"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbuldum canolar ne edem ya yemekten sonra geniş aileyi izledim sonrada abimlere gitmemiz icab ettik ancak gelebildim..maşallah topicimize ne kadar dolu kocaman bi nazar boncukunu haketti :))

buarada ben makbuşla konuşmuştum liste konusunu .tarih vermiyorum çünkü biliyosunuz çok düzensiz .sinirlerim bozuluyo oyüzden tarih vermeme konusunda kararlıyım inşallah sizde anlayışla karşılarsınız..a.s.

20.11.2006-16.11.29.906~nazar&

hoşgeldin makbuşşşşş demek gizleniyon seni gidi seniiiiiiiiii
hayırlısı lilyumcum yaa bakalım rabbim büyük tabi en önemisi moral bakalım bekleyip sabır etcez seninde düşük olmuş inş rabbim yeniden gönderir melegini

slm canlarim nasilsiniz biz geldik bi bakalim dedik ooohhhh masallah özledigim herkes burda umarim hepiniz iyisiniz gecmisi okumadim sizleri kacirmayim diye opuyorumnanaktan

sizi gizli karular saklanıyosunuz haa.tabi pro üye olmak ayrıcalıktır.:enbuyukkk:

sırnaşık şey he yaff..ya ben bu gizlenme işine karşıydım normalde kuşum ama,baktım rahat geldi kaldım böyle kaç gündür..yani girdigimde geçmişi okumak rahat oluyor bekletmemek açısında..sonra başından kalkmam gerektiginde kapamıyorum arada bakıyorum gelen giden var mı diye..öbür türlü kapa aç zor oluyo o bakımdan.

derinim nediyim canım yaa .rahatını düşünüyosan kal ama maddiyatı düşünüyosan git konuş diğer yerle..
lilyumcum inşallah daha çok beklemeden kavuşursun bebişine...belkide şuan göbüşünde..
hepımız cnm amın ıns ıns:Saruboceq:
iyi geceler tatlislarim hayirli güzel sabahlaropuyorumnanaktan

ınsallah lılyumcugum ya cok üzüldüm umarım gelmıstır melegın cnm üzme kendını önümüze bakmak zorundayız ıkı taraftada problem yoksa en kısa zamanda tutunur annesıne yıgenımız:Saruboceq:
esımın sperm sayısı sınırda canım 19.000.000 morfolojı fılan cok ıyı hareket de %50lerde bır sene ugrasmıstık o da saglıksız oldu ıns en kısa zamanda yenıden olur:Saruboceq:
lilyumcum üzülme canım yaa..bende düşük yaptım senin gibi..çok küçüktü düştügünde..hatta ben dış gebelik mi kimyasal mı hala tam bilmiyorumççgöyada özele gidiyodum..dış gebelik olabilir demişti bebiş görünmedi hiç ama degerim yükseliyodu..sonra kanama olmuştu ilaçlarla tutmaya çalıştık..doktora ikinci gittigimde iyice şüphelendi dış gebleikten..ilaçları hemen bırak kendiliginden düşecek dedi...öyle işte:(
benımkı de tuplerde kalmıs bebiş orda buyumeye kalkmıs ondan sancım cok vurmus deger yukselıyodu ama allahtan erkenden dustu yoksa bana 5 gun muhlet vermıstı doktorum kanamam durmazsa saglıgım tehlıkeye gırıcektı kanalı temızleyecek belkıde tupu alıcaklardı o zaman cok daha fazla yıprancaktım ama bı ıgne yaptılar o bıraz daha etkı ettı kanama arttı ve doktorun soyledıgı gune kadar bıttı amelıyata fılan gerek kalkmadı allahtan:gitme: Allahım bır daha yasatmasın bıze

hoşbuldum gökçemmm he ya dedim acıkta ben gizleniyim bazen casusluk için işe yarıyor annadın sen onuu:jeyyar:

bende vermıyorum ama neden yazıyor lıstede adım sempatiksalakcinni
makbusum ıyı dılegın ıcın sağol bıtanemde ımkansız be gülüm

esımın sperm sayısı sınırda canım 19.000.000 morfolojı fılan cok ıyı hareket de %50lerde bır sene ugrasmıstık o da saglıksız oldu ıns en kısa zamanda yenıden olur:Saruboceq:

