"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

okumaya daldın galiba yazmıyosun hiç :))

arkadaşlar çooook içim sıkılıyo benim
dün günümdü olmadım, yıllardır zamanın hastalanırım bir tek geçen ay 2 gün geç geldi.
bu yüzden pek ümitlenemiyorum ama ilk defa kendimi tuttum test yapmadım sanırım çatlıycam

ben biraz önce bunu yazmıştım ama siz sohbet ediyorsunuz diye bölmek istemedim sonra canım :)))

niye canım böl sohbeti sende katıl aramızda.canım birz daha bekle istersen acele etme.ben yaşadım anca hayal kırıklığı oluyor

arkadaşlar çooook içim sıkılıyo benim
dün günümdü olmadım, yıllardır zamanın hastalanırım bir tek geçen ay 2 gün geç geldi.
bu yüzden pek ümitlenemiyorum ama ilk defa kendimi tuttum test yapmadım sanırım çatlıycam

ben biraz önce bunu yazmıştım ama siz sohbet ediyorsunuz diye bölmek istemedim sonra canım :)))

seni çok iyi anlıyorum şu an bende öyleyim ortadan ikiye yarılcam günler geçmiyo bi türlü ama benim adetim 2 3 ayda bi olduğu için pek heveslenemiyorum inş hamilesindir cnm

doğru söylüyorsun canım
o yüzden tutuyorum kendimi zaten
bi de kasıklarım ağrıyo çok oldum olcam sanki

inş bebek yüzünden bi gecikmedir cnm herşeyin hayırlısı

amiiin
allahım bize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
nerde varsa bizim gibi bekleyen kucakları dolsun
bu hiç bir şeyin sıkıntısına, hasretine benzemiyormuş
bizim gibi yaşamayan anlayamaz:gitme:

valla ben adet olursam ikinci iğnedede tutmaz sanırım yinede allah bilir orasını ama hem çok istiyorum hemde dayanamayıp kalamamaya doğru gidiyorum nerde olumsuz bişey var onu yapıyorum çok sigara içiyorum düzensiz besleniyorum hele iştende çıktım hastaneler yüzünden günler geçmiyo bana hiç

doğru canım 1 ayda aynı 1 senede.her ay elimiz boş olunca kötü oluyor insan.bu arada asuman dövecem seni ne sigarası oooo.hamile kalmana etken biliyorsun değilmi

valla ben adet olursam ikinci iğnedede tutmaz sanırım yinede allah bilir orasını ama hem çok istiyorum hemde dayanamayıp kalamamaya doğru gidiyorum nerde olumsuz bişey var onu yapıyorum çok sigara içiyorum düzensiz besleniyorum hele iştende çıktım hastaneler yüzünden günler geçmiyo bana hiç

amaaaan olacağı varsa bunlar etkilemez ama sen yine de sigara bırakma alıştırmaları yap bi bakarsın bebiş karnına düşüverir :))

doğru canım 1 ayda aynı 1 senede.her ay elimiz boş olunca kötü oluyor insan.bu arada asuman dövecem seni ne sigarası oooo.hamile kalmana etken biliyorsun değilmi

biliyorum cnm ama olmuyo işte bırakamıyorum şu andan itibaren içmiycem inş zaten bu yüzden olmuyo benim kesin eşimde benle inatlaşıyo oda bırakmıyo

Back
X