"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol bitoş abla sanada ii akşamlar ii sabahlarr
bersum benimde elti 3 aylık oldu daha 5 aylık evlilerr canım yaa iyiki ben gitmedim yoksa ordakiler bana bak senin üstüne getirsi gelin sen halen bebek yapmadın derlerdi sinirimi bozarlardı yaa aman boşverrr sallaaaaa

evet bende akıntı var bide inanılmaz karnım şiş patlıycam birde dün regl olacakmışım gibi ara ara karnım ağrıdı bugünde ağrıdı ama şuan ağrım yok...yarın sonuç belli olur o zaman:))ay valla 8 aydır falan deniyoruz kendimi dinlemekten bıktım artık şu regl günlerinde umarım kurtulurum bu durumdan umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur...çok sağol bu arada cevap verdiğin için..

kızlar ben kaçtım hepinizi öptüm.maçta bitiyor yatarız şimdi.iyi geceler.

bitoş ablammm seni seviyoruzzz iyi geceler sanada:)

sağol derinsu inşallah...reglim aksine 3 aydır falan erken oluyordu..normalde 28 den şaşmazdı geçen ay 24. günde olmuştu.yani bugün 30 uncu günü...yarın sonuç belli olunca haber veririm çok sağolun valla gecenin bu saatinde bu konuyu başka kimseyle konuşamazdım...

offf kızlarr uyuyamadım bi türlü midem çok bulanıyor valla neyse kimselerde yok yarın görüşürüz nasipse öpüldünüz çokkkk

selam kizlar kk yoktu son gunlerde!! umarim herkes iyidir hatta yeni hamis haberimiz vardir:))
gecmise donmeye korkuyorum sayfa kitlenicek diye:))
bu arada test sonuclarim geldi, cok sukur normal cikti, ebrarcim unutmamis soruyordun hep nedense hastane cok gec yolladi bir bucuk ay en gec dediler iki ayi buldu. neyse sukurki tum degerler normal cikmis yalniz ebrarcim bana hastanede kadin faktor V leidena da bakicaz demisti faktor 2ye bakmis 5i goremedim ama internetten okudum protein C ve S aktiv faktor 5le baglantiliymis onlara bakmis normal cikmis sence ayni sey mi sende faktor 5 ne diye geciyordu? ebrarcim karisik mi sordum acep :smiley-cool:

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım ..
sonunda kk normale dönmüş .ama kimsecikler yok .neyse yarın görüşürüz ...
günüm hadi gözünaydın tatlım .çok sevindim bak ben sana demiştim rahat ol diye .
canım istersen teslerime bakıyım çok iyi hatırlamıyorum ...

buarada SEMOŞUM saol canım güçlü olmak zorundayız çünkü inançlı insanlarız .seninde bebişler iyiymiş çok şükür .allahım daha iyi etsin canım..
richim sende saol fıstığım inşallah herşey yoluna gircek inanıyorum.buarada özledim cano biara kaynatalım hepberaber ..
gökcem kı8zma delümmmm takılıyom sana .sen benim canomsun datlummm.öptüm senide..
derinim hayırlısıyla adetini olursunda başlarsın tedavine inşallah .buarada işte günler nasıl geçiyo .memnunsun değilmi .senide özledim bitanem..
bersum ailenin yanına gidiyosun ohh negüzel güle güle gidip gel inşallah fıstığım .öptümmm
makbuşum tatlış hamiş sen nasılsın başladı değilmi bulantılar olsun cano sık dişini sağlıklı bir gebelikte bulantı olması çok normal..
sevalim seninlede görüşemedik özledim canım .öptümmm
nurcum nerelerdesin umarım moralin iyidir senide öptüm..

canım yaa benimde test sonuçları okadar karışıkki hepsini yazıyım istersen
faktör 5 leiden heterozigot
faktör 5 (r2)mutasyon yok
fibrinojen 455 g_a heterozigot
mthfr c 677t heterozigot
mthfr a 1298c homoigot
bunun yanında birsürü bakılan değerler var
protein s ve c
artı antikardiyolipin filan
karışık aslında günüm bende çok iyi anlamıyorum .nerdeyse 10 sayfa tahlil...

ebrarcim sagol bendeki testler uc sayfa ama bu leidenin diger ismi protein C aktive mis meger bende o ismi kullanmislar.
yaa on sayfa test yaparlarsa hicbir kadin normal cikmaki mutlaka testin birinde toslariz normal olarak.
cok sagol ebrarcim gece gece ugrastin.

günaydın fıstıklarrr açılış yine benden hepimizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımı kabul etsin inşallahh:Saruboceq:

Back
X