Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derin anam bu tuvalet tut tut nereye kadar:)) ana ben olsam tutamaz birakirdim walla sen iyisin yine:))
kizlar grip oldum atesim yok ates yoksa domuz gribi degildir di mi??? rich azicik bilgi var bacim?
mizmiz sana da merhaba, yav insan bir selamla baslar:))
ben bilmiyorum bu hormunu ne yazikki.
derin kiz nasilsin? goremedim ne zamandir seni
selam arkadaşlar .
makbuşum ,derinim ,günüm nasılsınız ?
derinim hayırdır canım iş ortamını sevmediğindenmi acaba ?takma kafaya bişey tatlım .gerçi bazen banada olur sebep yokken mutsuzluk..
makbuşum yarın yiğenimizi görmeye gidicen haa .hadi hayırlısı inşallah .hiç korkma allahın izniyle herşey yolunda busefer .hem alttan bakmakdada problem yok canım .genelde ilk ayda alttan bakıyolar .ama yinede sen bilirsin .
derinim söktürücü içiyosunyaa onunda etkisi var bence .bende öleydim geçen ay .sinir ,sıkıntı bunalımdım resmen .havalarda acayip onunda etkisi var .hepsi üst üste cano .değişik şeyler yapmaya çalış .fena depresyon durumları .ben en ağırından atlattım iyi bilirim.buarada valla acayip özledim hiç karşılaşamıyoduk sevindim sizi görünce..
ahh canımsın yaa Allah razı olsun ebrarım iyiki varsınız canommŞenizcanım olabilir yaa .herzaman keyiflide olamıyo insan .enkısa zamanda atlatırsın inşallah .sizi sıkmayım nedemek yaa biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz destek oluyoruz .yardımcı olsak ne mutlu bize .sen iyi olki bizde olalım bitanem ..
derin bir de regleni beklion belki hormoneldir depresyinda olabilir anam hepimiz depresifiz bosver zorr yasadiklarimiz zor, neyse buna da cok sukur demeyi unutmayalim.