Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he iyi ettin yani:mymeka: geçmiş olsun delü..dikkat et yaaa.yorma kendini anacım.sağolun kızlar gribi eşim geçirdi belimde dün annemde tadilat vardı inşaat kırıklarını topladım 2 ağır çuvalı ordan oraya kaldırım indidim şimdi böyleyim akşam daha kötüydüm eşim ne oldu dedi hiiiç dedim söylesem kızar yani böyle derincim dün neler yaptın görüşemedik cicim
geldımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he iyi ettin yani:mymeka: geçmiş olsun delü..dikkat et yaaa.yorma kendini anacım
ya deliym been işte
hiç be cnm idare ediyoruz şükür Allahıma.ıyıym derın bacu sen nasılsın bakalım bıttımı salın
derin sen şimdi bana vuruyomusun bebekler onu gösteriyo ozaman al sana a.s.
neyse guzeller sinirlerim bozuldu acikcasi hamile olmadigima degil insan bilse kolay hamile kalabilcek viz gelir yedi sekiz ay denemek ama kabus gb ustume coktu 21 ayda hamile kalabilmistim yine onumde boyle uzun uzun aylar mi var diye gerildim. hep hayirlisi diyoruz, en dogrusu da bunu demek ama yorulmusum artik aslinda biktim bu konudan esime kac kez dedim gidip evlatlik icin basvuralim. o kadar muhtac bebek varken tum bu acilara egomuzu tatmin etmek icin katlaniyoruz illaki kendi bebegim olsunmus, bilmiyorum yine konusucagim esimle bu konuyu.
deli şey kızsam sana çiçek gönderirmiyim o midende reflü belirtisi benim eşimdede vardı şükür geçti sende dikkat et çok kötü insan yarım insan oluyo valla ben ve eşim neler çekti bacım kendine iyi bak