canım var o zaman birşeyler.çünkü benim kimyasal gebelikte daha reglymin 22 günü 1.2 çıktı 28.gün 9 çıktı ama 2 gün sonra 2 kat artmadı sadece 11 oldu ama inşallah seninki güzel bir hamilelikle sonuçlanır
amin cnm inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım var o zaman birşeyler.çünkü benim kimyasal gebelikte daha reglymin 22 günü 1.2 çıktı 28.gün 9 çıktı ama 2 gün sonra 2 kat artmadı sadece 11 oldu ama inşallah seninki güzel bir hamilelikle sonuçlanır
panki hoşgeldin
hoşbuldum arkadaşım:1hug:
okumaya daldın galiba yazmıyosun hiç :))
hoşgeldin pankiii
arkadaşlar çooook içim sıkılıyo benim
dün günümdü olmadım, yıllardır zamanın hastalanırım bir tek geçen ay 2 gün geç geldi.
bu yüzden pek ümitlenemiyorum ama ilk defa kendimi tuttum test yapmadım sanırım çatlıycam
ben biraz önce bunu yazmıştım ama siz sohbet ediyorsunuz diye bölmek istemedim sonra canım :)))
bu adet sancıları yüzündende ümidim yok açıkçası
inş bebek yüzünden bi gecikmedir cnm herşeyin hayırlısı
panki sen ne zamandır istiyorsun bu arada kızlardan kimseler gelmedi nerdeler acaba
valla ben adet olursam ikinci iğnedede tutmaz sanırım yinede allah bilir orasını ama hem çok istiyorum hemde dayanamayıp kalamamaya doğru gidiyorum nerde olumsuz bişey var onu yapıyorum çok sigara içiyorum düzensiz besleniyorum hele iştende çıktım hastaneler yüzünden günler geçmiyo bana hiç
doğru canım 1 ayda aynı 1 senede.her ay elimiz boş olunca kötü oluyor insan.bu arada asuman dövecem seni ne sigarası oooo.hamile kalmana etken biliyorsun değilmi