Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
hayırdır nurcum neyin var ?önemli bişey değildir inşallah ..
canım herzaman oluyo misafir .bizde kayıt olmadan okuduğumuz zaman misafirdik şimdi evsahibi olduk galiba..
iyiyim sema sen nasılsını bebelerin nasıl belki büyüyolar ya ondandır annem bize hamileyken son aylara doğru çoook zorlanmış belki seninkilerde gelişiyo ondandır
nurcum benimde 9 yıldır yok canım .ayrıca 3tanede düşüğüm var .ama hayat böyle bunları düşünerek geçmiyo malesef .herşey allahtan bunun bilincinde olan birisin .canını sıkma hayat herşeye rağmen çok güzel .bebek olması tabiki ayrı bigüzellik katar ama olmazsada üzülüp yıpranmaya gerek yok canım ..umarım herşey dilediğince olur..
öyle ama ebrar benim yapım bu napayım bilemiyorum hayatta hiç bişeyi bukadar istemedim RABBİM şu ana kadar dualarımı geri çevirmedi ama 3 senedir beni sınıyor bende isyan etmekten yine ona sığınırım hayat benim için okadar boşki...
RABBBİM seninde tüm bu özlemi çekenlerinde yüzünü güldürsün eşim diyoki olmazsa psikiatıra gidelilim diyo başka türlü kafan dağılmaz diyo ya sabır ...
neyse hanımlar sizin sesiniz çıkmıyo bende kaçıyım dizi başladı zaten .hadi öptüm görüşürüz..
semoşum umarım yarın güzel haberler alırsın .kendine iyi bak canım..
nurcum ünidini yititrme demek ki zamanı var allahım geri çevirmesin dualarını ve dualarımızı ben 5.yılımda gebe kalabildim demek ki zamanı o zamanmışşş