Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm çokk sağol ay bende seni tebrik ediyorum demek ikizmişş ne güzel yaa çok sevindimmm Allah sağ salim kuağımıza almayıda nasip etsin inşallahkızlar hepinize merhaba nasılsınız internetin yoktu ne zamandır süresi doldu tekrar açtırdık. sizleri merak ettim ne güzel haberler aldım MAKBERCİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİM Allah analı babalı büyütsün inşallah. İnşallal isteyen herkese de nasip olur. ricbery gün ağlama makber derin ebrar adını sayamadığım tüm kızlar nasılsınız . bu arada ben çok iyiyim çarşamba doktora gidicez bu arada sizden sonra bi haber daha aldım bebeklerimiz ikizmiz . umarız çarşamba günü güzel haberlerle geliriz. maşallah teyzeleri geçen konrollerde bi sorun yoktu. umarız bunda da Allahın izniyle çıkmaz. Allahımdan en içten dileklerimlerimle istiyorum inşallah hepinize nasip eder.
canommm yaa lisete çok karıştı son zamanlar verilen yeni tarihler karıştı o yüzden ben sadece son halini koyarım herkes yeni tarihini söyler olurmumakbuş nerdesin gız datlu hamiş gelseneee aa bide listeyi güncellesene yaa bakalım bi kimler var kimler yokk unuttum bile listedekileri valla:)
canımm hoşgeldin aramıza sakın panik yapma olmuyor die ve kimsenin sözünede üzülme Allah elbet en hayırlı zamanını bilip yollayacaktır meleğini sanakızlar benide aranıza alır mısınız? 6 aya girdim evliliğimde dün dr dan hiç bi sorunum olmadığını anladım.ama ben biran önce bebişimi görmek istiyorum.rabbim isteyen herkese versin.bu cuma memlekete gidiyorum herkes hamilemiisn sorularıyla bunaltıcak beni.kızlar ne olur dua edinde dönüşte çifte mutluluk yaşatayım eşime.çok istiyorum hemde çok.eltimin çocuğu var.kayınvalidem bile hep onun evine gidiyor.kendimi çok mahsun hissediyorum.içime atıyorum ama üzülüyorum da
hoşbuldum canımm yeni değilde geç kalktım kahvaltı falan yaptım ortalığı topladım bakıyım dedim birazdan dışarı çıkıcam ufaklığı okula götürücem bende sağlık ocağına gidicem ebe çağırmıştahoşgeldin makbarim yenimi uyandın güzel hamiş
temizlkği bitirdinizmi
merhaba herkese selamlar uzun süredir takip ediyordum ama yeni katıldım siteye..
canımmm çok büyük geçmiş olsun inşallah dediğin gibi değildir bitanem gelir gelmez haber ver bize olurmuselam kizlar hastayimmmmmmmmmmm, 37.8 genelde atesim ucbucukta doktoara gidecegim( domuz gribi olabilir, gerci korkmuyorum oyleyse de oyle!! sizler iyisiniz umarim