• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riçim makbuşummm bende geldim kızlar ama çıkıyorum..bi bakınayım dedim uykumda var biraz.bi duş alayım da uyurum heralde.uyumazsam gelirim.öptüm ikinizide.

cnm bılmıyorum ya tek bıldıgım yrn ılk ısım doktora gıtmek sıddetlenıcek dıye cok korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
...................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok ilaç karıştırma.bak ne dicem.tyllolhot yada vermidonhot bulunduruyosan evde ondan iç bi fincan çok rahatlıcaksın canım...

cnm antibiyotık tozu vardı onu ıctım suyla karıstırıp bıde buscopan ıctım

yabende ilaç karıştırma diyom sonrada şnu bunu iç diyom..ama kasık agrılarına çok iyi geliyo canım.kaçta içtin son ilacını ki?

neyse kızlar ben gidiyom duşumu alayım.uyurum heralde sonra.
riçim yaa aklımda sende kalcak şimdi off...
dedigim şey varsa sende yine diyom bak ara verip iç..ilaçları içeli çok olduysa içebilirsin canım.Allah şifa versin inş hemen geçer.

sağol cnm ınsallah kıst degıldır kib öptüm

yok canımm saçmalama riçimm muayene olmadın mı sen olsa görünürdü fıstıgımm.adetlisin olur öyle agrılar..herzaman olmasa bile benimde oluyor arada şiddetli..bazen adet olacagımı bile anlamıyom bazende olacagıma yakın başlıyo adetliykende agrıyo çok...

nebılım derınım burdakı doktorlarada hıc güven yok aklımda süphe kaldı ıste
makbusum bı görünüyon bı kayboluyosun bacım ya nerelerdesın

makber sana da merhaba bitürlü kısmet olmadı tanışmak ama olsun ben yine kısaca anlatayım 4 yıllık evliyim 3 hamilelik yaşadım ama üçünün de sonu hüsran iki düşük bi dış gebelik falan tek tüpüm alındı.üstelik hamile kalsam da hep düşük tehlikesi olacak ilaç tedavisi görüyorum bu ay klomene başladık

bu arada taksit taksit yazıyorum ama bugün ameliyata 2 yanık çocuk getirdiler görseydiniz içim acıdı valla yavrum anne anne diye ağlıyo.bizim plastik uzmanı dediki bu çocukları ameliyat edene kadar analarına çocuğa nasıl dikkat edilir onunla ilgili ders verelim bi tanesinin annesine bu çocuğun önceden kolu yanmış demişler kadın da napim Allahtan demiş ya tövbe yarabbim böylelerine veriyoda bizim günahımız ne neyse günaha girmiim

makber sana da merhaba bitürlü kısmet olmadı tanışmak ama olsun ben yine kısaca anlatayım 4 yıllık evliyim 3 hamilelik yaşadım ama üçünün de sonu hüsran iki düşük bi dış gebelik falan tek tüpüm alındı.üstelik hamile kalsam da hep düşük tehlikesi olacak ilaç tedavisi görüyorum bu ay klomene başladık
merhaba canım geçmiş olsun öncelikle bende anlatıyım kendimi 1 buçuk yıllık evliyim benimde başımdan 1 gebelik geçti malesef dış gebelikle sonuçlandı be sol tüpüm alındı 5 gün sonra tam 1 yıl olucak işte böylee

Back
X