"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ya yarın gidince rahatlıan bak gör..minişi görünce oh bee dicenn..normaldir böyle endişeler..ben hamile olsam heranım endişe içinde geçer heralde:)))

kızlar ben kaçıyom izninizle sizi çok öpüyorum.yarın Allahım kısmet ederse evdeyim..görüşürüz inşallah uzun uzun...yanlız bi ara amcamı görmeye gidicez hastanedeydi de...onun dışında evdeyim yani..hoşçakalın Allaha emanet olun.Şenizkaydirigubbakcemile4
inşallah canım benim zaten doktorun ağzından normaldir kelimesini duysam içim rahatlıcak..
amcana çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin iyi gecelerŞeniz
makbuşum endişelenme yaa allahın izniyle bişey yok.bunlar olabilir araştır bi yaa kkda böyle şeyler yaşıyan olmamışmı?
derinim valla bende özledim nezamandır konuşamıyoruz böyle..
canım baktım biraz ama çoğu bu kasılmaların doğuma hazırlık olduğunu söylüyor ki daha erken heralde..yada erken doğum sebebi deniyor offff okudukça dahada karışıyorum canım hayırlısı olsun..neyse kaçtım ben canım öptüm senide çokŞeniz

makbuşum öyle şeyler düünme hadi sen git dinlen tatlım allahın izniyle bişey olmuycak.gerçekten okudukca karışıyo kafası insanın.

arkadaşlar şuan itibariyle 32 yaşına girdim .ayrıca kkdan doğum günü maili aldım .bende iyki burdayım iyki kk var .teşekkürler kk :enbuyukkk:
çok duygulandım yaa...

arkadaşlar şuan itibariyle 32 yaşına girdim .ayrıca kkdan doğum günü maili aldım .bende iyki burdayım iyki kk var .teşekkürler kk :enbuyukkk:
çok duygulandım yaa...

canim dogum günün kutlu olsun rabbim insallah yeni yasinla birlikte birde evlat nasip ederopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın güzeller..bugün biraz daha iyiyim ama ağrılarım devam ediyor inşallah akşama doğru gidicem doktora..

bu arada ebroşummm doğum günün kutlu olsun bitanem yeni yaşın sana dilediğin herşeyi beraberinde getirsin inşallah..dilerim bidahaki yıl kucağında bebişinle kutlarsın yeni yaşını..

dg4.gif

dogumbuyuk01ef8.jpg

,

gdyx7.jpg

çok duygulandım yaa...

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana bocuktan kuş yaptım konacak pencerene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım nice mutlu huzurlu senelere inşlhh bi dahaki yaşına bbeişinle girersin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan

canim dogum günün kutlu olsun rabbim insallah yeni yasinla birlikte birde evlat nasip ederopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok saol canım allah razı olsun .inşallah hepimiz buyıl minişlerimize kavuşuruz.opuyorumnanaktan
günaydın güzeller..bugün biraz daha iyiyim ama ağrılarım devam ediyor inşallah akşama doğru gidicem doktora..

bu arada ebroşummm doğum günün kutlu olsun bitanem yeni yaşın sana dilediğin herşeyi beraberinde getirsin inşallah..dilerim bidahaki yıl kucağında bebişinle kutlarsın yeni yaşını..

dg4.gif

dogumbuyuk01ef8.jpg

,

gdyx7.jpg
oyy datlum çok saol duygulandırdın beni .iyki burdayım ve iyki sizleri tanıdım bitanem .
iyi olmana sevindim inşallah bisorun yok tatlış.belkim minişin cinsiyetinide görürsün buakşam..
tekrardan saol makbuşum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana bocuktan kuş yaptım konacak pencerene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım nice mutlu huzurlu senelere inşlhh bi dahaki yaşına bbeişinle girersin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan

ayşenim kuzum çok saol tatlım yaa .allah razı olsun .sende 2010da minişine kavuşursun inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar günaydın ebrarcım hoşgeldin dedim diğer topikte gittin cnm napıosun keyifler nasıll?

Ayyy benim ebrarımın dogum günüsüymüş bugünnnnnŞenizcanım benimm iyiki dogdun.iyiki de varsın güzel arkadasım...seni çok sevdigimi,ama GERÇEKTEN çok sevdigimi asla unutma...Allahım yeni yasınla birlikte o güzel melegini de sana yollar inşallah hayırlısıyla...yepyeni bir seneye mutlu haberlerle girmen dilegimle kuşummmmmŞeniz
kıslar makbuş ebrarım dün gece hemen çıktım kusura bakmayın...geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun kızlar..amcacıgım 10 gün kadar hastanedeydi ebroş 1 haftadırda eve çıktı gidemedim bi türlü.kocişle gidicez bugün.amcamın kızında kalıyolar şimdi.normalde şehir dışındalar.beyin damarlarında tıkanıklık olmuştu yürüyemiyodu bide çift görmeye başlamıştı konuşamıyordu:((((

herkese iyi günler canlarımmmmmmmŞeniz

oyy semoşumla makbuşum da gelmiş,zorcum da buradaymış nasılsınız kızlar..
semoşş naptın canım daha iyi misin kuşum?
makbuşum sen kaçta gidicen kıss?

ne demek ebroşumm elimden sadece bu kadarı geliyor Şeniz
kızlar haber vermeye girdim hastaneyle görüştüm benim doktorun çalışma saatleri değişmiş yarın akşam 6dan sonra hastanedeymiş bende sağlık ocağındaki ebeyle görüştüm bol bol su iç dinlen dedi :(((

canım gidemiyorum malesef ya üsttede yazdım oooffffffffffff başka doktora gitsem ne anlatıcam bişey bilmiyor uğraş dur sonra..neyse çıkıyorum ben şimdi sonra görüşürüz güzeller

selam kızlar ebroşmmmmmmmmm yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun nice mutlu yıllara bu yıl minişin sana gelicek inşşş
makbuşum bu kasılmalar normal kuşum aynı tedirginlikleri bende yaşadım ama dr git için rahatlasınn
derinim sen nasılsın kuşum
gökçem sen beni hiç arayıp sorma küstümişte bana neee
kızlar seval hiç uğramaz oldu haberi olan var mıı merak ediyom
bende annemdeyim bu hafta da burada kalıcam cumaya eve gidicem daha sonra ki hafta da kayınvaldeeme giderim herhaldeee

iyiyim derinim sen nasılsın çalışmalar ne alemde anladın sen onuu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
makbuş stres yapma kuşummm stres yapınca gerçekten kasılma başlar bol bol dinlen o geçer korkmaaa :umursamaz: :umursamaz:

yaa tamam makbuşu dinlen madem canım ebe öyle dediyse...bak semoş da diyo normal diye...öptüm seni bitanemŞeniz

semammm canım benim..iyi be kuşum nolsun.evdeyim bugün.
çalışmalar devam ediyor canım:)1 kere kullandım ama galiba boşa kullandım yumurtlama testinde silik çıkıyo hep.bi türlü netleşmedi..2 dk içinde netleşiyo ama yinede digerinden acık renk...koyulaşana kadar yapıcam..gün aşırı yapıyom işte:)))

hadi hayırlısı derinim sen yinede yap ovulasyon testini gün aşırı ihmal etmeee
makbuş kıuşum dinlenmene bak kuşumm

Back
X