"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kizlar kimse konusmuyor ben de sizi bekliom:)) cikmam lazimda yarina goruselim.
aysencim Insallahhhhhhhhh gelmez reglen de bebisin seninledir.

haa cumarteside var is. tuvaleti nasil yaptin yani nasil derken yapilisini degil nereyi ayarladin
valla cnm ben heryerde yapamam öyle..o gün krdeşimin çalıştıgı yere gittim mecbur.sagolsunlar iyi tanışıgız aa dediler niye tutuyon gel herzaman buraya nolcak fln...temizler bide biliyom yani herneyse..bugünde kadın yanımdaydı.anneme yemege gittim hallettim toptan:))
selam derin selam gündoğmadan
iyiyim canlarım ne olsun regli gününe var ya daha rahatım kaydirigubbakcemile3

selam canım.anladımm..inşallah gelecek regl günün 9 ay sonra olur:)))
bak benim yine gelmedi.16 da olmalıydım..bu ay zaten umutsuz vakayım..1 ay çalışma yasagım vardı:))gelsede rahatlasam.

çıkıyomusun günümm aslında durduğun kabahat yat dinlen biraz yaa kafanı ağrıtıyosun çok üzülüyorum sana canım arkadaşımmm

inşlhh canım yumoşlama günlerimdeyim zati ama anlamıyorum ne zaman geldiklerinide
12 günü geride bıraktık kaydirigubbakcemile4
15 gün var daha :delphin:

derincim inşlhh canım
senin kırmızılar da baya gecikmiş çalışma yasağıni delmiştir belki bizim teyyareler delikafadulden

ay bide bakıyomuşun hiç istemediğin zamanda geliyomuş
hayırlısı olsun canım herşeyin

aman zati arık umrum dışı oldu
benim kırmıızlarda iki aydır 2 3 gün önceden geliyolar sağolsunlar heveslenmeme bile fırsat bırakmıyolar
bölesi daha iyi oluyo tabiki

neyse hanımlar ben de kaçıyorum bugün çok gezdim yorgunum bide romatizmam azdı heralde bacaklarım çok ağrıyor yarın görüşmek ümidiyle iyi geceler

yok sekerimn ne kusuru gideyim artik ondan:)) optum hepinizi
tamam canım benim.iyi geceler öptüm seni.Şeniz
derincim inşlhh canım
senin kırmızılar da baya gecikmiş çalışma yasağıni delmiştir belki bizim teyyareler delikafadulden

ay bide bakıyomuşun hiç istemediğin zamanda geliyomuş
hayırlısı olsun canım herşeyin

canımm hiç sanmıyorum zor bile demicem imkansız kızzz.ilişki olmadan nasıl olcek ilaahisırnaşık şey bi ablada diyo ki tanıdık durumu bilen biri.belki diger ay kaldın diyo.ee diyorum kaldıysamda yara dondurdu bu doktor.anlamaz mıydı diyorum..olmaz yani tatlım..Allahımın mucizeleri çok tabi o da ayrı birşey.

hayırlısı olsun canım
her şerde bi hayır her hayırda bi şer gizlemiş rabbim
verende o vermeyende bu da bizim imtihanımız
asi gelmeden geçmeyi nasip etsin mevlam hepimize

Back
X