Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
yaaa off biktim bu kaynanalardan fizana da gitsen geliyorlar iste:)))
ulen makbus niye gelmiyon aha da diom bu makbus gelmiyorsa var bir sey:))))))))) yoksa alirdi sigarasini aaa kizlar yatmadan bir bakimm derdi damlardi, benden kacmaz:)))
uyuyor o simdi uyuyor makbussssssssssssssss
neyse ben kendime geleyim fazla kaptirdim makbus olasiligina:)) derin beni derin suphelere dusurdu:)) ama emin olmadan yazmamak lazim, hem haber verdim sanmayin kizlar ben bir tez yuruttum derin hanim sanmaki duzelttgiin mesajin gozumden kacti :smiley-cool:
richim ya su sperm testini ne yap ne et yaptir bu tatilde bir sabah isimiz var diye cikin hatta spermi evde hazirlayin goturun ayy igrenc oldu ama oyle adami sokma merkezlere strese girer, bizimki evde yapip goturdu iyyyyyyyyy igrencim
makbus bak hala gelmedin ben sana yazin sorarim bunu :dance: :smiley-cool:
yaa kizlar ben hepinizi cok seviyorum birer birer dogurdugunuzu gorucem Insallah.
u arada sevilime de gelmedi bir haber vermeye degil mi ah ah ben bu kizin huyunu biliom niye numarasini almadimki :dilcikar:
yaw richim makbus gelmiyorsa ya hamile ya da evde interneti yok zaten derin biliyor pot kirdi toparladi hamile bizim kiz hamileeeeee aman dayanamiom ben derinden anladim verdim iste haberi kizlar yuzde seksen makbus hamileeeeeeeeeeeeeee :teytey: :dance: :hooray:
geldi bu gece erken saat makbus ama yazmadi bir sey simdi o keseyi gormeden korkuyordur haber vermeye, korkma tatlim hicbir sey olmayacak oglusun gelicek kolarina Allah'in izniyle