- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrarım teşekkür ederim birtanem...
ah canım geçmiş olsun yaa kolay atlatmışsınızselam güzeller geçmişi falan okumadım daha ama hemen yazayım kk da adet günlerini yumurtlama günlerini gösteren bi takvim paylaşmış biri topiğin birinde neyse bende saf gibi indirmeye kalktım meğer virüsmüş sadece virüs olsa iyi hackerlar bu sayede pc den her türlü bilgilerime ulaşabiliyolarmış Kazenden mail geldi ben ve benim gibi birçok kişinin başına gelmiş hemen format attırmamız gerekti eşim pc den bankacılık işlemleri falan yaptığı için baya tehlikeli bi durumla karşı karşıya geldik kredi kartlarımızın şifrelerini bile değiştirdik bugün pc miz formattan geldi bende sizlere kavuştum merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar
ebroşum öğretmenler günümü kutlamışsın teşekkür ederim fıstığım
şimdi yemek yapmam lazım şöyle bi geçmişe bakıp çıkıcam hepinizi özledim çok öpüyorum
canım çok geçmiş olsun tekrardan ii ya en azından yara bitmek üzre sıkma canını inş hepsi geçicek canım yaranın saçlarınıda yaptırmışsın ohh güzeldin dahada güzel oldun datlum güle güle kullan hem yakışmıştır sen üzülme..sagol canım benim.yarayı kontrole gittim canım.anlatıcam şimdi toptan aşagıda:))sanada kolay gele çok yorma hergün hergün kendini kuşum öptüm.Şeniz
selam canım evet bende şaşırdım dünden beri ilk girdim ama kimseler yok.az birikmiş geçmişte...
kızlar heppiciginize selamlar...tüm gün giremedim.merakta bıraktım belkide sizi bu yüzden özür dilerim...sabah kalktım.biraz temizlikle ugraştım.izinliydim bu arada.
sonra kardeşimle doktora gittik..yaraya baktı ve yaranın derinliginin geçtigini yüzeyde biraz kaldıgını söyledi..bu yüzden adet bitimi yine donduracakmış...adetde olamadım dedim.söktürücü verdi haliyle...bayram sonrası dondurulacak..yani tedavi namına bi ilerleme yok şimdilik..yara baya geçmiş ama şükür.
ondan sonraaa akşam üzeri yagmuru aldım alışverişe çıktım..tuanaya çorap badi falan lazımdı kardeşçigim çıkamadı işleri vardı ben çıktım aldım geldim...kuaförü aradım 5den sonra gel dedi röfle için...gittim tam 5 de...offf diyorum.çok kalabalık çok röfle vardı..ilk beni almasına ragmen akşam 10 da çıktım düşünebiliyo musunuzzz..:mymeka: ve degse bari.herzaman istedigim yaptırdıgım sarıyı yapamadılar..oysaki daha önce iki defa aynı kişi yaptı çokda güzel yapmıştı...hiç sevmedigim bir ton ve acaipp yogun bir sarı oldu..bakamıyorum aynaya hiç sevmedim..aksine eşim bayıldı:çok üzgünüm:en yakın zamanda çiğ görünüşü kapamak için küllü açık sarı yapıcam üstüne ki far gibi parlamıyım sokaklarda:çok üzgünüm:
neyse koşa koşa geldim eve adeta..o saatte ilk defa kendim geldi eve...geldigim gibi de işlerim oldu giremedim hemen...böyle yani canlar...şimdi çıkıyorum uyumam lazım..yarın iş var.öptüm hepinizi...iyi geceler...ve de hayırlı sabahlarŞeniz
selam güzeller geçmişi falan okumadım daha ama hemen yazayım kk da adet günlerini yumurtlama günlerini gösteren bi takvim paylaşmış biri topiğin birinde neyse bende saf gibi indirmeye kalktım meğer virüsmüş sadece virüs olsa iyi hackerlar bu sayede pc den her türlü bilgilerime ulaşabiliyolarmış Kazenden mail geldi ben ve benim gibi birçok kişinin başına gelmiş hemen format attırmamız gerekti eşim pc den bankacılık işlemleri falan yaptığı için baya tehlikeli bi durumla karşı karşıya geldik kredi kartlarımızın şifrelerini bile değiştirdik bugün pc miz formattan geldi bende sizlere kavuştum merak ettirdiysem kusura bakmayın kızlar
ebroşum öğretmenler günümü kutlamışsın teşekkür ederim fıstığım
şimdi yemek yapmam lazım şöyle bi geçmişe bakıp çıkıcam hepinizi özledim çok öpüyorum
ekledim canım