"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ana topık ben dövüyo yetısınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4
sırnaşık şey gell gell annemm ben sana kıyar mıyım minik kuşum güzel kızım fıstıgım artisimmmmmmmmmmm uzun saçlımmmmmmsırnaşık şeyŞeniz
hmm makbusum hic sorma yaaa agirlastik göbek büyüdü oturup kalkma zorluklari basladi ama bin sükür olsun yolu yariladik 4 aycik kaldi ama cabuk gececek eminiiimmm...........
gördüm derinim kizma kisss

oyy canım yaaa...Allahım bi avazda kurtarsın derle büyüklerimiz..agrısız sancısız bi dogum olsun inşallah...yani sancı illa ki olur ama dayanacagın kadarı olsun.

aglamacım sen ii ol canım yeterki arada slm versen bizlere gerisi boş keyfin yerinde olsun
emocum hoşgeldin canım sende katıl sohbete canım

ağlamacım maşallah minişe demek annesini tepikliyo .allahım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin..
richim hiç takma bitanem bigün bizde koca koca harflerle adımızı yazdırıcaz makbuşa..

kızlar sohbet hoş ama benim kociş uyumaya gitti diger odadan bana çagrı atıp duruyo delü adam gidiyim ben yarıngörüşürüz inş kib öptm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ınsallah ebrosum ozaman gelsın ben adımı kazıcam ya ınsallah:lepi:
derınım utandım yavrum ya sagol fıstıgım:kedi:

emoş hoşgeldin canım .nasılsın?
asuman sende hoşgeldin tatlım..
derinim yat tabi canım doktora gidiceksin inşallah çok güzel haberler alırsın bitanem..

hayırlı geceler arkadaşlar topiğiniz çok güzell ve samimi bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum
sago lcanım sanada emoşcum...
daha öncede ugramıştın sen bize sanırım nasılsın?
slm yok kız boğulmadan çok yetişemiyorumki size anam maşallahınız var bu ne hızz nasılsın bu arada
hee bu gece öyle oldu şükür..kaç gündür topicin tadını çıkaramıyoduk buluşamadık bi türlü topluca...iyiyim ne olsun canım sen nasılsın?bu arada adet tarihini vermediysen ver istersen asuşcum.
derinim ne dr bacim hayirdir canim benim inss hersey yolundadir

canım yumurtlama takibine başladım da..yarın ikinciye gidiyorum..

sagolun canlarim valla sizlerle konusmak bana iyi geliyo asacam ben bu yasagi rahatliyorum gercekten....... neyse inns derinim canim rabbim hepimize o günü hayirla yasatsin inss.....

gökcem sagol canim rabbim sizlerede nasip etsin

ebrarim hic sorma büyüdüde artik tekmeliyo hanfendi

hmm makbusum hic sorma yaaa agirlastik göbek büyüdü oturup kalkma zorluklari basladi ama bin sükür olsun yolu yariladik 4 aycik kaldi ama cabuk gececek eminiiimmm...........
gördüm derinim kizma kisss
ay maşallah canım benim ee buda o güzelliğin sonuçları katlanıcaz..
hayırlı geceler arkadaşlar topiğiniz çok güzell ve samimi bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum
canım hoşgeldinnn aramıza dilediğin an gelebilirsin inşallah sana uğurlu gelir topicimizopuyorumnanaktan
tamam makbuş ama yazık be riche bak üzüldü vurmayalım boşver
tamam kız vurmuyom artık kıyamadım
tmm makbusum bende senı öpem barısalımŞeniz
Şeniz
makbusum belli olmadi demi cinsiyeti kacirdimmi yoksa müjdeyi heee
yok gülüm daha olmadı kısmetse haftaya cumartesi offfff daha çok var yaa
slm yok kız boğulmadan çok yetişemiyorumki size anam maşallahınız var bu ne hızz nasılsın bu arada
asucum tekrar hoşgeldin canım

nan az yavaş olun da yetişemiyom

derınım sen demı gıdıyosun tatlım yrn doktor var dımı hadı hayırlısı cnm kibopuyorumnanaktan

Back
X