"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçoşum işteyim bitanem niye kalbin ağırıyo acaba üşütnüm diikat et bir şeyemi üzüldün gökçoşum
erkeklerin hepsi aynı dedğin gibi biz yorulmuyoz sanki

napamm datlum dışardaydım .pazara filan gittim .yoruldum..
haa bide neoldu minübüse bindim ayakta duruyorum kadının biri kalktı dedi siz oturun hamilesiniz galiba .ay bi tuhaf oldum .yok dedim saolun bebek değil göbek mafoldumben
aman şu kilolar başa dert .aslında kabandan biraz şiş gibi oldu .okadarda kilolu değilimki kaydirigubbakcemile3

heeeee ay kızlar aalah iyiliniz versin hıhıhhı aynen öğleelr
kız niye yaşlanasınız ki bacım 4 yaş benden büyüksünüz ne fark var ki bacı

ay bitanemmm çok çok sağol Allah razı olsun bende dün hepimize dualar ettim Rabbim tez zamanda hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşalllah

sende saol datlum senden de allah razı olsun inş dualar kabul olur yaa
sitede biri vardı serananes isim li dogum yaptı oglu oldu isimlerimizi kagıda yazmış dogum öncesi okumuş bugün gördüm kk da yazdıgını o kadar mutlu oldum ki inş dualar birleşir kabul olur inşşşopuyorumnanaktan

canoo ben hep diyorum yaşlandık diye kızlar kızıyo bana .gün,sen,derin ve ben artık olgunlaştık .yaşlandık demiyelim bari...

inşlah kadınada allah söyletmiştir ço yakın zamanda göbek olur bebiş
ay banadae diyolar bende diyom göek heheh he
kış hafif göbüş çıksa onlarında ağzı alışmış bebekmi bende diyom göbelkkkkkkkkk

gökçoşum işteyim bitanem niye kalbin ağırıyo acaba üşütnüm diikat et bir şeyemi üzüldün gökçoşum
erkeklerin hepsi aynı dedğin gibi biz yorulmuyoz sanki
bilmem ki sevoşum yaa ilk başta azda korktum babam kalp krizi geçirmişti die neyse geçti sayılır korkkucak bişey kalmadı çok şükür
napamm datlum dışardaydım .pazara filan gittim .yoruldum..
haa bide neoldu minübüse bindim ayakta duruyorum kadının biri kalktı dedi siz oturun hamilesiniz galiba .ay bi tuhaf oldum .yok dedim saolun bebek değil göbek mafoldumben
aman şu kilolar başa dert .aslında kabandan biraz şiş gibi oldu .okadarda kilolu değilimki kaydirigubbakcemile3
anammmm demek sana kilolusun demek istedi heralkaydirigubbakcemile3 ama kulansaydın sende loo hamişim die:CüvCüv: neyse yok be abartmış oda acep gözlüklümüydü ki seni öle gördü delü garuuukaydirigubbakcemile
heeeee ay kızlar aalah iyiliniz versin hıhıhhı aynen öğleelr
kız niye yaşlanasınız ki bacım 4 yaş benden büyüksünüz ne fark var ki bacı

yaff ne diyonn sennn o kadar yaş geri gitsemm daha ne isterdim 4 yılllll az deil gız ama şuanda kendimden memnunum fazla büyük göstermiyorumsırnaşık şey

ya cano hiç deme yaş 28 olunca kendimi acaip hisettim ahan nisanda 29 olucam off offf ama heryaş farklı bi güzelige sahip rabbim bu yaşlarda inş bebegimizide gönderir bizlere ki mürüvvetlerini de görme knasip olsun

senam hadi hayırlısı olsun canım inş bu kez minigin senle olucak inşş
günüm seninde hayırlısı olsun tatlım yaaa erkeklerin genel halleri biz gidiyoz oramızı açıyoz sorun yokta onlar bişey verirken zorlarına gidiyo! neyse herşey güzel olur inş
ya sormayin elimde kaliyordu da, daha tup bebek icin yapicak ayni islemi hem de o sefer labratuvarda o yuzden sustum yine de susabildigim kadar zemuszemus

kız seval daha 24 müsün sennn abboooo ebroş yaşlanmışık loooomafoldumben
ebrar ben de yaslndim 30 biticek bahara, 30umda anne olucam sanip ne seviniyordum bilmiyorsunuz tabii ben 30 ilk olucak 33e de ikinciyi yapar gec kalmadan kurtaririm diye dusunmustuù kac kez :gitme:
günüm canım hayırlı olsun bitanem inşnlah bebğin kendiliğnden gelirde tüpe gerk klamaz canım
erkekler öğle tek senik imi benimki de öğle bizim yerimizde olsalar ne yaparlar
ben o bebegi dogurayim sorarim ona bugunlerin hesabini simdiden diyorum zaten bebek olursa ben ne dersem o olur hayat boyu kararlarini ben alirim, yanimdan da ayirmam bebege de sana da sorucam ben bu gunlerin hesabini diye lülülülülülü

gökceee valla gözlüklüydü hahha:))galiba biraz kalındı yaa .neyse yaa kadına helal olsun ama çok düşünceli bir insan .allah razı olsun .
ben hamileliğimde bişey yaşadım .işe gidiyorum taksiye bindim adam deli gibi araba sürüyo .neyapıyım diye düşündüm dedimki kusura bakmayın ama çukurlara çok sert giriyosunuz ben ameliyatlıyım.kaydirigubbakcemile3 adamda ay kusura bakmayın dedi .yaa aklıma geldi biranda...

amin gökçem inşalah rabim bir an önce hepimizin evlatlarını yolasın
vlalhi bende hiç çıtır his etmiyo kendimi sanki yaşlanmışım 10 yaş

yaa var ya kizlar ben cocuklarima Allah nasip ederse, hayat boyu duygu somurusu yapicam evlenince bile yanimdan ayrilamazlar, bu kk yazilarini okutucagim onlara bakin ne acilar cektim baska sehre gitmeyin diye, Allah o gunleri gostersin bana soz dinleyen evlatlar nasip etsin Insallah.
:smiley-cool:

ya günüm hoşgeldin naber kız bende sen gibi diyodum tüp yaparken bu ay bebek olursa 29 da anne olurum ondan sonra iki yıl ara sonra gene bi bebik ama kısmet yok bee tatlım boşver
hem kociş fazla sinir etmesin sade kendimize bebek yapmaya ugraşmıyoz sen takma onu yaa

Back
X