"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sorucam günüm yaa hep geliyor aklıma sorucak şeylerde unutuyorum mesela bizde kan uyuşmazlığı var bildiğim kadarıyla ilk gebelik neyle sonuçlanırsa sonuçlasın mutlaka iğne olunması lazımmış ama benim salak doktor hiç bahsetmemişti ondan

iyi doktor da sans meselesi midir nedir? ben de bilmiom doktorum iyi gb ama insallah yanilmiyorumdur turkiyede olsa daha net anlardim burda fransizca bu kadar:))

aynen günüm şans işi valla şimdikinden memnunum prof. dr yaşlı bi adam ama çok tatlı dilli çok güzel konuşuyor dinliyor ama geçen gittiğimde kızdı bana :))) sıkışıkmısın dedi evet dedim ki normalde ne zaman hastaneye gitsem geliverir hemen :))) ultrasonda bakınca değilmişsin dedi şimdi ayın 24ü günüm 1 veya 2. günü gel dedi ama sabah 9buçukta ve çok sıkışık olarak yandım valla ne yapıcam bilmiyorum :)))

evet üstten bakıyor canım diğerleride hep alttan bakıyodu çok sinir bi durum
ya derinime msnden anlattım ama sanada diyim bu sabah selim gittikten sonra yattım rüya görmüşüm sözde salona gidiyorum bakıyorum feyza evin şeklini değiştirmiş kızıyor ona tam düzeltmeye çalışırken evin içine bi kuş giriyor mavi yeşil renkli nerden girdiğini bilmiyorum herkes yakalamaya çalışıyor ama gitmiyor kuş ben elimi uzatıyorum konuyor elime diyorum bana kafes getirin bana gelmiş bu kuş o sırada uyandım :((

sağol bitanem inşallah
tamam bende kaçıyorum zaten sızdı benimki yine koltukta :)) iyi geceler canım kib öpüyorum çok seni

loçkam canım benim inşallah vc ve yemek sorununu hal edersin ama çok ayıp etiyolar bir kişisin yemeğinimiii vermiyolar canım sanki ne olacak bende bu duruma sinir oldum keşke başta konuşsaydın tek dileğin inşaalllah en yakın zamanda sana ait dükkanın olması loçkam çok özledim kb öpüyom
makberim canım kız çok yorma kendini dün çok yorulmuşsun diikat et kendşine
semoşum canım nasılsın nereledesin çok ö<zledim seni beişlerin iyimi sende iyisin inşşalah rabim sapa salim kucağına almayı nasip etsin ö ptüm
riçhim canım inşşalah bu aya beişin gelir sana canım iyisin ,nşallah yine olivasyon testim i aldın canım inşşallah tuturursun bu ay öptüm

ben de optum ruyanin devaminda kucaginda bebis gor Insallah.
canım benimm çok sağol rüyamın devamı geldi ama dolunay gördüm çok güzeldi denize düşmüştü gölgeside baktım tabırıine hayırlı oğlan çocuğuna delalet diyokaydirigubbakcemile3
günaydın sabah şekerleri nasılsınız
günaydınnn bende geldimm nasılsın sevalim bitanem :))) kociş gitti bizde kahvaltı yapıcaz çocuklarla

makberim sen nasılasın canım gördüğün rüya çok güzel inşşalah o kuş bebeğini getirir sana afiyet olsun canım

amin bitanemm inşallah yaa gebzeye çıkıcaz kızlarla hiç gidesim yok ama çokta istiyorum :))))
sen nasılsın nasıl geçti akşamın

canım gebzeye mi gideceksiniz canım git değişiklik olur iye istemiyon canom güzel geçti dohbet bizim kiler araba alacklarda araba modelerinie baktılar değşik hoş geçti senin nasıl geçti çok yoruldun demi canım

yorulmammı bitanem zor oldu baya ama geçti :))) araba alıcaksınız demek hayırlı olsun bitanem bizim arabayıda 3 gün yatırıcaklarmış kapısı değişicek tamamen salı akşamı alın demiş servis görüyosun kamyon vuralı kaç gün oldu sigorta daha dün aramış

iyi değişiklil olmuş canım tam beli değil makboşum eşim takımış fiorinoya şimdida şhery ye hiç araba alacak durummuz pek uygun değil ama alacak krediylen canım bizm kayınmında daha dün çıktı evet çok geç çıkıyo beraber heralade sizn arabayla biimkisi aynı gün verildi öğle hatırlıyom hayırlısı olsıun cana geleceğine mala gelsin

öyle tabi bitanem hayırlısı olsun..
semoşummmmm hoşgeldin bitanemmm yellwcum sende hoşgeldin nasılsınız

günaydın kızlar dicem ama nerdeyse öğlen olacak herkese iyi günler seval nasılsın hayırlı işler sanada

semoşum hoşgeldin nasılsın bitanem iyisn umarım her şey oylunadı r inşllah
nuaranaycım hoşgeldin sen nasılsın

Back
X