"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bir de liste var mı bilmiyorum ama belki bi mucize olur adet tarihimi ekleyin varsa 2 aralık..

selam güzeller geçmişi falan okumadım daha ama hemen yazayım kk da adet günlerini yumurtlama günlerini gösteren bi takvim paylaşmış biri topiğin birinde neyse bende saf gibi indirmeye kalktım meğer virüsmüş sadece virüs olsa iyi hackerlar bu sayede pc den her türlü bilgilerime ulaşabiliyolarmış Kazenden mail geldi ben ve benim gibi birçok kişinin başına gelmiş hemen format attırmamız gerekti eşim pc den bankacılık işlemleri falan yaptığı için baya tehlikeli bi durumla karşı karşıya geldik kredi kartlarımızın şifrelerini bile değiştirdik bugün pc miz formattan geldi bende sizlere kavuştum merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar
ebroşum öğretmenler günümü kutlamışsın teşekkür ederim fıstığım
şimdi yemek yapmam lazım şöyle bi geçmişe bakıp çıkıcam hepinizi özledim çok öpüyorum

adetımde erkenden geldı dogum kontorl hapını bırakınca yarıda ayın 18 oldu kasım bakalım sımdı kac gunde olcak adetıum ne zaman olcak onuda bılmıyorum bakalım

selam fıstıklar sabahtan beri miskin miskin oturuyorum iş yapasım gelemdi bile :((
bu arada bersu ceylan ve sena öğretmenler gününüz kutlu olsun hanımlar

ogretmenler_gunu6.jpg

selam güzeller geçmişi falan okumadım daha ama hemen yazayım kk da adet günlerini yumurtlama günlerini gösteren bi takvim paylaşmış biri topiğin birinde neyse bende saf gibi indirmeye kalktım meğer virüsmüş sadece virüs olsa iyi hackerlar bu sayede pc den her türlü bilgilerime ulaşabiliyolarmış Kazenden mail geldi ben ve benim gibi birçok kişinin başına gelmiş hemen format attırmamız gerekti eşim pc den bankacılık işlemleri falan yaptığı için baya tehlikeli bi durumla karşı karşıya geldik kredi kartlarımızın şifrelerini bile değiştirdik bugün pc miz formattan geldi bende sizlere kavuştum merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar
şimdi yemek yapmam lazım şöyle bi geçmişe bakıp çıkıcam hepinizi özledim çok öpüyorum
ah canım geçmiş olsun yaa kolay atlatmışsınız

bersu kız valla bende onu indirmeye çalıştım ama becerememştim boşvermiştim iyiki dedin gerçi dün bizimkide format yedi bugün geldi bilmeseydim gene indirmek isticektim sağol ya bende pc me kavuştum sevindim ama önce yemeğimi yapayım..

slmmm güzellerrrr
bütün ögretmen arkadaşlarımızın ögretmenler günü kutlu olsun ....opuyorumnanaktana.s.

sagol canım benim.yarayı kontrole gittim canım.anlatıcam şimdi toptan aşagıda:))sanada kolay gele çok yorma hergün hergün kendini kuşum öptüm.Şeniz

selam canım evet bende şaşırdım dünden beri ilk girdim ama kimseler yok.az birikmiş geçmişte...

