"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hihii bilmiyomki ebroşum çok sağlıklı olduğu söyleniyor sirkenin ama yinede araştımak lazım o konuyu

canım yaa ben kaçıyorum iyi geceler boynum ağrıyo fazla duramıycam.çok öptüm seni .görüşmek üzere..

lohappyadvertisement275.jpg

gunaydinop0.jpg

saol cano yaa valla ben pek iyi değilim boynum tutldu fenayım yani kıpırdıyamıyorum.
oyyyy bebeemm bilirim boyun tutulmasınıı fıtık olan biri olarak.ah ahhh çok geçmiş olsun canım yaaa üzüldüm şimdi...kas gevsetici krem ve hap kullan bişeyin kalmazcanım.çok geçmiş olsun:(
derinn papucu yarım gel topicede oynayalımmmlülülülülülü
nerdesin yaw delü karuu

aşkitom geldim.anacım korayı geç bırakıyodum ya 9 da çatım gözümü offf saati duymadık.uykumuz agırlaştı bizim kaç gündür yaaaaaa.:çok üzgünüm:

canım msn de konusmaktan h.g dedigini yeni gördüm:)))))h.b kuşummm.
çıkıcam şimdi ben.görüşürüz yine bitanem öptüm.

kızlar kaçırdım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookbenneyaptımkibenneyaptımki

günaydın kızlar hepimize iyi haftalar diliyorum seval cicim bi sen varsın sanada hayırlı işler canım

sevalcim dün çektim ama koymadım kimse yoktu bi misafir vardı oda kimdir bilinmez yani ankıyacağın koymadım

canım hem öyle bet çıkmışımki yüzüm soğuktan kıpkırmızı kaşlarım kalın bayrama saklıyorum ya:(( aslında koumasam daha iyi ya

eee hani kimse gelmemiş ben eşimi şimdi yolladım bu gün geç gitti sen ne yaptın net işini kocişin ne diyo???

Back
X