yaa..
ay canım buraya mı gelcenizzz görüşürüz inş yaa senlede tanışmak isterim canım biliyosun semayla tanıştık biz umarım karşılarız senlede haa bu arada moral yerinde demi tatlım
oyy canım bende seni özledim haa geldim gene sen yoksun ne yapıyon gel konuşak looo
kız bende sen gibiyim adet bugün olcaktıda daha olmadım bi ayagım wc de kaldı üşüttüm mü acaba die bende düşünüyom
kız sende adanalısın öle mi kocişte osmaniyeli benim o zaman hemşeri sayılırız senlen
ebroşş senden naber datluşşşş
gerçekten çok güzel bir dua inşallah hepimiz görürüz ogüzel günleri..buarada saol canım ama yaş geçiyo işte umarım biran önce gelir minişde .ne yaşlanması gayet guzel bı yastasın gebelıgın yasanacagı rn guzel yaslar 20-40 arasıdır sen tam ortasndasın ne guzelopuyorumnanaktan ıns en kısa surede hamıs kalırsın da bulantılardan duramıyorum mesajlarınla karsılasırız ne guzel beddua ama dıymı:roflol:
selammmm canlarımmmm yakaladımmmm sizleri holeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hatuşlarrr bu kalp seni unutur mu onu izliyorum da orda 2 çiftin çocukları olmuyo hayret doğrusu bi dizide de bu soruna parmak bastılar hemde 2 çift şaşırtıcı doğrusu ama çok fena oldum ağlaya ağlaya izliyodum aklıma kk düştü geldim
selammmm canlarımmmm yakaladımmmm sizleri holeyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cnm sen hamıs olabılırsın bugun regl gununse gelmedıyse ayy hadı ıns oyledıropuyorumnanaktanay canım buraya mı gelcenizzz görüşürüz inş yaa senlede tanışmak isterim canım biliyosun semayla tanıştık biz umarım karşılarız senlede haa bu arada moral yerinde demi tatlım
oyy canım bende seni özledim haa geldim gene sen yoksun ne yapıyon gel konuşak looo
kız bende sen gibiyim adet bugün olcaktıda daha olmadım bi ayagım wc de kaldı üşüttüm mü acaba die bende düşünüyom
kız sende adanalısın öle mi kocişte osmaniyeli benim o zaman hemşeri sayılırız senlen
ebroşş senden naber datluşşşş
valla hıc normal degıl konusmalar derya dıye bırının adı gecmıs ama gorulen gecmıs zamanlı konusulmus celıskılı yanı ucuncu sahıstan bahsederken karıstırmıs gıbı her topiğe aynı mesaj gonderılmıs odam cok sıcak bunaldım bı bayan gebelık topiklerine neden yazsıns kı?:umursamaz:evet kıslar bencede şüpheli.bizi de aptal sanıyo heralde...tamam dua edilir de sürekli aynı şeyi yollamak ne bilim..yorumlar bi acaip.yok bunaldım odam çok sıcak falan...
ben o kişi degilim diyosun da ben emin olamıyorum nedense.
inş görürüz bebişim gelsın de ben bulantı cekmeye de razıyımboshayallersmilegerçekten çok güzel bir dua inşallah hepimiz görürüz ogüzel günleri..buarada saol canım ama yaş geçiyo işte umarım biran önce gelir minişde .
hoşgeldin canım..