Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım benim zaten doktorun ağzından normaldir kelimesini duysam içim rahatlıcak..canım ya yarın gidince rahatlıan bak gör..minişi görünce oh bee dicenn..normaldir böyle endişeler..ben hamile olsam heranım endişe içinde geçer heralde:)))
kızlar ben kaçıyom izninizle sizi çok öpüyorum.yarın Allahım kısmet ederse evdeyim..görüşürüz inşallah uzun uzun...yanlız bi ara amcamı görmeye gidicez hastanedeydi de...onun dışında evdeyim yani..hoşçakalın Allaha emanet olun.Şeniz![]()
canım baktım biraz ama çoğu bu kasılmaların doğuma hazırlık olduğunu söylüyor ki daha erken heralde..yada erken doğum sebebi deniyor offff okudukça dahada karışıyorum canım hayırlısı olsun..neyse kaçtım ben canım öptüm senide çokŞenizmakbuşum endişelenme yaa allahın izniyle bişey yok.bunlar olabilir araştır bi yaa kkda böyle şeyler yaşıyan olmamışmı?
derinim valla bende özledim nezamandır konuşamıyoruz böyle..
arkadaşlar şuan itibariyle 32 yaşına girdim .ayrıca kkdan doğum günü maili aldım .bende iyki burdayım iyki kk var .teşekkürler kk :enbuyukkk:
çok duygulandım yaa...
arkadaşlar şuan itibariyle 32 yaşına girdim .ayrıca kkdan doğum günü maili aldım .bende iyki burdayım iyki kk var .teşekkürler kk :enbuyukkk:
çok duygulandım yaa...
çok saol canım allah razı olsun .inşallah hepimiz buyıl minişlerimize kavuşuruz.opuyorumnanaktancanim dogum günün kutlu olsun rabbim insallah yeni yasinla birlikte birde evlat nasip ederopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oyy datlum çok saol duygulandırdın beni .iyki burdayım ve iyki sizleri tanıdım bitanem .günaydın güzeller..bugün biraz daha iyiyim ama ağrılarım devam ediyor inşallah akşama doğru gidicem doktora..
bu arada ebroşummm doğum günün kutlu olsun bitanem yeni yaşın sana dilediğin herşeyi beraberinde getirsin inşallah..dilerim bidahaki yıl kucağında bebişinle kutlarsın yeni yaşını..
![]()
![]()
,
![]()
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana bocuktan kuş yaptım konacak pencerene opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım nice mutlu huzurlu senelere inşlhh bi dahaki yaşına bbeişinle girersin inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
opuyorumnanaktan