Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üniversite ögretim üyesi mi die sordum:)yok kız az soru sormuşsun :) inş rabbim bekletmez fazla hepimizide inş
nuruncum benim gittiğim salon sade bayanlar gidiyo ayrı yani saatlerimiz var yani benimkide kıskanır:)araba ben bilmiyorum inş ögrenirim yaaa
sema çile demeyelim imtihan diyelim neler neler var dünyada ALLAH bize sağlıklı hayırlı yavrular versin 4 sene olcak evleneli ama 3 senedir şiddetle istiyorum bebeği
evet canım imtihan allah kaldıramıyacagımızı vermesn ama şu haline yani kendime acıyorum bazen
canım çok sagol ya..iyi sayılır şimdi çok şükür..sanada geçmiş olsun canım şimdi iyisin inşallah.selam hanımlar hepinize hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh...
erken giremedim kusura bakmayın rahatsızım biraz dünden beri başım çok dönüyor(
derinim geçmiş olsun zeynoya yaa iyi bi doktora gidinde kontrol altına alsın bariii
semacım hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay çifte bayram yaşarsın..
şimdi çıkıyorum işlerim var öpüyorum sizi
ebrarım sagol tatlım..evet tuniş sagolsun bbütün enerjiyi alıyo cimcime:)))canım benim çok saol iyi niyetli arkadaşım benim .inşallah hepimiz bugüzel duyguyu biran önce yaşarız :Saruboceq::Saruboceq:
derinim geçmiş olsun tatlım .dikkat etsin yaa .bebiş alıyo bütün enerjisini galiba .bol bol su içsin yaa .öptüm cano görüşürüz ..
canım hayırlı olsun inşallah .rabbim yüzünü güldürsün .umarım bebişin sıkı sıkı tutunur bayram hediyesi olur sana canım..
makbuşum canom çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa .sende çok yoruyosun kendini bitanem .öptüm senide ...
tatlım nasılsın ?gezmelere gittin ohh gez stres at canım...
hepinize selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir .buarada HAYIRLI CUMALAR ...
canım hoşgelmişsin..inşallah aşılaman tutar canım:)bende pazartesi aşılama yaptıracagım dua edin.birbirimizi tanımasakta dost olduk.
sagol bebişim...bende seni çok öptüm gökçemŞenizkızlar mrb nasılsınız bakalım
derinim kardeşine geçmiş olsun canım inş iyleşir kib öpüyorum seni datlum,
makbuşum sen napıyon datlum bugün bebik görümüşsün darısı bizlere inş
ebroşum senden naber canım tahlil almışsın ilaç ile inş düşer bacım bendede aynısı vardı zaten düşüyo hemen öppüyorum seni
sevalimnaber datlum nasılsın iştesin demi kolay gelsin kuşummm
sema785 im naber canım aşılaman hayırlı olsun daha baştayken kötü olma emi canım moralin hep olumlu olsun rabbim ol deyince oluverir in ş canım üzme kendini
nuruncum sen nasılsın cnaım
selam kuşum hoşgeldin nasıl oldun?selam hanımlar bi bakim dedim nasılsınız
kızlar bende gidiyom hepinii öptüm alaha emaet olun iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar hepinize hayırlı akşamlar,bende bir bebek kaybı yaşayıp,şimdide ısrarla tekrar hamile kalmaya çalışanlardanım,2 gündür adet olmayı bekliyorum belirtiler hafif o yöndeydi,bu gün öyle bii belirsizlik var,bu ay hiç takıntı yapmayacam düşünmeyecem dedim,elde değil,ister istemez umutlanıyorum,evde ovulasyon testlerim vardı bi tanede hamilelik testi,dayanamayıp yaptım çift kızgı hemde oldukça koyu,sonra bi dikkat ettim hamilelik testi bitmiş yaptığım ovulasyon testiymiş,çok kötü oldum,amaaa bu dönemde ovulasyon testide olsa nasıl iki çizgi çıkıyor anlayamadım,bi bilginiz varmı
nurum nasılsın canım?benim bi bilgim yok ama umarım hamilesindir
nurum nasılsın canım?