"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

eeee seval hava nasıl orada güzelmi burda güzeldi ama şimdi soğudu turist ablalar denize giriyolarmı yine ay o ruslar nasıl üşümüyolar ben yazın bile üşüyom denize girerken

ayy hiç gidesim yok kızzz bakkal şurası ama hiç çıkmak istemiyorum valla.
eşim gelsin de geç meç onunla giderim.
sadece kahvaltılık lazım nasılsa.yemekligim var.çıkmıyım hiç.

benimkide gelmedi hoş ben sebze aldım geldim ama meyve alamadım geleyim birlikte alayım dedi gelmicek galiba benim pazarda kaldı pazar yakın banada ama ben 2 kez gitmeye çekiniyom

tuana çok güzl anlamı cennete düşen ilk yağmur damlası galiba ismiyle yaşasın

evet canım.zaten anlamı çok etkilemişti kardeşimi..tuana olcak dedi hep.
sagol kuşum darısı senin de başına hayırlısıyla:Saruboceq:

zorx kısss...daha ne yapıyon durdun gene:))bak bende korkuyorum rahim filminden .ama atlatıcaz bunuda inşallah.bakalım doktora gittigimde ne dicek doktor.

nuruayn bişi sorucam sana cnm rüyamda bana bir isim sölediler ve eğer bu ismi çocuğuna koymazsan ölücek dediler sence nasıl yorumlanır bu söyledikleri isim ertuğruldu?

derin sen istanbulun neresinde oyuruyon cicim ha bu cicim lafına kızıyonmu yoksa kızıyosan de ok

yok dreincim burdayım pkoluyum demiştin sen dimi cnm kilo,tüylenme,yumurtlama sorunun varmı adet düzensizliği felan öle hastalara şeker hapı veriyorlar cnm bilgin varmı hiç?

derin sen istanbulun neresinde oyuruyon cicim ha bu cicim lafına kızıyonmu yoksa kızıyosan de ok

yok bebegim ben her türlü arkadasça sıcak kelimeye açıgım:)))
ama bi itirafta bulunayım ki bende sana bazı seyleri derken çekiniyorum diyorum bukız düşünmesin şimdi ne laubali falan diye.ama burada öyle alıştık ki birbirimize sataşmaya delü demeye,canım cicim bebişim demeye:)))diger kızları iyi tanıdıgım için rahatım da.yeni gelenlere böyle konusurken iki kere düşünüyorum...
bana canım,cicim ne istersen diyebilirsin tatlımyerimseniben
ama benim başıma böyle bişey geldi.çok sevidigim burda tanıştıgım bir arkadasım var halada çok severim.kuşum dedim ona ilk defa bigün msn de..bana dedi bişy dicem ama beni yanlış anlama ,söyle dedim.bana bi daha asla kuşum deme olurmu dedi..tamam dedim demem.ama insan çok bozuluyor cidden..söylemeside iyi oldu ama.

nuruayn bişi sorucam sana cnm rüyamda bana bir isim sölediler ve eğer bu ismi çocuğuna koymazsan ölücek dediler sence nasıl yorumlanır bu söyledikleri isim ertuğruldu?

herşeyden önce riya nasıl yorumlanırsa öyle olur yani iyi yorarsan iyi olur kötü yorarsanda olcak diye bişey yok ama hani insan kafaya takar ay kötü olcak falan diye bilinç altına yeleştirirse haliyle sende bilirsin öyle olur bide rüyanı herkese yordurma sabah kalkınca hayrolsun de kim nasıl dedi riyanda onu anlamadım ama takma kafana bişey olmaz canım canı veren mevlam canı alan gene mevlam bi isimlemi bebeğini alacak senden dimi ama bilmem anlatabildimmi güzelim krkma bişey olmaz ama ben gene birine sorayım söylerim buralarda olursan cevabımı görürüsün

loçkam nuranaycım bende açığım ne derseniz deyin ama istemeynd eol uyo benim tam tersi sıcak kelimerle sesleniş daha çok hoşuma gidiyo

yok dreincim burdayım pkoluyum demiştin sen dimi cnm kilo,tüylenme,yumurtlama sorunun varmı adet düzensizliği felan öle hastalara şeker hapı veriyorlar cnm bilgin varmı hiç?

evet pkoyum tatlım...tüylenme çok az farkediyorum kendimi inceleyince o da.
kilo var ve vermeye çalışıyorum.
şeker hapıda kullanıyorum canım o zaten kilo vermeyi de saglıyor.
adet düzensizligim de var iki ayda 1 oluyorum.
he bu arada kızlarr öyle unutmuşum ki kendimi,bide çalışma olmadı ya bu ay:kedi:adet tarihim yarın diye yeni geldi aklıma.zorx düzensizligi sorunca:))

herşeyden önce riya nasıl yorumlanırsa öyle olur yani iyi yorarsan iyi olur kötü yorarsanda olcak diye bişey yok ama hani insan kafaya takar ay kötü olcak falan diye bilinç altına yeleştirirse haliyle sende bilirsin öyle olur bide rüyanı herkese yordurma sabah kalkınca hayrolsun de kim nasıl dedi riyanda onu anlamadım ama takma kafana bişey olmaz canım canı veren mevlam canı alan gene mevlam bi isimlemi bebeğini alacak senden dimi ama bilmem anlatabildimmi güzelim krkma bişey olmaz ama ben gene birine sorayım söylerim buralarda olursan cevabımı görürüsün

saol cnm kimse yoktu sadece ses vardı rüyamda buralardayım bakıyodum zaten hep size takip ediyordum.

evet katılıyorum bende...canı verende alanda rabbim..onu bi kabus olarak degerlendirmek lazım korkmuşsun rüyanda.öyle şey olmaz.ama sanada hak veriyorum bende görsem düşünürüm korkar insan.

Back
X