loçkam çok iyi düşünmüşsünüz valahi sizin isimlerinizlede uyumlu valahibizde erkek olursa daha bu sabah konustuk KORAY ATA koymak istiyoruz:))
kız olursa derin su idi ammaaa bilemiyom..
eşim RAVZA koyalım diyo.takmış o isme bugünlerde.güzel bahçe demekmiş.cennet bhcelerinden.
bide dün ne oldu...şimdi biz kahva falan içince el laışkanlıgı olmuş artık hep kapatır sallrdık birbirimizze..inandıgımız için degil tabi Allah biliyo sonucta içimizi...
tabi yinede iyi degil fal kapamak..bununla ilgili bide bişy duymuştum korktum uzun süredir kapamıyodum.
dün kayınvalidem arada gel oturmaya diye..amcasının kızı gelmiş benimlede görüşmek istemiş.
neyse gittim.kahve yaptım.içtik.eee dedi kim bakıyo fal..valla ben bakmıyom kapamıyorumda dedim..
üsteledi çok amannn sende inandıgımızdan mı sanki makara olsun salla bişyler bana dedi.kıramadım bende sana sallarım dedi:)))
aldı benim fincanı kızzz dedi sen hamile misinnnnn..yüksek bi sesle..
yooo dedimmm imkansız bu ay:)
o zaman sen kalıcan hemen yada hamilesin bence dedi..aman be abla dedim güldüm.işimiz fala mı kaldı diye:))))bide kayınvalidem normalde hiç lafını etmiyo bebegin..benim fincanımı alınca amcasının kızına dediki;bak bakalım torunum geliyo mukaydirigubbakcemile3sonra kendi de şaşırdı niye öyle dedigine delü karı.
loçkam benimde içime dolmuş sen çok yakında hamiş kalacan aha buraya yazdımmmmmmmmmm