"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hadi bakalım senam sayılı gün çabuk geçer derler inşallah hayırlısıyla bebişine de kavuşucan kuşum

anaaammmm bu makbuş nerde kaldı kiiii

bilgisayarın başında pek duramıyorum bu ara başım ağrıyo yarım saat otursam

derinimlede hiç karşılaşamıyoruz artık neyse iyi olda derinim sen gerisi önemli değil karşılaşırız bigün nasılsa dimi gönüllerimiz bir olsun:))

ebrarım gökçemm sizde girmiyosunuz galiba artık günle karşılaşıyoruz yine ara sıra da göremediklerim çok özledim hepinizi cadılarrr

selam arkadaşlar ceylanım,sevalim,senam nasılsınız ?
makbuşumdan haber alırım diye girdim ama gelmemiş henüz .sabah 9da doktorda olucaktı niye gelmediki .merak ettim şimdi .dualarım onunla inşallah güzel haberlerle dönücek..

ceylanım bende seni özledim canım .dediğin gibi hiç karşılşamıyoruz .aslında giriyorum ama genelde akşamları .gündüz çok fırsat bulamıyorum .herşey yolunda değilmi bitanem ?öpüyorum çok..

NURCUM sende film çektirceksin inşallah herşey temiz çıkıcak sorun çıkmıycak canım .buna inanarak gir bak öyle olucak .dualarımız seninle Allah yardımcın olsun tatlım..

ebraım hoşgeldin nasılsın kuşum vaalhi bizde ceylanımla makberimin gwelmesinin bekliyoz gelmedi sabah dokuz saat 2 .30 nerde kaldı

hoşbulduk ceylanım saol bende iyiyim .temizlik yapıyodum makbuşu merak ettim bakıyım dedim ama yok gelmemiş .umarım güzel haberle döner..
canım yaa hepimizin hayatı monoton napalım yaşayıp gidiyoruz işte..

makbuşun dünkü mesajlarına baktım test filan yaptırcak doktor demiş ondan gecikmiştir belki kızlar ama gelmek üzeredir sanırım

ebrarım sağol bitanem iyiyim....yaw bu kız nerde kaldı yaw çatlıcam haaaaa......ya kızlar bu adet söktürücüden kaç gün sonra det oluyosunuz siz.......daha yarın bitiyo hap yaaaaa......ondan sonra bekle işin yoksa offffffff offfffff

fıstıklar ben işime döneyim .pc açık kalıcak .makbuşumdan haber almak için arada bakıcam .öpüyorum sizide .

kızlar buarad 3 gün kar gözüküto belki tatil olur inşallaaaaaaahhh yağar da vde rahat rahat yumoş büyütürüm........

senacım farlutalmi içiyosun?
ben farlutal içtim bittikten 8 gün sonra adet oldum..doktor zaten 10 gün içinde olursun demişti..

inşallah senacım .valla buralarada yağsa çok güzel olurdu .geçen sene yağmadı .kar görmeyi özledim..

Back
X