"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse bende çıkıyım sevalim hazırlanıyım yavaştan öpüyorum seni çokk nurum senide kendinize iyi bakın

makber sema hoşbulduk geçmişi okuyodumda kızlar gene hayallere dalmışlar o hayaller bana tanıdık geldi:)))

günaydın arkadaşlar .hepinize güzel bir haftasonu diliyorum .
sevalim hayırlı işler canım...
makbuşum afiyet olsun sanada bitanem..
nurum sen nasılsın bakalım karşılaşamıyoruz pek..

saol sevalim iyiyim işte bildiğin gibi .bugün bi durguunluk var üstümde işler beni bekliyo ama canımda istemiyo .sen neler yaptın canım?

kızlar ben de 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.bir yıllık evliyim.daha önce geri çekmeyle korunuyoduk.4 ay bana 4 yıl gibi gelmeye başladı.doktora gittim.hiçbir sağlık sorunun yok dedi.stres beslenme falan bunlardan dolayı adet düzensizliği yaşıyorsun dedi.diane 35 diye bi hap verdi.6 gündür onu kullanıyorum.kızlar ben de anne olmak istiyorum.allah hepimize beyaz tombiş bebekler nasip etsinyerimseniben

hayırdır canım niye durgunsun bitasnem havalardandır bende aynı düükan ev can ım

canım kusura bakma elektrikler gitti düştüm netten.
valla neden olduğunu bilmiyorum canım keyifsizim .
neyse ben çıkıyorum sana yazmak için girdim .pazara gidicem daha sonra görüşürüz tatlım .öptüm seni hayırlı işler..

kızlar ben de 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.bir yıllık evliyim.daha önce geri çekmeyle korunuyoduk.4 ay bana 4 yıl gibi gelmeye başladı.doktora gittim.hiçbir sağlık sorunun yok dedi.stres beslenme falan bunlardan dolayı adet düzensizliği yaşıyorsun dedi.diane 35 diye bi hap verdi.6 gündür onu kullanıyorum.kızlar ben de anne olmak istiyorum.allah hepimize beyaz tombiş bebekler nasip etsinyerimseniben

hoşgeldin aramıza .inşallah enkısa zamanda bebişin seninle olur canım .sorun olmaması çok güzel .herşey gönlünce olsun tatlım..

önemli değil ebrarım ne kusura rahtına bak canım bende de var o keyifsizlik bende nedenini bilmiymo hayr ola inşalah seni çok öptüm

Back
X