"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben de uykum gelmisken cikayim mizmizcim kendisiyle bulasamiyoruz bir turlu bu gunler. dediklerimi dusun, senin bebege giden yolun rahatlamakta, bel falan ya da rahim filmi cektirmekte degil bence, ikisini de yapma iki uc ay kendini rahatlat demesi kolay sanma cok zor en iyi biz biliriz ama sen bizim yasadiklarimizi yasa istemiyoruz. hadi cok optum, dediklerimi ciddi dusun.

tamam cnm optum seker tatlı ruyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayirlisi olsun, hamile kalip kaybettin ya tabii cok cok etkiledi seni, sen de haklisin biliyorum ama burda gordugumuz tum ornekler verdigimiz tavsiye yonunde ondan. kendine dikkat et, iyi geceler Insallah yakinda mujde vermeye gelirsin guzelim. yakinda olucaktir hic uzme kendini.

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuu...işe gidicem 1 saat sonra ama kimsecik yok konuşacak off:(((
neyse kahvaltıyı hazırladım kocişi kaldırayım ekmek alsın..

günaydınnnnnn ben geldim yaa çok uyuyorum kızlar buna bi çare bulun :)))) bide ayıptır söylemesi adamdanda kaçıyorum :(((( ne bilim korkuyorum işte oda bana küsüyor ne yapıcam ben yaaa

günüm derinim makbuşum mrb canlarım makbuş noldu gülüm bişi mi var yoksa?

makbuşum hamile misiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.............canımmmmmmmmm hayırlı olsun inşallaaaaaahhhhhh çok sevindim....allahım esirger inşallahhhhhh

ya cevap veriiiiiiiinnnnnnnn........allahım yaaaaaaaaa..........bak çok iştahlandım şimdi ben de geçen ay bugün adet olmuştum şu anda göğüs ağrım dışında bişi yok bakalım karın ağrım falan yok henüz geliyorum demiyo ama belli olmaz ben de perşembe kan testi yaptırayım diyorum kesin negatif çıksın ki ben de tedaviye başlıcam bu ay aşılama düşünüyorum biliyosunuz...

ya makbuş kaç tabi sen nekadar bekledin bu günü sakın ha beklesin 9 aycık da arkadaş...

hımmm........bilen biri yapsın bari....neden 7 sinde gidiyosun ondan önce tekrar test yapsana değerin yükselmiş mi bakalım...

ya cevap veriiiiiiiinnnnnnnn........allahım yaaaaaaaaa..........bak çok iştahlandım şimdi ben de geçen ay bugün adet olmuştum şu anda göğüs ağrım dışında bişi yok bakalım karın ağrım falan yok henüz geliyorum demiyo ama belli olmaz ben de perşembe kan testi yaptırayım diyorum kesin negatif çıksın ki ben de tedaviye başlıcam bu ay aşılama düşünüyorum biliyosunuz...
ay canim ya Insallah simdi ya da obur ay harika sonuclarla gelirsin bizlere.

ya makbuş kaç tabi sen nekadar bekledin bu günü sakın ha beklesin 9 aycık da arkadaş...

bence de makbus ilk uc ay ya da doktora gidip kesenin yerlesim yeri vs tam ogrenilmeden kesinlikle kac bacim, esine de anlatirsan anlayacaktir.

makbus yukariyada yazdim karsimak gb oluyor ama bence uc ay dolmadan iliskiyi bosver. illa bir sey olur diye degil de, simdi kese iyice yerlesiyor minigimizi rahat birakin kaydirigubbakcemile2

:roflol:ay delü gün öldürdün beni gülmektennn :))) evet kızlar çok beklemişsiniz beni kusuruma bakmayın bu saate kadar müsait olamadım 5 gün geciken adetimin üstüne bu sabah test yaptım 2. çizgi çıktı pek inanmadım akşamda kan verdim ve sonuç 353.95 aslında derinimden de ben rica ettim biliyorsunuz ilki acı bir tecrübe olarak kaldı yarın sabah doktora gidicem sizlere ondan sonra yazmak istedim ama günüm anlamış :)))sonuç olarak HAMİLEYİMMM :))
Rabbim hayırlısını nasip etsin hem mutlu hem şaşkınım dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım

kızlar halaya katılamadım dün ay cok sevındım ınankı makbusum umarım saglıklı hayırlı bı hamılelık gecırırsın gülüm saglıcakla bebişini kucagına alıp mis kokusunu cekersın içine:Saruboceq::Saruboceq:
dur halayımıda cekım barıkaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::

evet günüm bız tahmın etmıstık zatenkaydirigubbakcemile3
hadı darısı bızlere ınsallah bacım
senacıgım ınsallah sende güzel haberler verırsın bıze ınsallah cnm benım

Back
X