canım ya o kadar sıkma kendini..hay Allah bak kanamada azalmış.inşallah gönlüne göre olur ya klomeni kullanabilirsin inşallah..
ya lilyumcum bence yarın bi idrar testi yapsan canım.hesapların dogru 10 günlük falan olması gerekiyo madem çıkar testte..tabi herkeste çıkar diye bişey yok da,10 günden öncesi çıkmıyo benim bildigim.hadi inşallah doktor görememiş olsun..benim kardeşimin görmemişti bide söktürücü vermişti üstünealsanaalsanasmile
canım benim.bende dün zor girdim çok agırdı kk.
valla kuşum hep agrım var.gün içinde yine sürekli agrıdınapcam bilmiyorum.minoset içiyorum işte arada.başka bişey içemiyorum nolur nolmaz diyerekten...midem de çok fena hep afedersin kusacagım geliyor.hapları 1 hafta daha içmeye gayret etsem azalır ama inş bırakmam yine

((
canımmm sen halyla olmadın inşallah da olmazsın gökçem..Dualarım hepinizle kızlar:Saruboceq:
oy benim canıma nolmuşş..bak yoruyosun da kendini sen..lütfen canım benim..dikkat ediyosun biliyorum ama daha dikkatli ol.yorma hiç kendini.çok uzun yürüyüşlerden kaçın.
bide en önemlisi moralini bozma hiçbişeye.seni sefiyom canım benim.korkma sen Allahım minişini korur yeterki sen iyi olmaya çalış Şeniz