bilemiyorum canım yaa konuşmayı deniyorum dinlemiyor umursamıyor sabahtan beri bir lokma bişey yememiş sözde beni cezalandırıyor ufaklığı yolladı zaten anneleri istanbula düğüne gittiler onlarla yolladı..kafam her geçen gün daha da karışıyor açıkça söyliyim artık o kızdan nefret ediyorum yüzüne bakınca bile ne kadar nankör olduğu belli oluyor düşünsene birine kızıp bağrınca utanır demi ama bu güülüyor yaaa gelde sinirlenme işte ama yeminde ederim bunları sadece bana yapıyor ve ben bunları selime kanıtlayamıyorummakbercim sen sinirine yenik dusuyorsun biraz. bak tamamen haksiz olabilirim disardan oyle gorunuyor olabilir sadece bir acidan daha bakmani saglamak icin yaziyorum bunlari. sen esine ve duruma kizginsin o yuzden kucuk kizin yaptiklarini cok ciddiye aliyorsun. birak babasinin derdi olsun. yemeklerini kiyafetlerinie bak bosver bir sure en azindan boyle dene. bir de cocuklarla ilgili ne gitsin ne kalsin nnaesi gormedi vs kavga ediyorlar asla ilgi gosterme. bir dene bakalim ne olcuak.
tabii dedigim gb tamamen yaniliyor olabilirim. ama hicbir esin arasi ufak kiz yuzunden bu kadar bozulmaz sizin derdiniz birbirinizle. cocugu aradan cikartin cunku boyle olmuyor sorunlarin cozumu.
ama canim cidden zor tabii tum bunlar kendin icin bebek denerken baskasinin cocuklarina bakmak hem de sorunlu bir sekilde cok agir. ama sevabin da buyuk makbercim.