Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok saol bidenem .görünmez kaza işte şükür sadece mala geldi .ama ölen ve yaralanan insanlarada çok üzüldük.kızlar mrb nasılsınız
EBROŞUM canım çok geçmiş olsun rabbim sizi korusun inş bi verdiginiz varmış allah tan yaa ölenede allah rahmet eylesin inş canım kib
makbuşum sen nasılsın biraz daha iyisin galiba sorunlar hep var işte insan heran herşey yaşıyor rabbim yeterki saglık versin
kızlar bende ii degilim ateşim var halsizlik var terliyorum durmadan bogazım agrıyo dr a gitmedim evde bişeylerle atlatmaya çalışıyorum dünden beri devam ediyo bakalım allah sonumuzu hayır etsin inş
derinim iş bulmuşsun tatlım ohh çok sevindim hayırlı olsun artık tatlı alırsın canımbizee emii..
richim sen nasılsın canım geçtimi hastalıgın inş iyiisindir
canım çok saol bizde çok üzüldük ama yapılcak bişeyde yok hayat böyle işte insanın başına negeleceği belli değil.allah akibetimizi hayır eylesin.ay guzelim ne buyuk bir facia ben de okuyunca kala kaldim, Allah olene rahmet yakinlarina sabir versin. cok cok buyuk biur olay atlatmis esinde. cok uzuldum ebrarcim haklisin tabii kolay kolay kendine gelemezsin hemen. sozun bittigi yer be ebrarcim, cok uzuldum cok.
sagol birtanem test sokuyla dokturdum bugun siteye( simdi iyiyim. bkasana ebrosumun anlatikklarina Rabbime sukurler olsun demek yerine hala soyleniyorum
(
derinim hasta olmuşsun kuşum .geçmiş olsun dikkat et kendine .bence sirke yaptı seni öyle biraz içme bakalım .çünkü mideyi çok yakar sirke ben öyleyim yani.günaydın canım...yaa çok geçmiş olsun off hepimiz hastalanıyoruz.sabah kocişi zor ugurladım.uyumakda istemedim.giderken dedi tv karşısına yat dinlen biraz daha uyu dedi ama istemiyom(başım çatlıyo zaten...
canom sendemi hastasın çok geçmiş olsun .valla topic karantinaya döndü .bende iyi sayılmam boynum fena yine .neyse çok iyi bak kendine .pazara gidince kuşburnu ,ıhlamur filan al .iyi geir tatlım..sanada geçmiş olsun bitanem yaa nedir bu anlamadım 3 gün geçmeyen baş ağrısıyla başladı şimdi öksürük,boğaz ağrısı ve üşüme var
nurcum sanada geçmiş olsun .grip eve girdimi mutlaka diğerlerinede geçiyo .ben çok bilirim eşimle ikimiz aynı anda yatak döşek yatmışızdır.sende tavuksulu çorba yap içine bol limon iyi gelicektir..sağolun kızlar gribi eşim geçirdi belimde dün annemde tadilat vardı inşaat kırıklarını topladım 2 ağır çuvalı ordan oraya kaldırım indidim şimdi böyleyim akşam daha kötüydüm eşim ne oldu dedi hiiiç dedim söylesem kızar yani böyle derincim dün neler yaptın görüşemedik cicim
ay makbus derınım nurcugum gecmıs olsun fıstıklar ya dıkkat edın kendınızebende tam ıyılesdım sayılmaz ama şükür bogazım kaldı sadece bıde burnumda yara olusmus süreklı kanıyo
canım ben her şeyi taktım kafama yaşamak için verdiğim savaşı
sen anlat neyin vardı geçmiş olsun
sağol canım benim .amin rabbim hepimizi kazalardan belalardan korusun.herkese günaydın nasılsınız ebrarım çok geçmiş olsun canım rabim kazadan beladan korusun cümlemizi
nasıl girmiş ya allah rahmet eğlesin riçhim iyimisin gerçi geçmş tam okıumadım iyisindirinşalah
loçkam ,günüm ,makberim ,nuranaycım siz nasılsınız
ben de doktıora giitim ultrasdyon için randövü verdi adetin 3 ve 4 günü gel dedi
bende şaşırsdın sizce niye öğle dedi
canım sen nerdesin yani hangi semtte .ben doktorumdan memnunum .eğer yakınsak tavsiye ederim canım.hiç canını sıkma herşey yoluna girer..offf kızlar kfayı yicem ya tedaviye başlıcam dr bulamıyorum yaa var mı böyle bişe çok kararsızım napıcam ben yaa,tam karar veriyorum orası öyle böyle die biri yorum yapıyor napıcam ben mafoldumben
günüm yani yumurta takibi ne kadr yumurtladığıma yererince yumurtam olduğuna bakacak offffffff kızlar ne olacak bu halimiz ben düşünmüyom artık bebek eşim için istiyom çok soğudummmm yaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım ben her şeyi taktım kafama yaşamak için verdiğim savaşı
sen anlat neyin vardı geçmiş olsun
derinim evet yaa çok kötü boyun ağrısı .allah seninde yardımcın olsun ..
koy cano yaa .nazar değdi topicimize baksana herkes dökülüyo ..
derinim ben yeni kalktım sayılır istanbulda hava berbat biliyosun .uyudukca uyumuşum .işlerimi hallediyim olurmu .daha sonra görüşürüz .çok öptüm seni .dikkat et kendine tatlım..
canım sen nerdesin yani hangi semtte .ben doktorumdan memnunum .eğer yakınsak tavsiye ederim canım.hiç canını sıkma herşey yoluna girer..
Merhaba,
Ben 14 haftalık hamileyim. Eşim Angelsounds meleksesleri ürünü almış. Harika bir alet ilk bebeğimi düşürmüştüm. O yüzden çok endişelerim vardı. Şimdi her an bebeğimin kalp atışlarını dinleyebiliyorum ve çok rahatladım. Bebeğimi her an yanımda hissediyorum ve çok güzel iletişim kurubiliyorum. Ayrıca bu sesleri kaydedebiliyorsunuz. Bebeğiniz doğdukdan sonra ona dinlettiğiniz zaman gaz sancısına çok iyi geliyormuş. Tabii çok da güzel bir hatıra olacak. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum. Herkeze sağlıklı bir doğum dilerim.
kızlarrrr ben hakikaten kapmışım şifayı yaa mafoldumbenpazara gidip geldim yukardaydım bu saate kadar bianda başım dönmeye başladı(( zor attım kendimi eve size haber vermek istedim biraz uzanıcam öpüyorum çok
cnm anadolu yakasındayım sen nereye gidiyorsun