"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar kusura bakmayın önce teldeydim sonrada su istemiştim o geldi cevap yazamadım..
gökcem ben iyiyim canım evdeydim temizlik yaptım .ohh sende gezmedeymişsin hiç durmuyon delüü evde .şaka canım iyi yapmışsın bol bol gez sonra gezemiycen..

canım burdayımda anlattığım gibi peşpeşe geldi herşey .
baya erken yiyosunuz akşam yemeğini acıkmıyomusunuz sonra canım?

hadi bakalım senam sayılı gün çabuk geçer derler inşallah hayırlısıyla bebişine de kavuşucan kuşum

anaaammmm bu makbuş nerde kaldı kiiii

bilgisayarın başında pek duramıyorum bu ara başım ağrıyo yarım saat otursam

derinimlede hiç karşılaşamıyoruz artık neyse iyi olda derinim sen gerisi önemli değil karşılaşırız bigün nasılsa dimi gönüllerimiz bir olsun:))

ebrarım gökçemm sizde girmiyosunuz galiba artık günle karşılaşıyoruz yine ara sıra da göremediklerim çok özledim hepinizi cadılarrr

canım yaa bende seni özledim de ben girdigim de sen olmuyosun ya sen girdiginde ben... inş bigün rastlaşırız da muhabet ederiz canım kib kolay gelsin okulda canım

evet 2 gün geçti aslında ama geldi gelecek adetim hissediyorum bi türlü sökülemedi umut yok bende tabi ya yine de allah bilir ama test falan yapmıcam

valla kociş okulda öğle yemeği yemiyo beğenmiyo yemekleri o yüzden okuldan gelince çok acıkmış oluyo erkenden yiyoruz sonrada 9 da falan çay saatimiz var o zamanda çayın yanını boş geçmiyoz

ay bersum günün geçtimi canım inş hamişsindir yaa inşş ama pedleri kullanma yaa peçete oluyo ya kalın olanlardan bitane koy zaten ıslaklık hissedersen kullanırsın canım:)
ebroşum valla gezmeyelimde napalım demi örgü örmekten içim sıkılmıştı yaa sende evi temizledin oh mis gibi desene

bersum ay çok heyecanlandım yaa ama senin hiç geçmezdi günün .allahım buay güldürür yüzünü inşallah .ben diyorum makbuş yolu açtı devamı gelicek .gökcemdende ümitliyim ben..
bersum afiyet olsun canım ozaman haklısınız erken yemekle ..

valla haklısın gökcem örgü örmekten bi hal oldun .yeter yakında şal dükkanı açıcan haa kaydirigubbakcemile3

valla ebroşum doğru düzgün çalışma olmadı:kedi:o yüzden heveslenmiyorum adet olunca bal tarçın çörek otuna başlıcam denemekte yarar var

kızlar nurunda film çekilmiş herşey yolundaymış çok sevindim yaa .endişeliydi baya..
buarada bersu belirti yokmu yaa ?anlatsana niye ümitsizsin?

gökçem bende bi yeteneksizim örgü konusunda sadece dümdüz atkı örebiliyom onu örerkende stres atacağıma daha çok strese giriyom aman ilmek kaçırmayayım diye yani bu konuda acınacak haldeyim o nedenle hiç olmazsa becerebildiğin bir uğraşın ara verir gene örersin ne güzel

bersu öyle deme valla makbuşda öyle demişti .bellimi olur biseferde bile tutucaksa tutar canım .ay inşallah valla çok heyecanlandım ben ..2009 u güzel haberlerle bitircez inşallah

iyi akşamlar kızlaaaar nasılsınız??? ben çok kötüyüm :roflol:bide film acıtmaz diyodular :oklava:

ebroşum işte sorun orda hiiiiiiç bi belirti yok zaten en önemli belirti göğüsler diyorlar ya hiç bi değişiklik yok olsun bu ay çok çalışıcam bal tarçın çörek otunuda yapacam inşallah yeni yıla güzel bi haberler girerim daha doğrusu hepimize 2010 hayırlı gelirrr bebiş haberleri getiririr

valla ebroşum yaa artık şalcı dükkanı açcaktım nerdeyse yaa ama bıktım biraz ara verdim şimdi patik başladım babet türü onu bitirince biraz yapmıyıcam artık
bersum hiç belirti yokmu sende canım? olmazsa bal çörege başlarız datlum bu ay
ebroşum sen benden ümitlisin ben sendn ümitliyim ama benimde belirti yok denecek kadar az yaa arada bi kasıkta bişeyler oluyo ama o her ay var zaten:)
nurunun hsg güzelmi geçmiş ohh sevindim

nurcum valla rahim filmi 3 ay önce bende çekildim mahvoldum berbat bi ağrısı vardı ama çok şükür sonuçlarım temiz çıktı acılar unutuluyooo sonuçların iyi çıkmış ya çok sevindim artık gelsin bebiş

canım kim demiş acıtmaz diye .çok acıtıyo ama sonuçta doğumdada canımız yanıcak .benim filmi çeken doktorum öyle demişti bak doğum sancısı gibi onda bebebiğini kucağına alıp unutuyosun şimdide sonucun iyi çıktığı için kendini teselli edebilirsin demişti.bitti işte nurum ya bide bişey çıksaydı .mutlu olmalısın bence..

nuruncum hoşgeldin anlat hele kız çokmu agrıdı ayy kıyamam yaa geçmiş olsun canım
bersum örüyomda işte anca birileri anlatıcak da bende ona göre örcem işte ama bebek olursa inş onada hırka örücem patik örcem:) sizlerede örerim inş kısmet olursa..

gökçe açık çıktı dr güzel 3 ay bekle umarım olur yoksa gene gel dedi..
ama ben iyi değilim oturamıyom bile ne olcam geçermi, ben öyle mızmız biri değilim büyütmeyi hiç sevmeme ama valla ölüyom sandım şimdide karnım loplop ediyo sanki içimi oydular gibi acıyo..

Back
X