• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlarr bunun aynısı neredeyse aldıgım...kedilerin yerine iki küçük çocugu düşünün öpüşüyolar:)))digerer herşey aynı.

duvarsticker.jpg

arkadaşım ALLAH analı babalı büyütsün bizlerede nasip etsin inş sağlıkla kucağına alırsın

karşılaşırım inşş şimdilik buralardayım
bende de hafiften sancılar bel ağrıları başladı normalmiş bunlar büyüdükçe rahatsızlık olur muşşş
canım benim yaa...normaldir tatlım tabi.afacanlar büyüyo annesi kolay mı:)maaşallah onlara koccamannnnnn:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
canım eşim askere gidecekti ama tekrardan öss ye girip ertelemeye karar verdi.gitmeme sebebi de hem okumaya çalışıyodu ünv.hemde borçlarımız var o yüzden cnm.

inşallah kısa zamanda borçlarınız biter askerlik biter eşin güzel bi iş sahibi olur herşey olur bizde geç sahip olduk ama RABBİME şükrolsun neler neler var

sagol canım Allah razı olsun inşallah..tek istedigim o saydıklarının gerçekleşmesi..çok şükür istediklerimi rabbim çok geciktirmeden veriyor binlerce şükürler olsun.bebişimde gelir inş yakında.

ben öyle öpücüklü kızlı resim ve tabloları yatak odasına tercih ederim ama zevk meselesi benim yatak odama ben yağlı boya kadın tablosu almıştım vaz geçtim asmadım çünkü kadın benden güzeldi

alışmıştık ama takvimlere neyse sağlık olsun ne diyelim
sağol nursum en kısa zaman da allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşşş
dualarımdasınız derinim ve bütün kk arkadaşlarııı

derincim sana bak ne sorcam buraya nasıl alıntı yapıyosun mesela o resmi ben koyacak olursam nasıl koymalıyım

sokaklar çooook tehlikeli okadar yanmış kadın varki evli bekar fark etmiyolar kocacıklarınızı kapsınlarmı doya doya öpün

sağol nurcumallah hepimizin ağız tadını bozmasın huzurumuz daimi olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşşşş

Back
X