"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim hadi ben de cikayim yavastan topigi karistirdim kaciom, makbusum degilsen de hosgor gaza geldim ama ben kknin makbusunu tanirim var bir sey derinini de tanirim:))) Insallah yanilmiyorumdur :nazar:

richim sperm testine basitiriyom sana cunku sonucu alinca cok rahatlayacaksiniz kari koca o rahatlikla gelsin bebis:)) bak makbusa tedavi tedavi dedi :sm_cool:

ınsallah dedıgın gıbı rahatalarız bacım kendıne ıyı bak görüşürüz costurdun topıgı dvmıda gelır ınsallah

tmm günüm bulusuruz gercekten ulen makbus merakta bıraktın bızı:icecream::1hug:

merhaba kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun makbuş inşallah hamilesindir bu arada bende göğüslerim çok ağrıyodu acaba bebişmi var dedim ama maalesef 4 gün erken geldi benim kırmızılar:çok üzgünüm:

neyse ben kendime geleyim fazla kaptirdim makbus olasiligina:)) derin beni derin suphelere dusurdu:)) ama emin olmadan yazmamak lazim, hem haber verdim sanmayin kizlar ben bir tez yuruttum derin hanim sanmaki duzelttgiin mesajin gozumden kacti :smiley-cool:

yaw richim makbus gelmiyorsa ya hamile ya da evde interneti yok zaten derin biliyor pot kirdi toparladi hamile bizim kiz hamileeeeee aman dayanamiom ben derinden anladim verdim iste haberi kizlar yuzde seksen makbus hamileeeeeeeeeeeeeee :teytey: :emir_bebek: :dance: :hooray: :nazar:

tmm günüm bulusuruz gercekten ulen makbus merakta bıraktın bızı:icecream::1hug:

kızzz günn ne güldürdün beni Allah seniii delü yaaa:)))))teorilerede bakkkkaydirigubbakcemile3düzelttigim mesajdan anladın heee.valla görcez kuşumm makbuş hele bi gelsin:)ama bişey diyim mi çok hisli bi insansın sen:))))

günnn zaten dedim ki ben bu mesajı düzelttim gün kesin kıllanıcak bişeyler dicek hehehe:)
sedacım canım 4 gün erken geldi demek.olsun canım üzme kendini.er yada geç hayat bebek konusunda da güzelcek bize.üzülme sakın.bak ne umutsuzlukların yerini ne umutlar alıyor bazen...

riçimmmmm nerdesin kızzzz...özledim seni fıstıgımmmŞeniz

kızlarr bende hala adet olmadım herzamanki gibi yani..doktor söktürücü vermişti.yarın başlıcam hemn başlamıyım demiştim kendi gelsin diye.ama tık yok...ee bebiş de olmadıgına göre söktürücümü içeyimde sonrada yarayı iyice halledelim kısmetse...bide ovulasyon testi sipariş eedicem inşallah.

derinim burdamısın canım ?selam napıyosun bakalım?
ya gerçekten var makbuşumda bişeyler ay allahım eğer öyleyse çifte bayram yaşıycaz cano .

derinim hayırlısı canım .inşallah önümüzdeki ayda senden güzel haber alırız .buay makbuşum vercek güzel haberi inşallah..

kızzz ebuşumm burada görünmüyon ama yazıyon ne iş kızzzz:))
inşallahhhh canım teker teker hepimiz kalcaz inşallah:)

derinnnn valla meraktan çatlıyom delü hep buralarda olurdu gelmemiş hiç öldürcem onu yaa .evde değildim yeni geldik hemen açtım pcyi .ama haber yok yine .makbuş gel bee datlum .gerçi bu vakittede gelmezki..

hee görünmüyon vallah kuşum.makbuşşşşşşşşşş çatlattın nan herkesi delüüüüüüüüüüüüüüü bana yükleniiiler gelde kurtar beni:)))

Back
X