"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben pazartesi çektiriyom bana bişey demedi pzt günü gel dedi sadece bide ilaç yazdı onu alın dedi inş yarın alacam 45 milyonmuş acaba açmı tokmu gideyim gerçi yarın arayıp sorcama ama dr sana ne dedi sen nerde çektiriyon özelmi ssk mı

kulube yenı uye oldum aranıza benı kabul edersenız sevınırım bende meleğinı arayan bırısıyım bılgılerımızı bırbırımızle baylasalım

kızlar ii akşamlar nasılsınız
senacım canım hakkında hayırlısı olsun inş rabbim büyük bu kez senin istedigin gibi olur tedavi sonunda kucagına almak nasip olur inş moralini yüksek tut dualarımız senin le canım
makbuş hayırdır canım ne agrısı geçmiş olsun dikkat et kendine

ben pazartesi çektiriyom bana bişey demedi pzt günü gel dedi sadece bide ilaç yazdı onu alın dedi inş yarın alacam 45 milyonmuş acaba açmı tokmu gideyim gerçi yarın arayıp sorcama ama dr sana ne dedi sen nerde çektiriyon özelmi ssk mı

cnm bende pzt 4 te gidicem tok gidiliyormuş cnm öyle dediler ama sen sorarsın yine ben manisada çekilicem akrabam var o ilgileniceği için oraya gidicem ben 120 vericem cnm ama ilaç falan demediler bana.gerçi belli olmaz son dakika bişey çıkartırlar.sen ne kadar vericeksin başka

hoş geldin umraım meleğini sende bulursun..
kız zorxx sende izmirdenmişin ya yeni farkettim canım sendemi pzt günü saat kaçta çekiliyosun ver nerde ALLAH yardım etsin ben çok panik halindeyim sizde sorun ne canım neden hamile kalamıyon?*?

ama ben şimdiden ümitsizim ben ameliyat olmuştum sol taraf kesin vardır bişi ama sağda kapalı çıkmaz umarım çok korkuyorum..acıyo diyolar ama sonu hayırlı çıksın acısında değilim.

ay acıyo dimi umarım sendede bendede bişey çıkmaz ben 350 verecem hani bucada bi tıp merkezi var ya hipodromun orda isim vermeyim orda çekilecem ya kadın bana bi saart vermedi ben hastası çıktı o arada girdim biride ultrason için çok su içmiş tuvaleti gelmiş kız duramıyodu dr hemen onu muayene yerine aldı banada asistanı ilacı yazdı pzt gel dedi yarın arayım sorayım dedim kaçta geleceğimi ...
ya işte böyle kızz bari okadar acıdığına deyse dimi ben dün adaçayı yağını kullandım sitede belki okumuşsundur iltihapı açıyomuş kullananlar hamile kalabiliyomuş ilk gün akıntı çok oluyomuş bende olmadı niyeki acaba??? bi bilgin varmı.

seval sen daha burdamısın seni görmedim mjler geç gidiyo geç geliyo yarın yine yokum kaynanama gidecem yine umarım pazar günü site düzelmiş olur..

cok tesekkur ederım ılk msj sız cevap verdınız aranızda olmaktan buyuk onur duyarım sorunları aynı olanlar bırbırlerını cok ıyı anlar dıye dusunuyorum

est ne demek gurur falan??? ALLAH seninde gönül muradını versin ama sitede bi sorun var geç ilerliyo..

ay acıyo dimi umarım sendede bendede bişey çıkmaz ben 350 verecem hani bucada bi tıp merkezi var ya hipodromun orda isim vermeyim orda çekilecem ya kadın bana bi saart vermedi ben hastası çıktı o arada girdim biride ultrason için çok su içmiş tuvaleti gelmiş kız duramıyodu dr hemen onu muayene yerine aldı banada asistanı ilacı yazdı pzt gel dedi yarın arayım sorayım dedim kaçta geleceğimi ...
ya işte böyle kızz bari okadar acıdığına deyse dimi ben dün adaçayı yağını kullandım sitede belki okumuşsundur iltihapı açıyomuş kullananlar hamile kalabiliyomuş ilk gün akıntı çok oluyomuş bende olmadı niyeki acaba??? bi bilgin varmı.