kızlar heppiciginize selamlar...tüm gün giremedim.merakta bıraktım belkide sizi bu yüzden özür dilerim...sabah kalktım.biraz temizlikle ugraştım.izinliydim bu arada.
sonra kardeşimle doktora gittik..yaraya baktı ve yaranın derinliginin geçtigini yüzeyde biraz kaldıgını söyledi..bu yüzden adet bitimi yine donduracakmış...adetde olamadım dedim.söktürücü verdi haliyle...bayram sonrası dondurulacak..yani tedavi namına bi ilerleme yok şimdilik..yara baya geçmiş ama şükür.
ondan sonraaa akşam üzeri yagmuru aldım alışverişe çıktım..tuanaya çorap badi falan lazımdı kardeşçigim çıkamadı işleri vardı ben çıktım aldım geldim...kuaförü aradım 5den sonra gel dedi röfle için...gittim tam 5 de...offf diyorum.çok kalabalık çok röfle vardı..ilk beni almasına ragmen akşam 10 da çıktım düşünebiliyo musunuzzz..:mymeka: ve degse bari.herzaman istedigim yaptırdıgım sarıyı yapamadılar..oysaki daha önce iki defa aynı kişi yaptı çokda güzel yapmıştı...hiç sevmedigim bir ton ve acaipp yogun bir sarı oldu..bakamıyorum aynaya hiç sevmedim..aksine eşim bayıldı:çok üzgünüm:en yakın zamanda çiğ görünüşü kapamak için küllü açık sarı yapıcam üstüne ki far gibi parlamıyım sokaklarda:çok üzgünüm:
neyse koşa koşa geldim eve adeta..o saatte ilk defa kendim geldi eve...geldigim gibi de işlerim oldu giremedim hemen...böyle yani canlar...şimdi çıkıyorum uyumam lazım..yarın iş var.öptüm hepinizi...iyi geceler...ve de hayırlı sabahlarŞeniz
canım çok geçmiş olsun tekrardan ii ya en azından yara bitmek üzre sıkma canını inş hepsi geçicek canım yaranın saçlarınıda yaptırmışsın ohh güzeldin dahada güzel oldun datlum güle güle kullan hem yakışmıştır sen üzülme..

canım benim naber demek ondan giremiyodan kk ya neyse durumun ii inşalah söylemende ii oldu sagol datlum kib öğretmenler günün kutlu olsun gerçi üstteki yazımda hepinizi kutladım:) opuyorumnanaktanturkbayragi

ebroşummm sende mi iş yapıyon datlum ya bende mahfoldum gene bitoniş yaptım bugünde sabahtan beri mutfak temizldim ütü yaptım vs.. anca girdim ama kimse yok özledim senide haa neyse haydi bende kaçıyom yemek yapıcam ii akşamlar güzellerrr

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

EKıM AYI LıSTEMıZZZ......

Nesheli......................1 ekim
burcup35...................7 ekim
gamz........................12 ekim
crazybaby...............13 ekim
zeyn77......................15 ekim
rapunzel_82..............20 ekim
yellowhot..................22 ekim
lostisland..................20-25 ekim

KASIM AYI LıSTEMıZZZ......

Lilyum....................1 kasım
esmaaa0202..........2 kasım
integral0027...........3 kasım
GokceRana23........5 kasım
uhde.......................5 kasım
richberry................7 kasım
bersuuu..................7 kasım
merseray................9 kasım
ltuana....................10 kasım
aysen_34................12 kasım
Derinsu...................16 kasım
ceylan83................17 kasım
Makber..................24 kasım
zorxx......................26 kasım
nurunayn...............28 kasım
sevalemre..............29 kasım
ebrar_53....................?
tüliny.........................?
gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..

ARALIK AYI LıSTEMıZZZ......

özçeliksena...............2 aralık

HAMıŞLERıMıZZZ....
betty0................:nazar:

semafatih..........:nazar:

sevilim...............:nazar:

aglama..............:nazar:

ummahan_d.......:nazar:

butterflydsd....... :nazar:

caneylom.......... :nazar:

cssa....................:nazar:

halidedip............:nazar:

eylul....................:nazar:

ynlz.....................:nazar:

buda listemiz

listemizn son hali kızlar tarihi değişenler haber versin bana değişiyim..

Son düzenleme:
makber benide yaz canım beklemediğim tarih 28 kasım ama belki önce belki sonrada olabilir...
umarım hiç birimizinki gelmez aniiiiin

ay senacim gelmis canim senin de tum ogretmen arkadaslarimizin da ogretmenler gunu kutlu olsun.
2 aralik bayram gunumuz olsun Insallah senacim.
derincim sana da tekrar gecmis olsun, uzulme bu ay tamamen gecer. cogu ve onemli kismi gitmis zaten.
bersuuuuuuuuuuuuuu ayni takvim galiba bende denemistim ee nasil anlayacagiz bir sey oldu mu hangi baslik bahsettigin???

nurun onceden yazdiklarimi okudun mu lutfen duzenli bir doktor bul kendine. rahim filmini cektir.
Insallah gerek kalmaz tabii bu ay hamile olursun da ama olmassa dedigimi ciddiye al lutfen.

Back
X