Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy loçkam canım benim müşterim vardı canım ketfim iyi gibi
bersucum değişiyo bazen 7 de bazen 6 da vuruyom gidyiom müşteriye göre değişiyo iyisin inşalah canım
aaa nereye kızzz gittin demek.neyse öptüm seni tatlım.kızlar ben kaçıyorum sonra görüşürüzzzzz![]()
kıslarr hangi diziden bahsediyosunuzzz merak ettimmm
öyle gerçi sende haklısın.ama yinede başka şeylerevermeye çalış kendini..stresten adetini de geciktirirsin gelecegi varsa.tabii gelmesin dee bebişten dolayı:)
he yaa o çocuk olayı olmadı yaniii...ama dikkat ettiysen şehnaz elinde dna sonucunu tutuyodu ama ne çıktıgını söylemedi samime.bencede samimden degil o kız.
inşlahh inşlahh inşlahh gelmezz canımm ve tüm isteyenlerinkide gelmezzz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tmm canım iyi ol da:)
kızlar ya geçenlerde bi dükkan açmak istiyorum diye bahsetmiştim yaa...off hala bişey yapamadık canlar yaa.aslında ben bijuteri istiyorum kaç senedir ama onu ileride inşallah..şimdi deterjancı açmak istiyoruz eşimle ama bakalım inşallah yaparız birşeyler.
diyecegim o ki bir dükkan daha var bizim burada.tam bim marketin karşısı markete gelenler ugrar ve işlek bi cadde..inşallah gerçekleşir kızlar yaaa(
kızlar bende ömre bedeli izliyom
iyiym canım vallahi canım çok güzel bir fikiralmışsın canım zaten deneyimili bir esnafsın sen bu işi çok güzel yaparsın güler üyzlü tatlı diin varken çok iyiy yaparsın bence hemen açık
bak bie eşime elde avuçta para yoktu kredi çetik 20 milyar öğle açtık canım şimdi okazadndığını oraya bende evin masrafını karşılıyom kazandığımla
sagol canım inşallahh.çok ama çok istiyorum biliyosun bijuteri hayalimi çoktan beridir var onu birazv daha ilerde inşallah.kızlar bende ömre bedeli izliyom
iyiym canım vallahi canım çok güzel bir fikiralmışsın canım zaten deneyimili bir esnafsın sen bu işi çok güzel yaparsın güler üyzlü tatlı diin varken çok iyiy yaparsın bence hemen açık
bak bie eşime elde avuçta para yoktu kredi çetik 20 milyar öğle açtık canım şimdi okazadndığını oraya bende evin masrafını karşılıyom kazandığımla
canımm ben biraz kendimden bahsedeyim ozamnn daha ilerki sayfalardada bahsetmiştimm ama görülmeyebiliyo bazen ben 23 yaşındayımm 2 düşüğüm varrrr 1 yıldan beride hamilelik bekliyorumm ama olmuoo
derinsucum bende balıkesir bandırmadayımmmmn ne sakıncası olacak tatlım istediğiniz herşeyi sorabilirsinzzz banaaaa
kız derinim loçkam yazdığımı okumadınmı bacııııııııı