"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende kasıtlı almıyom öyle şeyler markete gidince ama akşam eşimi tembihliyom şunu şunu al diye negroyu bende seviyom şimdi eti cine taktım :))
yok kız ben normalde almadan duramam da rejim olayından sonra misafir gelir diye almıştım bigün.öyle kaldılar battı hepsi orda bana:))))
he biskiremi negroyu yıyo sonra sirkeli suyu içiyo :roflol:
sırnaşık şey evet akşam yatarken sirkelimi içerim bişycik kalmaz:lepi:
kızlar canım çekti ha bmemi gitsemşutarafagitti
delüü git al ne duruyonn:))))
kızlar ben çıkıyorum şimdilik işlerim var hemde yemek yapmam lazım öpüyorum sizi çok görüşürüz

tmm kuşum çabuk gel hadi.

ben dün misafire tiramisu yaptım nasılsa şimdi hamile yok aramızda derinde rejimde ama sirkeli su ona yardımcı akannehir vallah çoook beğendiler tabii yanında başka şeyde vardı çocukda vardı yanlarında 2 dilimi istedi annesi karnın ağrır dedi bende eve sardım koydum adam karısına diyoki 20 yıldır senden bişey götmedim ay 20 yıl bi ömür gibi kadına sordum ben bilmem diyo insan kocası çocukları için öğrenmezmi

canım o deiğin ne oluyo nasıl yapılıyo anam canlarını incitmiyolar insan istese her şy yapar en dolmamı biliyodum işli köftemi biliyodum şimdi bir yapıyom anemide kaynanamıda soluyom

ben dün misafire tiramisu yaptım nasılsa şimdi hamile yok aramızda derinde rejimde ama sirkeli su ona yardımcı akannehir vallah çoook beğendiler tabii yanında başka şeyde vardı çocukda vardı yanlarında 2 dilimi istedi annesi karnın ağrır dedi bende eve sardım koydum adam karısına diyoki 20 yıldır senden bişey götmedim ay 20 yıl bi ömür gibi kadına sordum ben bilmem diyo insan kocası çocukları için öğrenmezmi

tiramisu hee süperr.yemedim hiç ama ben pasta keki alıp yapıyodum bi ara.ama normal pasta yani.
o karıda heee..dedigin igib insan yapar arada...ben aşkitom gece bile dese kalkar yaparım valla.yap bile demez canını çektigini anlamam yeterli.

loçkam git kız karşımda diyo bide.git uyuştun oturmaktan hareket et:roflol:

seval bakkalamı gittin mama almaya ben acıktım ama yemeği bekliyom 1 haftadır eşimle ne kahvaltı ne akşam yemeği yiyom erken kalkıyo geç geliyo onu beklicem birlikte yiyelim diye

kaydirigubbakcemile3ay loçkam avobya gitmeye bile üşendim loçkam kız uyuştum anam yapıştım sandalyeye uyyyyy

canım o deiğin ne oluyo nasıl yapılıyo anam canlarını incitmiyolar insan istese her şy yapar en dolmamı biliyodum işli köftemi biliyodum şimdi bir yapıyom anemide kaynanamıda soluyom

he bende öğrendim neler neler yapıyom öğrendim bide hevesim var kardeşimde pek bilmez ona kandi annme kaynanama misafir ikramını hep ben yaparım hele kaynanam peeek bi sevinir

valahi ben bugün bir kahvaltı hazırladım eşime sevdiği şeyleri yaptım geç kalır diye tadını çıkaramadı akşamda aynısını istedi benden

bende eşime yaparım yediririm en kolayı hani hazır toz supangilr var ya onu yapar kupa koyar süsler yediririm sonra baş gelemem :kedi:

nuranaycım iyi ediyon insan yeterki istesin demi
loçkam selam söyle
loçkam inşalah senin derininde olur kız loçkam bu sfer biz deriz derin ona

ya ben avatarımı değişmek istiyom ama kabul etmiyo büyük diyo resimlere halbuki küçük boyutları ne güğzel resimler indirdim alamıyom siz nreden indirdiniz resimleri kızlar derin senin resmin olduğu siteden aldım ama kabul etmiyo niyeki*???

mrb kızlar nasılsınız dün topik açık uyuyakalmışım üzerimde acaip bi halsizlik var şimdi yemek yapmaya gidicem ama üşeniyorum bu ilaçlar beni iyice sarsmaya başladı inşşallah bu ay işe yararlar

Back
X