"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

haydi makbusum yarin burda yeni bir halayda bulusmak uzere, dua edicem sana, Insallah harika haberlerle gelicen cok inaniyorum buna. guzel dinlen veeeeeeeeeeeeeee
bol su ic:))
herkese iyi geceler kizlar.

sağol günümmm inşallah bitanemmm sanada iyi geceler Allah rahatlıklar versin hee bu arada dediğin gibi su içiyorum içim dışım su oldu :))) öptüm canım seni

derin anam bu tuvalet tut tut nereye kadar:)) ana ben olsam tutamaz birakirdim walla sen iyisin yine:))
kizlar grip oldum atesim yok ates yoksa domuz gribi degildir di mi??? rich azicik bilgi var bacim?

mizmiz sana da merhaba, yav insan bir selamla baslar:))
ben bilmiyorum bu hormunu ne yazikki.

derin kiz nasilsin? goremedim ne zamandir seni

alıntı yaptım yaptımm bide baktım üçüde sana yapılmış günümmmsırnaşık şey
öncelikle çok geçmiş olsun canım.aşırı halsizlik 5 günden fazla süren ateş olması gerekmiş o dedigin için.Allah korusun kızz delü.

mızmızkonusunda bende onu dicektim okuyunca nan mızmızz insan selam der öncee..kendi derdini anlatıp kaçıyon hemen delüüüü bizi soran yok açmısın tokmusun iyimisinnnn:oklava:

bu arada iyi diyelim be günüm..canım sıkkın.sebebide belli degil inanki..arada oluyo böyle bana..hayattan zevk alamama durumu:(((

selam arkadaşlar .
makbuşum ,derinim ,günüm nasılsınız ?

sagol canım benim hoşgeldin..bende yatmadan bi bakınayım dedim.sizi gördügüm iyi oldu canlarım benim..offf kızlarrr.niye böyle oldum yine..inanın bebek konusunda degil..bana dönem dönem geliyolar böyle sıkılıyom herşeyden..kışın oluyo genelde...hatırlarsanız geçen kışta böyle bi mevzu konusmuştuk:))depresyona giriyorum hafiften bazen.:çok üzgünüm:

derinim hayırdır canım iş ortamını sevmediğindenmi acaba ?takma kafaya bişey tatlım .gerçi bazen banada olur sebep yokken mutsuzluk..
makbuşum yarın yiğenimizi görmeye gidicen haa .hadi hayırlısı inşallah .hiç korkma allahın izniyle herşey yolunda busefer .hem alttan bakmakdada problem yok canım .genelde ilk ayda alttan bakıyolar .ama yinede sen bilirsin .

derinim söktürücü içiyosunyaa onunda etkisi var bence .bende öleydim geçen ay .sinir ,sıkıntı bunalımdım resmen .havalarda acayip onunda etkisi var .hepsi üst üste cano .değişik şeyler yapmaya çalış .fena depresyon durumları .ben en ağırından atlattım iyi bilirim.buarada valla acayip özledim hiç karşılaşamıyoduk sevindim sizi görünce..

makbuş gittimi yaa sesi çıkmıyo .cano inşallah yarın güzel haberlerle dönüceksin .ben inanıyorum bitanem..

derinim hayırdır canım iş ortamını sevmediğindenmi acaba ?takma kafaya bişey tatlım .gerçi bazen banada olur sebep yokken mutsuzluk..
makbuşum yarın yiğenimizi görmeye gidicen haa .hadi hayırlısı inşallah .hiç korkma allahın izniyle herşey yolunda busefer .hem alttan bakmakdada problem yok canım .genelde ilk ayda alttan bakıyolar .ama yinede sen bilirsin .

yok canım yaa işlede ilgili degil.aksine ortamım çok rahat ortam dedigim ben ve adalet abla:))o da akşam üzeri geliyo tüm gün nerdeyse yanlızım yani...yok boguluyorum böyle ne bileyimmm...küçük şeylerden mutlu olan biriyim aslında..ama anlatamıyorum işte...amamnn sizide sıkmıyım boşver..bi anda degişiveriyorum böyleyken çok da mutlu olabiliyorum degişken karuyum ben:))tipik yengeç.

günüm sendemi kaçtın .?neyse herkesi kaçırdım .sonra görüşmek üzere .öpüyorum sizi.
GÖKCEM kocişlen çkirdek çitlemiyoduk kaynımlara gitmiştik yeni geldim canım .senide kaçırdım sonra görüşmek üzere öptümm

derinim söktürücü içiyosunyaa onunda etkisi var bence .bende öleydim geçen ay .sinir ,sıkıntı bunalımdım resmen .havalarda acayip onunda etkisi var .hepsi üst üste cano .değişik şeyler yapmaya çalış .fena depresyon durumları .ben en ağırından atlattım iyi bilirim.buarada valla acayip özledim hiç karşılaşamıyoduk sevindim sizi görünce..

canım benim öyle mi dersin yaaa.olabilir bak...bide çok halsiz yaptı bu hap beni eger bu yapıyosa yaaa:(((inşallah geçicidir...bende çok özledim canım yaaa.makbuşum yattı sanada çok selam söyledi..sonn anda topice geldigini söyledim yatıyodu tamda çok selam söyle dedi..yarın erkenci diye gitti canım.

canım olabilir yaa .herzaman keyiflide olamıyo insan .enkısa zamanda atlatırsın inşallah .sizi sıkmayım nedemek yaa biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz destek oluyoruz .yardımcı olsak ne mutlu bize .sen iyi olki bizde olalım bitanem ..

derin bir de regleni beklion belki hormoneldir depresyinda olabilir anam hepimiz depresifiz bosver zorr yasadiklarimiz zor, neyse buna da cok sukur demeyi unutmayalim.

tamam canım bende kaçıyorum bi duş alıp yatıcam..çok öptüm ikinizide..günüm geldin ama ben kaçıyom kuşum öptüm senide.

derinim bence hapın etkisi .valla beni mahvetti .ya bu hormon hapları insanda neler yapıyo .off bu bebişler yüzünden hep .yoksa ne uğraşıcam bukadar .
canom aleykümselam yatsın tabi .onun şimdi dinlenmeye ihtiyacı var .şu 3 ayı biatlatsın hayırlısıyla çok muhabbet ederiz .

canım olabilir yaa .herzaman keyiflide olamıyo insan .enkısa zamanda atlatırsın inşallah .sizi sıkmayım nedemek yaa biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz destek oluyoruz .yardımcı olsak ne mutlu bize .sen iyi olki bizde olalım bitanem ..
ahh canımsın yaa Allah razı olsun ebrarım iyiki varsınız canommŞeniz
derin bir de regleni beklion belki hormoneldir depresyinda olabilir anam hepimiz depresifiz bosver zorr yasadiklarimiz zor, neyse buna da cok sukur demeyi unutmayalim.

haklısın bitanem yaa...zor gerçektende..bide üst üste geliyo herşey bazen..
tabiki heran şükrediyorum canım benim..Allahım bu günlerimizi aratmasın...herşeyimize bin şükür...
hadi kızlar öpüldünüzzzz kocamannnnnnnŞeniz
riçim fıstıgım senide gördüm altta...kalmak isterdim ama çıkmalıyım cnm benim.öptüm seniŞeniz

Back
X