Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım teşekkür ediyorum yaa Allah razı olsun sizlerden inşallah tez zamanda seninde meleğin gelir:Saruboceq:makber cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve banada moral oldu benimde sol tüpümden parça aldılar demek oluyo Rabbim istedğinde boya olayını kafana takma cnm sen hamileliğini öğrenmeden hiçbirşey bebişine zarar vermezmiş doktor söyledi moralini yüksek tut bide benim kırmızılar geldi cnm 25 aralık yeni tarihim yazarsan sevinirim cnm.
aminnn canım..inşallah dediğiniz gibi olur sağlıklı ve hayırlısı olurcanım ya ne mutlu sana hiç merak etme bak beben gelecek sağlıkla dünyaya allah tüm isteyenlere ve banada nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiin
ne yapim canım çok uykum vardı ee bebişinde etkisi var heralde birazkısss gece nasıl uyucannnnn cok yoruldun heralde bugünnnyerimseniben
canım benimm tabiki sizde Allahın izniyle hamiş kalıcaksınızayy makbuşum sevinçten mutluluktan herşey birbirine karışmıştır şimdi
heeee
dikkat et kendine canım
ayy bizde böle olacakmıyız acaba yaaa :CüvCüv:
amin canım sağollaa canım sen hamişmisin gözün aydın allahım sonuna kadar sağlıkla sürdürsün
hoşgeldin aşkitommm ediyorum zaten korkma bol bol yatıyorum :))) bakarım face e yine ne delülük ettin kaydirigubbakcemile3ben geldimmmmm kıslarrr.zynom ayşen makbuşum napıyonuz bakalım.
makbuşum canımm dikkat ediyosun inşallah..gündüz habire dikkat et demekten dilimde tüy bitti canom lütfen dikkatli ol.sigara asla koyma agzına yalvarırım..seni çok seviyorum canım arkadasım.bi ara da face e bak:)))
canım benimm tabiki sizde Allahın izniyle hamiş kalıcaksınız
amin canım sağoll
hoşgeldin aşkitommm ediyorum zaten korkma bol bol yatıyorum :))) bakarım face e yine ne delülük ettin kaydirigubbakcemile3
delümmm yaa aslında nazardan çok korkuyorum ben Allahım korusun yaa