"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam bş cee diyip çıkıcam eve ancak geldik çok güzel gezdim dolaştım ama çokta yoruldum :)))) kocişimde sabahtan beri tamircide aç susuz :((( hamsi aldım ona pişiricem şimdi

oh iyiy etin makberim canım değişklik olmuştur sana canım afiyet olsun kolay gelsin
yelovcum sen nasılsın canım görüşmeyeli

kızlar naber nasılsılnız..
kaç kere uğredım kimse yoktu niyekiiii dıkıntıdan patladım bende dekorasyon topicine bektım:))

iyi canım nasıl olayım bu ay tedaviye başlayacaktım yine olmadı yaa
bunalıma girip girmeme konusunda kararsızm zemuszemus

canım yelovcım sıkma canın her şeyde bir hsyır vardı neyin tedavisini görecen sorunmu çıktı

canım doktora gitmedim ki hiç nie gelmiyo bu beiş onun için gidecektim
ama olmadı yine tek birşey biliyorum o da rahim ters...
başkada bi bilgim yok yanii

seval valla bi ara sen bile yazılı değildın aşağıda bende yeni şeyler öğrendim bu arada benim yeni mutfak kırmızı gri hani yeni çıkan lakeler varya öyle buzdolabı ve bulaşık makinesi beyaz evlenince öyle alınmıştı ama şimdi hani silverler varya öyle olsa mutfağıma daha çok uyar dedim kızlar hep denemişler yapışkanlı folyolar acaba diyorum bende silver olmasada gri alıp dolabımla makinemimi kaplasam daha güzel olur demi eşim iyi yapıştırır sabahtan beri onu düşünüyorum acaba rengini bulabilirmiyim ???

yani bencede bek ben 4 yıl olacak evleneli ne gelen var ne giden sen kaç yıllık evlisin yellowhot

selam hanımlar napıyosunuz bakalım?
ben çok yoruldum çarşı pazar gezilcek gibi değil çok kalabalık .insanlar bayram alışverişinde .bende avare avare dolaştım.kaydirigubbakcemile3

kayınvalideme senin rahmin ters çocuğun olmaz demişler. 2 ay sonra eşime hamile kalmış. en yakın arkadaşım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldı. dünya güzeli bir bebeği oldu. doğumdan sonra kontrole çağırdı senin rahmin tersmiş dedi doktoru. yani canım bu anlattıklarımdan bunalıma girmemen gerektiğini anlarsın dimi.. sıkma canını takılma böyle şeylere Allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebişlerimize..

nuranaycım haklısın bazen görünmüyom altta canım sen bilşrsin görmrm lazım canım amma çok güzel mutfak dekorları var

yellowcum bunalıma girme be güzelim .olucak inşallah .ters rahim olayını muayenedemi öğrendin yoksa rahim filmimi çektirdin?

Back
X