ay valla sinir ediyo artık kk beni yazamadım bir türlü ay umarım cnm inşallah seninde sorunsuz geçer ben hbr veririm dönüşte sende yazarsan sevinirim merak ederim:) nasıl kullanılıyormuş cnm ben duymadım hiç faydası varsa bende alayım bari

yenı oldugum ıcın kendımı tanıtayım kısaca 2.5 yıllık evlıyım 2yıldır cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz ama olmuyo hep bır sorunla karsılasıyoruz hayırlısı boyle ama sıkıntımı sızınle paylasmak ıstıyorum 2yıldır her ay doktoruma gıdıyoruz prolaktınım yuksek cıkıyo sut hormonlarım sut uretıyo buda bende kıst olusturuyodu.Allaha sukurler olsunkı artık tedavım bıttı 2yıldır dogum kontrol hapı kullandırdm bana doktorum kıstlerım gıtsın dıye gebelıgı hızlandırmak ıcınde serophone yumurta catlaması ıcınde bır hap kullandım 3aydır korunmuyoruz ama hala bır sonuc yok doktorumu cok sevıyorum ama 2 yıldır cok sıkıldım kan ve tahlıl yaptır bır suru hap kullandım bu ay doktora gıtmıycem bırde kendımız deneyelım dedık hep doktor hımayesı altında kalmaktan cok sıkıldık,benım de sorunum bu yenı arkadaslerım bana yardımcı destek olursanız sevınırım tabıkı bende sıze ınanın 2yıl tıp okumus gıbı kadın dogum uzmanı oldum doktara gıtmekten bana arkadas olursanız sevınırım DESTEK OLALIM BIRBIRIMIZE.YUCE MEVLAM HERKEZE HAMILELIK COCUK DUYGUSUNU TATTIRSIN EVLERIMIZE MELEKLER GELSIN EVLERIMIZ AYDINLANSIN EN KISA ZAMANDA HERKEZIN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İSALLAH,

yenı oldugum ıcın kendımı tanıtayım kısaca 2.5 yıllık evlıyım 2yıldır cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz ama olmuyo hep bır sorunla karsılasıyoruz hayırlısı boyle ama sıkıntımı sızınle paylasmak ıstıyorum 2yıldır her ay doktoruma gıdıyoruz prolaktınım yuksek cıkıyo sut hormonlarım sut uretıyo buda bende kıst olusturuyodu.Allaha sukurler olsunkı artık tedavım bıttı 2yıldır dogum kontrol hapı kullandırdm bana doktorum kıstlerım gıtsın dıye gebelıgı hızlandırmak ıcınde serophone yumurta catlaması ıcınde bır hap kullandım 3aydır korunmuyoruz ama hala bır sonuc yok doktorumu cok sevıyorum ama 2 yıldır cok sıkıldım kan ve tahlıl yaptır bır suru hap kullandım bu ay doktora gıtmıycem bırde kendımız deneyelım dedık hep doktor hımayesı altında kalmaktan cok sıkıldık,benım de sorunum bu yenı arkadaslerım bana yardımcı destek olursanız sevınırım tabıkı bende sıze ınanın 2yıl tıp okumus gıbı kadın dogum uzmanı oldum doktara gıtmekten bana arkadas olursanız sevınırım DESTEK OLALIM BIRBIRIMIZE.YUCE MEVLAM HERKEZE HAMILELIK COCUK DUYGUSUNU TATTIRSIN EVLERIMIZE MELEKLER GELSIN EVLERIMIZ AYDINLANSIN EN KISA ZAMANDA HERKEZIN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İSALLAH,

kizlarrrr kafayi yiyecem kizz ne bu topigin hali yazilar isimler anaaaammm hersey bi garip ya benim netimde var bi catlaklik yada bilmiyorum neyse nasilsiniz kimler var kimler yok bakiimm

Back
X