Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esenseda cnm kaç gündür öle geliyo adetin neden sökülmedi acaba test yaptınmı
peki ne renk geliyo cnm kırmızı mı kahverengimi başka belirtin varmı??
denicem senam becebilirsem yapıcam kendim..yaa doktor 7sinde dedi işte bilmiyorumkii aslında bende istiyorum yaptırmayı testi kararsız kaldımmhımmm........bilen biri yapsın bari....neden 7 sinde gidiyosun ondan önce tekrar test yapsana değerin yükselmiş mi bakalım...
canomm ne demek karışmak tabi ki yorumlayacaksınız onun için yazıyorum size gerçekten anlatmam lazım kocişe anlar heralde :))))ay canim ya Insallah simdi ya da obur ay harika sonuclarla gelirsin bizlere.
bence de makbus ilk uc ay ya da doktora gidip kesenin yerlesim yeri vs tam ogrenilmeden kesinlikle kac bacim, esine de anlatirsan anlayacaktir.
makbus yukariyada yazdim karsimak gb oluyor ama bence uc ay dolmadan iliskiyi bosver. illa bir sey olur diye degil de, simdi kese iyice yerlesiyor minigimizi rahat birakin kaydirigubbakcemile2
canım zaten uykum geldikçe yatıyorum :))) o konuda problemim yok çok şükür kızlarda yardımcı oluyor bana rahatım şimdilik sürekli dua ediyorum her wcye gidişimde kötü bişeyle karşılaşmaktan korkuyorumkizlar on yirmi dakikaligina disari cikmam lazim. gelince bakicam yine.
Makbus kacirdim seni sonra yakalarim belki, uyumassan:)) uykun geldiginde surekli yat uyu bir tanem, doktor oyle demisti bana, en guzeli madem uykun geliyor uyu bir hamile icin cok onemli dinlenmek ve uyumak demisti, mis gb yat horul horul uyu![]()
ceylanım sağol tatlım konuşucam kocişle bu konuyu hayırlısıyla şu zor zamanları atlatalımda oda memnun olur :))) maşallah üstüme çok düşüyor seviyorum şişkomu kaydirigubbakcemile3makbuşum bitanem yorma kendini sakın uykun geliyosa uyu gitsin nolcakki
güne katılıyorum şu kociş konusunda bebeğin sağlıklı olsunda ilişki olmasın ne olacakmış anlatıver kese yerleşecek filan de gözünün içine bak meleğinin kocişinde anlayış gösterecektir bence ilk üç ayı hayırlısıyla atlat sonrası kolay derler ilk üç ay yorma kendini kocişten de kaç en iyisini yaparsın hehehehh
senam canım ya sen şimdiden stres yapmaya başlamışsın bitanem bu kadar sıkma kendini biliyosun ol diyecek olan allah biz naparsak yapalım bahane
ayrıca şunu söyliym pko daakıntıyı ayırt etmekde zor çatlayıp çatlamadığını sadece akıntı ile anlayamazsın yanında mutlaka ovulasyon testi ateş ölçme yöntemi gibi ek bişiyler yapman gerek ben ateş ölçüyorum ve mikroskkop kullanıyorum yanında da akıntı takibi yapıyorum biliyosun ancak öle anlıyorum çünkü dediğin gibi o şeffaf akıntı pko da tek başına yanıltabiliyor
ayrıca bazen adet dönemine yakın östrojen artışından dolayı da şeffaf akıntı görülebiliyormuş kötüye yorma
bide arkadaşlar şu bal tarçın çörekotu kürünü yumurtlamasında sorun olanlar mutlaka yapsınlar akıntıyı bile öle belirginleştiriyorki kaçırmak imkansız gibi bişiy oluyo faydası çok 1 ay yapıp bırakmayın sitesinde 8 ay devam edin diyo sonuçta bi iksir değil bu şansınızı artıracaksınız illa kürü yaptım ilk ayda olacak diye bişiy yok siz bi deneyin faydasını göreceksiniz ben kaç aydır uyguluyorum ve pkoya rağman resmen yumurtladığımı görüyorum
bu dediklerimi es geçmeyin sakın bal tarçın çörekotu derim başka da bişiy demem bide tabi yumurtladığınızı bi şekilde tespit edin gerek testlerle gerek ateş ölçme yöntemiyle ateş ölçme konusunda yardımcı olabilirim günde biliyo eminim ölçen olursa o da yardım eder yorumlamaya
öle yumurtlama tespit etmeden armut piş ağzıma düş olmuyo bacılar çalışacaz çalışacaz çalışacaaaazzzz öpüyorum hepiciğinizi cadılarrrrrr