benımkı de tuplerde kalmıs bebiş orda buyumeye kalkmıs ondan sancım cok vurmus deger yukselıyodu ama allahtan erkenden dustu yoksa bana 5 gun muhlet vermıstı doktorum kanamam durmazsa saglıgım tehlıkeye gırıcektı kanalı temızleyecek belkıde tupu alıcaklardı o zaman cok daha fazla yıprancaktım ama bı ıgne yaptılar o bıraz daha etkı ettı kanama arttı ve doktorun soyledıgı gune kadar bıttı amelıyata fılan gerek kalkmadı allahtan:gitme: Allahım bır daha yasatmasın bıze

evet canım ya Allah bi daha yasatmaz inşallah çok geçmiş olsun takrardan.

aglamacım kızz ne zaman aklıma düşsen topice geliyon yaff demin aklımdan geçtin..nasılsın cnm.

slm canlarim nasilsiniz biz geldik bi bakalim dedik ooohhhh masallah özledigim herkes burda umarim hepiniz iyisiniz gecmisi okumadim sizleri kacirmayim diye opuyorumnanaktan
ayyy kimler gelmişş eximm hoşgeldin canım nasılsın

canım sendemi dış gebelik geçirdinn ya nasıl benim gözümden kaçmış bu büyük geçmiş olsun :(((benimde ilk tecrübem malesef dış gebelikti ama geç kalındığı için yani doktor farkedemediği için iç kanamayla yattım tek tüpüm alındı..Allah kimselere yaşatmasın

asuşşş sen de hoşgeldin geçmişi okumakla savaşıyosun sanırım canım:)))

valla kıslar benim de vermemem gerek normlade çünkü bende ebrarım gibiyim düzensiz çok..ama bu aralar 45 günü aşmadı bnede ortalama bi tarih verdim..normalde ne zaman gelirse gelsin bir ay sonrasına veriyodum çok düzenliymiş gibi:))

sagol derinim iyyiz cok sükür kimsecikler yazmamis unuttunuz demi beni ask olsun heeee napalim giremedik iste yasak vardi biraz biraz asiyoz yasagi inss girmeye gayret edecem

lilyumcum canım inşallah minişin seninledirde acılarını hafifletir.allahım birdaha hiçbirimize yaşatmasın.çok zor iyi bilirim..

lilyumcum inşallah hamilesindir de gelmez senin kör olasıca reglalsanaalsanasmile

sagol ebrarım benim..hayırlısı bakalım cano...valla maddiyatı daha çok düşünüyom tabiki ama rahatım da önemli yafffboshayallersmile

yok lılyumcugum ben daha o duyguyu tatmadım cnm hıc hamıs kalmadım

hoşbuldum canolar ne edem ya yemekten sonra geniş aileyi izledim sonrada abimlere gitmemiz icab ettik ancak gelebildim..maşallah topicimize ne kadar dolu kocaman bi nazar boncukunu haketti :))

buarada ben makbuşla konuşmuştum liste konusunu .tarih vermiyorum çünkü biliyosunuz çok düzensiz .sinirlerim bozuluyo oyüzden tarih vermeme konusunda kararlıyım inşallah sizde anlayışla karşılarsınız..a.s.

hoşgeldin makbuşşşşş demek gizleniyon seni gidi seniiiiiiiiii
hayırlısı lilyumcum yaa bakalım rabbim büyük tabi en önemisi moral bakalım bekleyip sabır etcez seninde düşük olmuş inş rabbim yeniden gönderir melegini
dileklerınız ıcın cok tesekkurler kızlar ıyıkı varsınız hepımız en kısa zamanda hamıle kalırız ınsallah hamıle kalmaktan da zıyade en cok suna dua edelım saglıklı bı gebelık olur ıns:Saruboceq:
hosgeldın cnmopuyorumnanaktan

bende vermıyorum ama neden yazıyor lıstede adım sempatiksalakcinni
makbusum ıyı dılegın ıcın sağol bıtanemde ımkansız be gülüm
1-tarih versende vermesende adın o listede kalıcak
2-senin canın dayak istiy heralalsanaalsanasmilene demek nan imkansız aaa yanımda olsan sana bitane tepik attıydım şimcik:oklava:

Back
X