canım yaaa.sen iyi ol keşke biz öyle düşünür müyüz hiç yaa aşkolsun..senin ne sorunların oldugunu az çok biliyoruz cnm rahat ol sen.inşallah bu zorlu günler bitecek aglamam...güzel dileklerin için de sagol canım.bakalım şimdilik gidiyorum.ama kafam bozulursa bilemiyorum..yemek konusu bide wc olayı falan sıkıyo beni.
canımmm çok sagol yaaa inşallah loçkam.zaten dükanda düşünüp duruyorum yaaa.ne kadar rahat olsamda kendi dükkanı gibi yok insanın dimi..inşallah diyorum banada nasip olur..ama şu hayatta neyi çok istediysem RABBİM er yada geç verdi kurban oldugum Allahıma çok şükür..inşallah bu da olacak..o dükkanımda bebişime mamalar yediricem.inan yazarken aglayasım geldi şimdi :gitme:
sende iyisin inşallah canım benim..takmıyon artık çok dimi?kızarım yoksa.Şeniz
aynen öyle ebuşum hiç sorma..tamam çok rahat bi yer hani sıkmıyolar asla..kadın daha alırken dedi.kendi dükkanın gibi açıp kapatıcan,çayını kahveni iç istedigin zaman...oturucan rahat rahat...öyle demişti..ama bugün 7 buçukta kapatıyorum diye aradıgımda sesi degişti sanki..bilmiyom banamı öyle geldi...işverenler böyle işte cnm...ikinci dükkanı açıyor şimdi esenlerde.sanki oradaki elemanlara aynı parayımı vericek sanıyosun..orası işlek cadde bide daha çok iş olurmuş öyl diyolar..bakalım zaman ne göstericek.valla sabahları babam olmasa zor çıkarırım o sepetleri dışarı

(
çok dogrusun günüm...benden başkasını istemedi oraya...güvenilir birini bulmak zor diyerekten..bugün anneside gitti hep yanlızdım..ikinci gün yıktılar üstüme dükkanı.sagolsunlar güvendiklerinden yani ama fiyatların hepsini ögrenemedim daha çok zor oldu.kırk kere aradım kadını yanlış para almıyım müşteriden diye...
sen nasılsın günümm..Şeniz
canım benim iyi olmana çok sevindim.oh ya toparlanalım azıcık hepimizz.benim belim bugün pek agrımadı şükür..ama wc olayından onu duymamış olabilirim

(
bakalım dedigin gibi zorlayacak bu konu beni ama inşallah bi yolu bulunur.öptüm gökçem benim.Şeniz
bitanemmm...sana çok çok kolay gelsin yaaa..yorgunsun bide bunun servisi bulaşıgıı offf Allah yardımcın olsun..tek yapınca insan ne zorlanıyo

(öptüm seni makbuşum.Şeniz