Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben baya kotuledım ya cok akıntım var 1 saat en fazla durabılıyorum ozellıkle gecelerı daha da artıyor ıdrara cıkma ıstegıgıdıyorum gelıyorum azıcık oluyo rahmım zonkluyo gıbı cabuk tuvaletım gelıyo ben kesın ıltıhap oldum ya randevu aldım yarın doktora gıdıcem bana dua edın sonucu aksam yazarım bu arada bır de dunden berı koyu kahverengı kan gıbı akıntı geldıgı de oluyo off cok korkuyorum eyvahedigeldismile
cnm bosver ya sıkma canını sen yıne de gunlerı bos gecırme bence umut her zaman vardır ALLah buyuk bılıyoruz kıbilmiyorumkismileherkese ayırlı geceler kıslarrropuyorumnanaktan
özür dilerim gündüz giremedim canlarım merak ettirdim valla kızmayın nolur.:çok üzgünüm:
işten anneme gittim yengemin dogum günü diye hediyesini verdim oturdum biraz..sonra kardeşime geçtim..kociş oraya geldi..kardeşimin eşi pc de oldugu için oturup yazamadım hiç...sonra 12 gibi eve geldik..çamaşır asmak falan derken şimdi gelebildim ...
sabah gittim kıslar...ama yine hüsran..hiç yumurtlama yok dedi yine...ve bi daha çagırmadı takibebilmiyorumkismilebi
adet oldugunda geleceksin klomene başlayacan dedi...bende dedim klomenle de olmazsa nasıl devam edicez?karından ignelere geçicez o zaman dedi..o da maliyetli oluyormuş 1 igne 600 tl civarıymış...inşallah gerek kalmaz kızlar yaaa...
birde dedi ki klomenle 3-4 ay denerizbenneyaptımkibende dedim 3-4 ay çok fazla..ben o kadar uzun süre kullanmak istemiyorum klomen dedim..en fazla iki ay deneyelim sonra ne gerekiyosa yapılır dedim..hem uzun süre kullanımda kist oluşmasından korkuyorum dedim...hayır kontrol altında olacagından bi sorun olmaz dedi...yani şimdi anlamadıgım ikinci takip daha neden beni bi daha çagırmadı((yumurtlama yok deyip yolladı yani..nasıl şey bu anlamadım ben yaaa...geç yumurtluyosun anlaşıldı dedi...ne zaman çagırması gerektigini mi kestiremedi nedir...benim bildigim sonuna kadar takip yapılır sonra yumoş geliştiginde çatlama ignesi vurulur..yarıda keseceksen neden baştan takip dedin dimi ama...off yaa napıcaz bu doktorlarla biz..tam sonunda bi doktoru sevmiştim o da bugün gözümden düşme noktasına geldi...Allahım sen yardım et hepimize
(yani üzüntümün sebebi bu kızlar takibi tam yapmamış olması...nyse bakarsınız bi yerlerde minik de olsa bi umut vardır...hem ovulasyon testi yapıyorum kaç gündür..bugün de iyice belirdi çift çizgi...testte yumurtlama gösteriyo ama ultrasonda yok:uhm:bakalım biz yinede boş geçmicez günlerii..gün aşırı devam çalışmalara doktor ne derse dedin amannnnn:teytey:
ya kendimi anlatmaktan size yazamadım...masalcım kaçırdım seni canım..seninde takip olacak hadi hayırlısı...ayrıca o kızcagızada acil şifalar inşallah ...bebişi tutunur inşallah sımsıkı(
ebrarım canım benim..temizlik yaptın he..ay bide ben bi derinden girebilsem şu temizlige..hergün bişeyler yapıyom ama yeterli olmuyor...ellerine saglık canım mis gibi otur şimdi ohhh...opuyorumnanaktan
ayy şimdi geri dönüp bakamıyom galiba punta idi...yeni gelen arkadasımız yani:))hoşgeldin aramıza canım...
asuşşş kız adet olmadın dimek hadi bakalım kızz..zaten senin o kan degerinde bişey var...ama bak sana tavsiyem hemen başlama sogana..bi ögren bu ay noldu oldu mu olmadı mı diye...ibrahim saracoglu hamileyken içilmesinin sakıncası olmadıgını söylesede yinede temkinli olmak gerek...sen bi kan testi daha yaptır öyle başla tatlım...
benim de normalde 14 gün var...ama dün de dedigim gibi 15 gün fazladan sayıyorum..11 martı beklemekde zor olcak ama napalım:))presedi de birkaç gün daha bekleyip öyle kullanıcam..testte ikinci çizgi 2 dk falan bekleyince beliriyo anca...hemen çıktıgında kullanıcam presedi...
lilyum da ugramamışş iyisindir inşallah canım...
hepinizi çok öptüm kıslar Allaha emanet olun..şuanda karnım çok agrıyor kasıklarım yani niye bilmiyorum..doktorada bugün çok sinirlendim tüm gün düşündüm...kızıp kendi haline bırakasım geliyo yine ama toparlayın beni nolurr((
cnm bosver ya sıkma canını sen yıne de gunlerı bos gecırme bence umut her zaman vardır ALLah buyuk bılıyoruz kıbilmiyorumkismile
bebegım hıc bılmıyorum ya ben ıltıhaptan korkuyorum vajınıt de olabılır bıraz arastırma yaptım ınternetten ayy hersey olabılır allahım bu nedır boyle basıma gelen benneyaptımki sabah 9.30da randevum ak kara bellı olucak ama zaten smear zamanım da gelmıstı hos yarın yapmazlar onu reglıme 3gun var cunku offf snırlerım cok bozuk habıre tuvalete tasınıyorum ya bı de rahmım acıyo hayatımda ılk kez rahım acısı hıssettım ya ne berabt bısey:gitme:lilyumcum hamile olabilirsin tatlım biliyosun yerleşmedede böyle sorunlar oluyo .yarın doktorda o güzel müjdeyi duyarsın inşallah .hemen kötü düşünme hayırlısı olsun canım..
derinim okudum şimdi yazdıklarını bende çok şaşırdım ayrıca testinde çift çıkması çok ilginç yani nasıl oluyo yaa.ben bugünden çok ümitliydim gerçi hala ümit var inşallah herşey yolunda gider tatlım.iğneyide ben kullandım maliyeti belli olmuyo yumoşların iğneye vereceği cevaba bağlı .ben 1 kutu almıştım 130 tlydi ama başlıyamadık biliyosun.tabi kaç kutu olucak onuda bilmiyorum.klomen işe yaramıyo pek inşallah sende yarar tatlım.hiç sıkma canını rabbim büyük gün doğmadan neler doğar..
bebegım hıc bılmıyorum ya ben ıltıhaptan korkuyorum vajınıt de olabılır bıraz arastırma yaptım ınternetten ayy hersey olabılır allahım bu nedır boyle basıma gelen benneyaptımki sabah 9.30da randevum ak kara bellı olucak ama zaten smear zamanım da gelmıstı hos yarın yapmazlar onu reglıme 3gun var cunku offf snırlerım cok bozuk habıre tuvalete tasınıyorum ya bı de rahmım acıyo hayatımda ılk kez rahım acısı hıssettım ya ne berabt bısey:gitme: